Gość: uzi Re: Nowa twarz Renault Koleosa IP: *.luksus.net.pl 27.06.11, 11:28 Urody mu trochę przybyło, ale czy to pomoże żeby sprzedaż wzrosła, myślę że nie tym bardzie że konkurencja też nie śpi, i robią wszystko żeby utrzymać swoje wyniki , tak jak w przypadku Tiguana przeszedł mały lift bo nie było sensu przerabiać czegoś co się dobrze sprzedaje, wystarcza tylko małe odświeżenie i dalej można sprzedawać bo zmiany w silnikach nie były potrzebne co potwierdzają rankingi niezawodności Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Nowa twarz Renault Koleosa IP: *.gemini.net.pl 27.06.11, 15:30 Najładniejszy SUV w klasie - teraz jeszcze ładniejszy. Link Zgłoś
Gość: qer99 Re: Nowa twarz Renault Koleosa IP: *.e-wro.net.pl 30.06.11, 22:41 konkuruje z C-crosser www.citroen.pl/citroen-c-crosser/ Link Zgłoś
Gość: gość Re: Nowa twarz Renault Koleosa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.09.11, 16:04 Jak czytam te komentarze to mam wrażenie ,że to piszą sami kretyni ,nie obrażając kretynów.Jestem posiadaczem tej szkarady i mogę oświadczyć,że wybrałem ten samochód mając do wyboru inne Suv-y.Nie kierowałem się cenną tylko funkcjonalnością i wybrałem Kolesia.Dla mnie to auto przebija wszystkie Suw-y jest zajebiste i ładne. Link Zgłoś
p_w Re: Nowa twarz Renault Koleosa 14.09.11, 01:10 według mnie jeden z najładniejszych typu suv. Koleos wygląda dynamicznie i sportowo. A nie jak kolejny klocowaty Vw. Link Zgłoś
Gość: gość Re: Nowa twarz Renault Koleosa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.01.12, 17:59 MAm koleosa od roku dla mnie to fantastyczne auto i tylko wlewam paliwo i jadę 30 tys. km, średnie spalanie 6,4 Link Zgłoś