Gość: GOLF IV SPALANIE IP: *.crowley.pl 04.05.04, 21:00 Ile powinien spalać golf IV 130km? bo mi pali 8,5-9litrow i troche chyba to duzo prawda? dziekuje z gory za odpowiedz golf ma rok i 20tys przebiegu pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Rocco to moze napisz jaki silnik ma , tak by wypadalo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:04 Link Zgłoś
Gość: verte Re: to moze napisz jaki silnik ma , tak by wypada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:06 Wynika że 1.9 tdi w najmocniejszej wersji.Pzdr. Link Zgłoś
Gość: verte Re: GOLF IV SPALANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:04 Gość portalu: GOLF IV SPALANIE napisał(a): > Ile powinien spalać golf IV 130km? bo mi pali 8,5-9litrow i troche chyba > to duzo prawda? > dziekuje z gory za odpowiedz > golf ma rok i 20tys przebiegu > pozdrawiam Ale gdzie?W tarsie?No to w sumie nie powinien aż tyle.Ale jak nie to normalka. Nie sugeruj się wypowiedziami innych piszących jak to ich dieselki spalają po 4 litry itp.Ludzie jak wpompują kase w ukochane 4 kółka to potem przydają im mocy nadprzyrodzonych.Twój pali normalnie,tyle ile powinien.Pzdr. Link Zgłoś
Gość: RaYn Re: GOLF IV SPALANIE IP: *.crowley.pl 04.05.04, 21:12 tak mam 1.9 130km i takie spalanie 8,5-9 litrow osiagam w miescie w trasie to okolo 7,5-8 Link Zgłoś
Gość: AdM Re: GOLF IV SPALANIE IP: *.visp.energis.pl 04.05.04, 21:16 a ja myślałem, że moje tdci130km pali dużo... 7-miasto bez wielkich korków, 7,8- szybka trasa Link Zgłoś
Gość: verte Re: GOLF IV SPALANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:21 Gość portalu: AdM napisał(a): > a ja myślałem, że moje tdci130km pali dużo... 7-miasto Obawiam się że w Twoim komp.pokładowym siedzi świstak i zawija..... Link Zgłoś
Gość: RaYn Re: GOLF IV SPALANIE IP: *.crowley.pl 04.05.04, 21:26 Verte tak tez mi sie wydawalo, ale wiesz wole sie upewnic bo niektorzy pisza ze wlasnie ich diselki pala po 5 litrow w miescie ;-] to jest troszeczke lol. Przy korkach i dosc dynamicznej jezdzie wlasnie pali mi kolo 9 i wlasnie sie zaczalem zastanawiac czy to normalnie czy cos jest nie tak, ale prosze o wypowiedzi innych =] najlepiej wlascicieli w/w modelu pozdrawiam! Link Zgłoś
Gość: AdM Re: GOLF IV SPALANIE IP: *.visp.energis.pl 04.05.04, 21:29 nie mam kompa i to fakt. widocznie mój świstak siedzi w baku i sika ON :-) Link Zgłoś
Gość: Rayn Re: GOLF IV SPALANIE IP: *.crowley.pl 04.05.04, 21:20 juz pisalem 1.9Tdi komuptera nie mam Link Zgłoś
Gość: Lorcki Re: GOLF IV SPALANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 23:06 Wydaje sie ze chyba w normie chociaz nie wiem bo nie znam sie na dislach :( Link Zgłoś
Gość: Księciunio Re: GOLF IV SPALANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 00:49 Diesel w mieście jak się lubi ruszyć z buta to pali sporo. Mój Mercedes A- Klasse 170 L CDI powinien palić 6,3 litra, a wychodzi mi coś koło 8,5 l Link Zgłoś
Gość: Eagel2 Re: GOLF IV SPALANIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 07:59 Golf IV TDI 100KM, pali mi 5,7-6,0 przy czym jest to 30% miasto, 70% trasa. Zrobiłem nim przez rok 60000 km i co jakiś czas sprawdzam spalanie z ciekawości, zawsze wychodzi w tych granicach. W trasie jeżdże dość szybko ale w mieście raczej spokojnie, może nie wolno ale bez zbędnych szaleństw. Kolega ma taki sam samochodzik i wychodzi mu bardzo podobnie. Na początku sam byłem mile zaskoczony takimi wynikami ale tak wychodzi i już. Pozdr Link Zgłoś