Gość: szymon Re: Chevrolet Captiva | Pierwsza jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.11, 16:49 TY tez jestes gufno hehe. Bardzo fajny samochód za w miare normalne pieniądze. Poprzednia wersja była nijaka ale ta jest super(szczególnie przód) Link Zgłoś
Gość: m Re: Chevrolet Captiva | Pierwsza jazda IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.04.11, 20:38 Szczegolnie znaczek nie w tym miejscu hehe, gufno i tyle w temacie. Link Zgłoś
Gość: acab Re: Chevrolet Captiva | Pierwsza jazda IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.04.11, 21:04 Gófno jesz na sniadanie hehe. A o takim chevrolecie mozesz pomazyc zarozumialcu Link Zgłoś
Gość: bzium Re: Chevrolet Captiva | Pierwsza jazda IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.11, 21:55 Polska to piękna kraja, a "Chevroleta Captiva to jeden z niewielu pełnowartościowych SUV-ów" Link Zgłoś
Gość: m Re: Chevrolet Captiva | Pierwsza jazda IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.04.11, 22:17 gufno to masz w glowie. A ten chevrolet dla frajerow takich jak ty! Link Zgłoś
Gość: Maxx Re: Chevrolet Captiva | Pierwsza jazda IP: *.dynamic.chello.pl 29.04.11, 06:55 Captiva to "pełnowartościowy SUVę ??? he he dobre, dobre. Pełnowartościowy SUV to np. Porsche Cayenne albo Volkswagen Touareg a nie jakaś pseudomotoryzacja z koreańskim rodowodem Link Zgłoś
Gość: farmer Re: Chevrolet Captiva | Pierwsza jazda IP: *.mofnet.gov.pl 29.04.11, 08:00 "....oferuje spore auto z ogromną ilością miejsca. Jest go na tyle dużo, że zmieścił się tam nawet trzeci rząd siedzeń. Przestrzeń bagażowa co prawda maleje wtedy do minimum, jednak fotele zawsze można złożyć. W Captivie po liftingu niestety to się nie zmieniło." Dlaczego niestety to się nie zmieniło? Czy autor wie co miał na myśli? Link Zgłoś
Gość: Czujny Re: Chevrolet Captiva | Pierwsza jazda IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.04.11, 10:29 Ale to guano jest. Nie może być amerykański koreaniec. Ten samochód wygląda jak jedna wielka, wielgachna kupa. Takich samochodów się nie kupuje bo one ośmieszają swoich właścicieli... Link Zgłoś
Gość: wer Re: Chevrolet Captiva | Pierwsza jazda IP: *.play-internet.pl 29.04.11, 10:35 miliony polaczków są ośmieszane codziennie przez swoje BardzoMałeWacki, Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Chevrolet Captiva | Pierwsza jazda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.11, 17:13 czy nie mozna wprowadzic moderowania niektorych komentarzy? a auto faktycznie bardzo atrakcyjne cenowo Link Zgłoś
Gość: m Re: Chevrolet Captiva | Pierwsza jazda IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.04.11, 18:54 @Jan Gufno wiesz i gufno mowisz, wiec zamknij swoja gufniana jape. To auto to najwieksze gufno jakie w zyciu widzialem! a na dodatek ma ten gufniany znaczek nie w tym miejscu! haha ale gufno. Link Zgłoś
Gość: ENERGETYK Re: Chevrolet Captiva | Pierwsza jazda IP: *.051.c71.petrotel.pl 30.04.11, 14:48 no na pewno mniej śmierdzące niż twoje Polo Panie m Link Zgłoś
Gość: m Re: Chevrolet Captiva | Pierwsza jazda IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.04.11, 15:44 @ENERGETYK Zazdroscisz mi mojego polo gufniarzu, ale coz nie kazdego stac na takie autko jak mnie i jezdza tymi swoimi gufnami haha! Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Chevrolet Captiva | Pierwsza jazda IP: 79.163.82.* 30.04.11, 21:41 Jedna z lepszych propozycji w tym segmencie - zarówno jeśli chodzi o stosunek jakości do ceny jak i wyglądu. Link Zgłoś
Gość: :/ Re: Chevrolet Captiva | Pierwsza jazda IP: *.wroclaw.vectranet.pl 05.05.11, 11:11 eurodlapolski.pl Link Zgłoś
Gość: cia Re: Chevrolet Captiva | Pierwsza jazda IP: *.dip.t-dialin.net 24.05.11, 15:07 m, jestes wypedzony jakis czy coß ? Link Zgłoś
Gość: gość Re: Chevrolet Captiva | Pierwsza jazda IP: 78.156.180.* 25.05.11, 13:40 chciałbym zobaczyć superbryki tych specjalistów od gufna Link Zgłoś
Gość: gość Re: Chevrolet Captiva | Pierwsza jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.11, 16:54 Posiadam Captivę z 2010 roku. Bardzo fajne i dobre auto. Miałem wcześniej Outlandra i często się psuł. Przejechałem już captivą 68 tyś km i jest jak nowa. Zero napraw. Nie chwalcie tak niemieckich bo też są do kitu. Link Zgłoś
Gość: gość Re: Chevrolet Captiva | Pierwsza jazda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.11, 10:51 Trzeba przyznać, że facelifiting znacznie poprawił wygląd. Ciekawe auto za dobre pieniądze. PS. Tylko ten znaczek faktycznie nie w tym miejscu co trzeba. Powinien być pod przednią lewą lampą. Kto to widział dawać znaczek w tym miejscu... Link Zgłoś
pyzz Re: Chevrolet Captiva | Pierwsza jazda 16.06.11, 23:20 "jeden z niewielu pełnowartościowych SUV-ów" Dobre. Na czym polega pełnowartościowość SUVa?? SUV z definicji, w samej swojej kwintesencji nie jest pełnowartościowy. Link Zgłoś
kjtampa Re: Chevrolet Captiva | Pierwsza jazda 19.06.11, 07:44 Spalanie 6.4 ltr/100 km to troche przegieli - mam rocznik 2010 i nijak wychodzi mi 10 l/100. Poza tym siedzenia moglyby lepiej trzymac bocznie. Reszta jest okej. Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Chevrolet Captiva | Pierwsza jazda IP: *.xdsl.centertel.pl 21.06.11, 20:21 Jak masz rocznik 2010 to masz zupełnie inny silnik.Spalanie 6,4 pewnie przegięte ale może nowe silniki będą oszczędniejsze... Link Zgłoś