Gość: johny IP: *.chr17.1000lecie.pl 15.05.04, 17:37 Chce kupić żonie smarta, ma ktoś jakieś doświadczenia pozytywne albo negatywne Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Gabriel Re: Pytanie o Smarta IP: *.ipt.aol.com 15.05.04, 17:57 Jezeli nie kochasz swojej zony, to wasza prywatna sprawa,ale znecanie sie na kobietami jest chyba w Polsce karalne ? Pozdrowienia. Link Zgłoś
Gość: Johny Re: Pytanie o Smarta IP: *.chr17.1000lecie.pl 15.05.04, 18:11 Jak się nie spodoba to dostanie inny. Link Zgłoś
arturos01 Re: Pytanie o Smarta 15.05.04, 19:41 Jak nie masz co robić z kasą to kup to żonie. Jeśli nie jesteś nowobogacki lub nie lubisz płacić za coś czego nie jest to warte, to nie kupuj bo mogą to być najgorzej wydane pieniądze w twoim życiu. Link Zgłoś
Gość: johny Re: Pytanie o Smarta IP: *.chr17.1000lecie.pl 16.05.04, 00:09 Ale konkretnych przykładów brak. Wiać w polsce liczy się wielkość - typu daewoo nubira co za rok będzie warte pół ceny. Link Zgłoś
Gość: venivv Re: Pytanie o Smarta IP: 213.76.148.* 16.05.04, 00:46 kup jej mocne Mini, będziesz ja potem prosił o kluczyki:) pozdr Link Zgłoś
chloee Re: Pytanie o Smarta 16.05.04, 01:47 niepraktyczne toto, malo przytulne w srodku wbrew pozorom, dopal cienki. Nie wiem jakie sa ich firmowe crush testy, ale real crush test wypadl znakomicie. Niemniej - niewarte ceny i ani troche kobiece i mile to auto... Niech zona najpierw chociaz do srodka wsiadzie i potem podejmie dobra decyzje... Link Zgłoś
Gość: Poll Re: Pytanie o Smarta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 11:15 Nie jezdziłem ale bardzo mi się podoba Forfour. Olej tych przesmiewców i zaryzykuj. Do odważnych świat należy. Przynajmniej na ulicach bedzie bardziej kolorowo i zabawnie skoro nie może być równo i bez dziur. Myśle tez że eksploatacja tych samochodów nie odbiega od ogólnie przyjętych standardów w tej klasie. Zycze powodzenia! Link Zgłoś
greenblack Re: Pytanie o Smarta 16.05.04, 12:29 ForFour przynajmniej przypomina samochód, jednakże każdy Smart jest przedrożony. Link Zgłoś
Gość: Poll Re: Pytanie o Smarta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 17:17 szkoda też jest "przedrozona" i jakos to nikomu nie przeszkadza. Link Zgłoś