Dodaj do ulubionych

Fiat Freemont na topie

• Gość: alex Re: Fiat Freemont na topie IP: *.dyn.optonline.net 16.07.11, 04:33
      Dodge Caliber > Fiat Freemont
    • Gość: g Re: Fiat Freemont na topie IP: *.tktelekom.pl 16.07.11, 07:40
      @z USA
      Nie rozśmieszaj ludzi, Amerykanie robią półciężarówki, a o tym jak powinno wyglądać wnętrze samochodu nie mają pojęcia.
      Ciekawe, jakby za paliwo płacili tyle co w Europie.
    • luki.wawa Re: Fiat Freemont na topie 16.07.11, 07:48
      Od kilku lat Fiat zmienia swój wizerunek i naprawdę robi coraz lepsze auta. Uporządkował swoje marki w koncernie min Alfe i Lancie. A współpraca z amerykanami do chyba więcej korzyści właśnie Fiatowi niż Doge. Na razie Freemont dostał właściwie znaczek i wnętrze. Ale myślę że to początek w następnych wersjach już będzie więcej kreski włoskiej. A tu włosi są mistrzami. Fiat otrzyma technologie nowych segmentów w których dotychczas go nie było np. SUV, pikaupy, dużych limuzyn, vanów itd. I co najważniejsze dostaną furtkę do jednego większych rynków - ameryki północnej i południowej. A tam małe autka mogą być hitem, oczywiście każdy wie to nie BIG SIZE, ale mimo wszystko myślę że i amerykanie potrzebują europejskich samochodów.
      Ja osobiście uważam że to będzie ciekawa współpraca
    • tomesio Re: Fiat Freemont na topie 16.07.11, 08:39
      Nie dość, że to brzydki samochód, to jeszcze klon.

Nie uda się. Jak z Cromą, Sedici, Multiplą...
    • kgbltd Re: Fiat Freemont na topie 16.07.11, 08:45
      bardzo ok,

3 latek bedzei jak znalazl :)
    • Gość: tomtom Re: Fiat Freemont na topie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.11, 08:55
      Poważna firma wzięłąby się za poprawienie dystrybucji, reklamy, oferty modelowej Chryslera/Dodga. Obie marki mają olbrzymi potencjał. Któż by nie chciał by w europejskich salonach była sprzedawana pełna gama modelowa (m.in Charger, Challenger) do tego jeszcze kilka mniejszych aut dostosowanych do tutejszego rynku.
      A te włoskie dupki przeklejają swoje znaczki na samochód i są zadowoleni, że się lepiej sprzedaje. Nacjonalizm w czystej postaci. 'Zlikwidujmy Chryslera, ale za wszelką cenę zostawmy Lancię przy życiu'.
      Na szczęście Jeepa nie przemianowali na IVECO.

zdegustowany właściciel Jeepa Grand Cherokee i Chryslera 300c
    • Gość: @asd Re: Fiat Freemont na topie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.11, 09:53
      Lifting był w 2010 - pod czyim myślisz zarządem?

a decyzję o przeznaczkowaniu journey'a na fiata to kiedy podjęli? dwa dni przed premierą?
      nie uważasz że lifting robili już z myślą o tej zmianie?
    • Gość: Samar Re: Fiat Freemont na topie IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.11, 10:27
      Patrząc po polskich cenach Remonta które sięgają poziomu Galaxy czy Sharana u nas szału nie będzie ;-)
    • Gość: Rafik Re: Fiat Freemont na topie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.11, 10:41
      Jak Fiat zrobi europejski duży pojazd to pomyślę. Amerykańskiego za nic nie kupię.
    • Gość: VWiesniak Re: Fiat Freemont na topie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.11, 11:57
      W takim samochodzie wstyd lansować się pod remizą nie to co Sharan czy Galaxy!
    • Gość: srt Re: Fiat Freemont na topie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.11, 13:24
      Lifting Journey-a i tak by się odbył, taka była jeszcze strategia konsorcjum Cerberus, które odsprzedało Fiatowi udziały w Chryslerze.

bardzo chętnie kupię, niech tylko dealer Fiata w cenie auta zapewni mi jego rejestracje jako dodge i pakiet obejmujący znaczki i atrapę od dodga. Niech Fiat będzie Fiatem, a Dodge Dodgem.
    • Gość: Piccardi666 Re: Fiat Freemont na topie IP: *.icpnet.pl 16.07.11, 15:43
      To wasze pier... lenie na tm forum nic nie wnosi....
    • Gość: 037 Re: Fiat Freemont na topie IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.11, 16:19
      A Lancia ma mieć limuzynę na bebechach 300c :)
    • Gość: LS Re: Fiat Freemont na topie IP: *.cdma.centertel.pl 16.07.11, 18:13
      Nie ma co się dziwić, że dobrze się sprzedaje bo to ładny samochód
    • Gość: e21e Re: Fiat Freemont na topie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.11, 18:55
      no właśnie Piccardi666, świata nie zmienimy. i tak głupi włosi będą sobie robić z chryslerem co chcą :(
    • Gość: Jojo45 Re: Fiat Freemont na topie IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.11, 19:39
      @tomtom, widziałeś te auta chyba tylko na obrazku :-)) Uwierz, że nie każdy patrzy na amerykańskie marki jak na świętości, bo daleko im do tego. Wystarczy zobaczyć jakość wykonania i czar pryska, taka prawda.
    • Gość: a Re: Fiat Freemont na topie IP: *.man.tk-internet.pl 16.07.11, 20:16
      u nas na wsi golf albo sharan rządzi,
      fiata mają tylko ci co w raichu nie sprzątają gówien
    • Gość: ja Re: Fiat Freemont na topie IP: *.193.160.9.tvsat364.lodz.pl 16.07.11, 20:49
      Większość krytykujących jeździ leciwymi szrotami przywiezionymi " z zachodu" na lawetach, a o takim Fiacie prosto z salonu, może jedynie pomarzyć.
    • wowo5 Re: Fiat Freemont na topie 17.07.11, 02:19
      Dokladnie. Opinia wiekszosci produkujacych sie tutaj jest zupelnie nieistotna, poniwaz w zyciu nie kupili i nie kupia nowego auta o Freemoncie nie wspominajac.
    • Gość: Tadzik Re: Fiat Freemont na topie IP: *.dynamic.chello.pl 17.07.11, 09:30
      I tak Fiatowi nie wybaczę tego że zarżnął moją ukochaną markę Lancię. Nowa Thema jest po prostu Chryslerem 300C z przyklejonym znaczkiem Lancii. To samo czeka Alfę Romeo i jej "nową" 166. Masakra! Wolę już żeby Lancię i Alfę odkupił Volkswagen
    • ionen76 Re: Fiat Freemont na topie 18.07.11, 14:20
      Widziałem na drodze i bardzo ładnie się te auto prezentuje.
      Silniki też są fajne a co najważniejsze rozsądna cena.
      Super auto dla ludzi bez kompleksów, którzy nie potrzebują odpowiedniej nazwy na masce która poprawi ego.
    • Gość: BenzinFan Re: Fiat Freemont na topie IP: *.cst.tpsa.pl 19.07.11, 13:54
      Ja jestem za, ale niech Fiat tez wypusci wersje z silnikiem z GM 1,8 MPI 16V 122 PS
      od razu z LPG.
      Czekam takze na wersje Fiat Grand Voyager Town & Country ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka