Dodaj do ulubionych

GOLF IV SPALANIE

IP: *.crowley.pl 04.05.04, 21:00
Ile powinien spalać golf IV 130km? bo mi pali 8,5-9litrow i troche chyba
to duzo prawda?
dziekuje z gory za odpowiedz
golf ma rok i 20tys przebiegu
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Rocco to moze napisz jaki silnik ma , tak by wypadalo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:04
      • Gość: verte Re: to moze napisz jaki silnik ma , tak by wypada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:06
        Wynika że 1.9 tdi w najmocniejszej wersji.Pzdr.
    • Gość: verte Re: GOLF IV SPALANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:04
      Gość portalu: GOLF IV SPALANIE napisał(a):

> Ile powinien spalać golf IV 130km? bo mi pali 8,5-9litrow i troche chyba
      > to duzo prawda?
      > dziekuje z gory za odpowiedz
      > golf ma rok i 20tys przebiegu
      > pozdrawiam

Ale gdzie?W tarsie?No to w sumie nie powinien aż tyle.Ale jak nie to normalka.
      Nie sugeruj się wypowiedziami innych piszących jak to ich dieselki spalają po
      4 litry itp.Ludzie jak wpompują kase w ukochane 4 kółka to potem przydają im
      mocy nadprzyrodzonych.Twój pali normalnie,tyle ile powinien.Pzdr.
      • Gość: RaYn Re: GOLF IV SPALANIE IP: *.crowley.pl 04.05.04, 21:12
        tak mam 1.9 130km i takie spalanie 8,5-9 litrow osiagam w miescie
        w trasie to okolo 7,5-8
        • Gość: AdM Re: GOLF IV SPALANIE IP: *.visp.energis.pl 04.05.04, 21:16
          a ja myślałem, że moje tdci130km pali dużo... 7-miasto bez wielkich korków, 7,8-
          szybka trasa
          • Gość: verte Re: GOLF IV SPALANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:21
            Gość portalu: AdM napisał(a):

> a ja myślałem, że moje tdci130km pali dużo... 7-miasto

Obawiam się że w Twoim komp.pokładowym siedzi świstak i zawija.....
            • Gość: RaYn Re: GOLF IV SPALANIE IP: *.crowley.pl 04.05.04, 21:26
              Verte tak tez mi sie wydawalo, ale wiesz wole sie upewnic bo niektorzy pisza ze
              wlasnie ich diselki pala po 5 litrow w miescie ;-] to jest troszeczke lol. Przy
              korkach i dosc dynamicznej jezdzie wlasnie pali mi kolo 9 i wlasnie sie
              zaczalem zastanawiac czy to normalnie czy cos jest nie tak, ale prosze o
              wypowiedzi innych =] najlepiej wlascicieli w/w modelu
              pozdrawiam!
            • Gość: AdM Re: GOLF IV SPALANIE IP: *.visp.energis.pl 04.05.04, 21:29
              nie mam kompa i to fakt. widocznie mój świstak siedzi w baku i sika ON :-)
    • Gość: m Re: GOLF IV SPALANIE IP: *.acn.pl 04.05.04, 21:19
      jaki silnik, czy masz komputer?
      • Gość: Rayn Re: GOLF IV SPALANIE IP: *.crowley.pl 04.05.04, 21:20
        juz pisalem 1.9Tdi
        komuptera nie mam
    • Gość: . Re: GOLF IV SPALANIE IP: *.crowley.pl 04.05.04, 21:37
      .
    • Gość: Lorcki Re: GOLF IV SPALANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 23:06
      Wydaje sie ze chyba w normie chociaz nie wiem bo nie znam sie na dislach :(
      • Gość: Księciunio Re: GOLF IV SPALANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 00:49
        Diesel w mieście jak się lubi ruszyć z buta to pali sporo. Mój Mercedes A-
        Klasse 170 L CDI powinien palić 6,3 litra, a wychodzi mi coś koło 8,5 l
    • Gość: Eagel2 Re: GOLF IV SPALANIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 07:59
      Golf IV TDI 100KM, pali mi 5,7-6,0 przy czym jest to 30% miasto, 70% trasa.
      Zrobiłem nim przez rok 60000 km i co jakiś czas sprawdzam spalanie z
      ciekawości, zawsze wychodzi w tych granicach. W trasie jeżdże dość szybko ale w
      mieście raczej spokojnie, może nie wolno ale bez zbędnych szaleństw. Kolega ma
      taki sam samochodzik i wychodzi mu bardzo podobnie. Na początku sam byłem mile
      zaskoczony takimi wynikami ale tak wychodzi i już. Pozdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka