Gość: qwerty IP: *.rzeszow.mm.pl 07.05.11, 11:58 Tekst wybitnie traktujący o niczym. Nie kupujcie samochodów na "F"... można potraktować ogólnikowo... Fordów, francuskich i... folcvagenów. Mit, którym rozsądni ludzi dawno przestali się kierować. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: gosc Re: TOP 5 | Fajne samochody na "F" IP: *.range81-147.btcentralplus.com 07.05.11, 12:03 bzdurny artykul. po przeczytaniu go stwierdzilem, ze wlasnie zmarnowalem 2 min. Link Zgłoś
Gość: der Re: TOP 5 | Fajne samochody na "F" IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.11, 12:19 Clio nie ma turbodoładowania! To niestety ostatnie wolnossące 2-litrowe 200 KM na rynku - po ukatrupieniu Type-R... :( Link Zgłoś
Gość: Wow Re: TOP 5 | Fajne samochody na "F" IP: *.wroclaw.vectranet.pl 07.05.11, 12:19 wow eurodlapolski.pl Link Zgłoś
Gość: Gość Re: TOP 5 | Fajne samochody na "F" IP: *.ip.xcore.pl 07.05.11, 12:30 Maluszka w bardzo dobrym stanie trzymam z sentymentu. Jeden z najlepszych sportowych samochodów na świecie. Link Zgłoś
Gość: T1 Re: TOP 5 | Fajne samochody na "F" IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.05.11, 12:31 California to aktualnie najbrzydsze Ferrari... szczegolnie od tylu. Link Zgłoś
Gość: gosc Re: TOP 5 | Fajne samochody na "F" IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 07.05.11, 12:42 wnętrze malucha i każdy po 30stce czuje się prawie jak w domu heheh Link Zgłoś
Gość: Danyy Re: TOP 5 | Fajne samochody na "F" IP: *.olsztyn.vectranet.pl 07.05.11, 12:45 @T1 każdy może mieć swój pogląd, gust - szanuję, ale powiedz mi co Ci nie odpowiada w tej Californii z tyłu :) artykuł bez sensu, chyba tylko żeby uzmysłowić zapaleńcom niemieckiej machinerii [niekoniecznie zbrojnej:P], że już poziomem niezawodności ich niezniszczalnej taczki dorastają [albo już przerastają] inne samochody z poza niemiec. Czekam na PIEWCÓW że Fiat/AR/Pug/Cytryna/Renault to szrotownia dla plebsu która psuje sie w momencie wyjechania z salonu - ot tak stereotypy z początku lat '90... Link Zgłoś
Gość: KIKS Re: TOP 5 | Fajne samochody na "F" IP: *.146.150.74.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.05.11, 12:49 Clio jest wolnossakiem Link Zgłoś
Gość: maga Re: TOP 5 | Fajne samochody na "F" IP: *.ghnet.pl 07.05.11, 13:46 jak zobaczyłem kwiatka, że clio ma turbo to odpuściłem sobie resztę wypocin. Link Zgłoś
Gość: Oleg Re: TOP 5 | Fajne samochody na "F" IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.11, 13:54 Malara juz mam, wiec mysle ze Mustang 2011 :) ========= Zobacz jakie samochody będą w grze DiRT 3 www.facebook.com/pages/DiRT-3-Gra/120610698018530 Link Zgłoś
Gość: JEGOMOŚĆ Re: TOP 5 | Fajne samochody na "F" IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.11, 14:35 Do zestawienia dodałbym Falfa Fromeo. Bardzo dobre telewizory. Link Zgłoś
Gość: stanczyk Re: TOP 5 | Fajne samochody na "F" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.11, 15:05 @T1 - racja, te wieksze Ferrari też po koreańsku wyglądają.. italia się jedynie broni.. @Danyy - wyjaśnienie masz powyżej : nowobogackie lubią "korean style niestety :) .. 2cv fajne ale drogie, Reno fajne , ale pstrokaty kolor (ale rozumiem taka tradycja) .. czarny byłby poważniejszy.. Mustang najrozsądniejszy w zestawieniu, Wydech można "muskularnie" ustawić i robi się cool-maszina..:) Link Zgłoś
Gość: Gość Re: TOP 5 | Fajne samochody na "F" IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.11, 17:53 Dlacw...a to i tak tylko BMW. Link Zgłoś
info0 Re: TOP 5 | Fajne samochody na "F" 07.05.11, 19:18 Troszeczkę mieszacie. Samochody francuskie, włoskie nie są złe z wyglądu. Ba moim zdaniem są najładniejszymi samochodami pod względem designu. Problem w tym, że spasowanie elementów, wytrzymałość części, itd. woła o pomstę do nieba. Te samochody są zwyczajnie tandetnie montowane a elektryka leży i kwiczy :). Popatrzcie na samochody niemieckie ile wytrzymują na polskich drogach a ile Renault, Fiat, itd. Link Zgłoś
Gość: dfgdsg Re: TOP 5 | Fajne samochody na "F" IP: *.multimo.pl 07.05.11, 19:40 pieprzenie kotka... części robione są u tych samych podwykonawców a trupy z niemiec jeżdżące po polsce to jakaś pomyłka jest nie ma nawet o czym gadać Link Zgłoś
Gość: s Re: TOP 5 | Fajne samochody na "F" IP: *.multimo.pl 07.05.11, 19:43 10% ludzi tutaj to idioci "nie chcieliby żadnego" jakie to muszą być debile aby nie chcieć ferrari california... Link Zgłoś
Gość: 11 Re: TOP 5 | Fajne samochody na "F" IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.05.11, 20:11 Jak by mi go ktos dal... to jasne ,ze bym chcial (odrazu bym go sprzedal) Link Zgłoś
dzikowy Re: TOP 5 | Fajne samochody na "F" 07.05.11, 20:19 Właśnie zdałem sobie sprawę, że głupio wybrałem. Przecież za Ferrari kupiłbym i Malucha, i Kaczkę. Na kilka innych upatrzonych youngtimerów jeszcze by starczyło. Link Zgłoś
Gość: T Re: TOP 5 | Fajne samochody na "F" IP: *.acn.waw.pl 07.05.11, 20:23 Najgorsze są samochody japońskie! Japończycy robią straszną tandetę o czym sie przekonali jak im zaczeły strzelać reaktory w Fukushimie, jeden po drugiem a oni nie wiedzieli jak je naprawić. to samo jest z ich samochodami. Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: TOP 5 | Fajne samochody na "F" IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.11, 20:46 Zdecydowanie Mustang, Ferrari zbyt krzykliwe. -------------- Toyota Verso-S ? pierwszy test w Polsce. Tylko na Fan Klub Toyota. www.fanklubtoyota.pl/co-nowego/44/217.html Link Zgłoś
kosmiczny_swir Re: TOP 5 | Fajne samochody na "F" 07.05.11, 20:55 @T - reaktory w Fukushimie to kontrukcja amerykańska - General Electric. Link Zgłoś
Gość: Ry-chu Re: TOP 5 | Fajne samochody na "F" IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.05.11, 21:05 RZAL NIEMA BEMWU!!!??? nie wybieram rzadnego bo tylko bety som dobre, kiedy se zrobiem prafko to tatko mi bete kupi! bo jest bogaty nie tak jak wy frajerzy! haha glupie biedaki!!! Link Zgłoś
Gość: shado Re: TOP 5 | Fajne samochody na "F" IP: *.10.199.109.static.rdi.pl 07.05.11, 21:54 fajne zdjęcia samochodów widziałem na www.nachomiku.pl/ Link Zgłoś
Gość: pr Re: TOP 5 | Fajne samochody na "F" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.11, 22:22 rany, co za beznadzieja unikam radykalnych i obrazliwych komentarzy, ale to zestawienie jest po prostu debilne Link Zgłoś