Dodaj do ulubionych

Nowy Mercedes ML | Galeria

• Gość: FX35 Re: Nowy Mercedes ML | Galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.11, 17:28
      Infiniti FX (PIERWSZA GENERACJA 2003-2008 bo druga ngneracja jest KOSZAMRNA).
      Pierwsza generacja to jest KLASA! w Polsce za 100tys mozna kupic ten model. TO jest COS. Druga generacja to syf (nawet nie maja juz migaczy na diodach)

www.infinitiarizona.com/images/dwt/infiniti-fx35-385px.jpg
    • samiec_alfa_romeo Re: Nowy Mercedes ML | Galeria 17.07.11, 22:26
      Haha jacy eksperci. Zawsze źle, każda marka jest do dupy. :) To kto wg was robi dobre samochody?

A merc robi suvy i auta terenowe od dawna i mają w tej kwestii wielkie doświadczenie.

Wygląd? Jest zajebiście neutralny i prawdopodobnie najbardziej elegancki w klasie suv. I taki powinien być merol.
    • Gość: Gościu Re: Nowy Mercedes ML | Galeria IP: *.tvk-net.pl 18.07.11, 01:07
      Bryła ładna. Ale tył To Fiat Stilo ;pp
    • desperato Re: Nowy Mercedes ML | Galeria 18.07.11, 08:02
      FX35,

taaa. Silnik benzynowy i spalanie 20l/100km. Kosmos. Samochód ładny ale wnętrze momentami "trąci" tanimi drobiazgami ala Renault clio. Koszty serwisowania kosmiczne. W dodatku ile jest serwisow Infiniti w PL ? Może 2 ? W-wa i K-ce ? Ze względu na koszty serwisowania kupuje się samochody bliskich sąsiadów, nie dalekich ...
    • joymachine Re: Nowy Mercedes ML | Galeria 18.07.11, 08:43
      Do każdego egzemplarza puszka spray gratis żeby zamalować badziewny chrom w przednim zderzaku.
    • Gość: kamcio Re: Nowy Mercedes ML | Galeria IP: *.agora.pl 18.07.11, 10:54
      kurczę, do mnie też jakoś nie przemawia z wyglądu. to już nie te same mercedesy co kiedyś....
    • Gość: dżon Re: Nowy Mercedes ML | Galeria IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.11, 11:58
      W teren to jest klasa G (GL). M to jest od zawsze mercedes dla posiadaczy za małych fiutków i ich panienek. Co widze faceta za kółkiem czegoś takiego to jakiś niski, garbaty, zakompleksiony, brzydki jak noc, no i przede wszystkim z 4 cm penisem
    • Gość: gościu Re: Nowy Mercedes ML | Galeria IP: *.159.41.194.static.crowley.pl 19.07.11, 10:38
      @dżon: a Ty "ssakiem leśnym" jesteś, że oglądasz im penisy? ;)
    • Gość: FX35 Re: Nowy Mercedes ML | Galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.11, 12:07
      FX35,
      >taaa. Silnik benzynowy i spalanie 20l/100km.

ale opowiadasz glupoty ja mam FX35 z Hybrid Synergy Drive toyoty, kupiony w USA- pali 8Litrów!

>Samochód ładny ale wnętrze momentami "trąci" tanimi drobiazgami ala Renault >clio.

Chyba widzieles te w polskich salonach. Moje auto jest z Californii, ma nawet DVD pod dachem dla paszaerow. Pelna wersja.

>Koszty serwisowania kosmiczne.

chyba u buraków. 100K mil nie wymaga ZADNEJ WIZYTY w serwisie.

>W dodatku ile jest serwisow Infiniti w PL ? Może 2 ? W-wa i K-ce ? Ze względu na >koszty serwisowania kupuje się samochody bliskich sąsiadów, nie dalekich ...

Na kazde auto czlowieka musi bys STAC. Inczej polecam taczki.

• hansman Re: Nowy Mercedes ML | Galeria 19.07.11, 14:46
      samochod wielkosci kiosku z gazetami i 204-konnym silnikiem pali srednio 6l/100 km ?

w zasadzie moze i racja, trzeba jezdzic spokojnie i oszczednie, aby moc pozniej zregenerowac DPFa za jedyne 15 000 PLN w ASO Merca :)
    • Gość: Marko Re: Nowy Mercedes ML | Galeria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.11, 11:52
      Hm to fx 35 z kaliforni w lepszym standarcie niz w europie ktoś ci ładnie kolego kitu nawkladal dvd to ja mam za 500 zl dobre i sam montuje i pewnie tam tez broker czy kto tam go opychal zrobil a dodal sobie 5000 tys na nasze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka