Gość: siema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.11, 13:23 porównajcie bmw 7 z audi a8 Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: flying_croc Re: Mercedes vs Audi | Wyniki IP: *.xdsl.centertel.pl 18.07.11, 13:58 Talentu grafikowi nie można odmówić. Pierwszorzędny montaż. Link Zgłoś
Gość: Joyrider Re: Mercedes vs Audi | Wyniki IP: 81.145.165.* 18.07.11, 14:40 Uwaga uwaga !!!!! Pierwsze na swiecie zawody zlomiarzy przy udziale licznej publicznosci wlasnie sie zakonczyly. Zwyciezca i zdobywca nagrody Zlotego Szrota zostal XX wieczny bolid z czterema kolkami na masce .Srebrnego szrota zdobyl piekny choc niestety dosc kiepsko zachowany wyrob germanskiej mysli technicznej - Gwiazda na szrot jazda.Tytul Glupka Roku wraza ze statuetka zardzewialego wydechu przypadl autorom tych zawodow. Link Zgłoś
Gość: MM Re: Mercedes vs Audi | Wyniki IP: *.gdynia.mm.pl 18.07.11, 14:40 @flying_croc: dobre! :D Link Zgłoś
Gość: ss Re: Mercedes vs Audi | Wyniki IP: 193.200.133.* 18.07.11, 14:44 audi a6 auto dla dresa Link Zgłoś
Gość: worek Re: Mercedes vs Audi | Wyniki IP: *.centertel.pl 18.07.11, 14:45 Bez niespodzianek, wygral burakowoz. Nie rozumiem tego polskiego podejscia, nie wazne, ze ma 12 lat, wazne, ze audi. Ja tam wole japonczyki. Zamiast powyzszych samochodow nabylbym 5 lat mlodszego accorda, ciut mniejszy, owszem, ale tanszy serwis, mniej awarii i nie plakalbym przy dystrybutorze jesli zdecydowalbym sie na mocniejsza wersje. Link Zgłoś
Gość: b7 Re: Mercedes vs Audi | Wyniki IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.11, 14:50 niestety ale owo A6 stalo się synonimem polskiej wsi, obciachu, klepaków na lawetach, koszmarnych motorków 2.5 TDI z wałkami rozrządu z plexy (wycierały się)..... takie A6 było w miarę rasowe jak jeździło w latach 1997-2000 po niemickich drogach. W 2011 w Polsce to już jest druciarstwo a nie Audi Link Zgłoś
Gość: 5TR Re: Mercedes vs Audi | Wyniki IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.07.11, 19:12 @worek Jakie mocniejsze wersje? przeciez ich tam nie ma... Link Zgłoś
Gość: JG Re: Mercedes vs Audi | Wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.11, 23:09 Nie jestem zbytnio zaskoczony ;) www.AudiTIMES.PL Link Zgłoś
Gość: gość Re: Mercedes vs Audi | Wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.11, 09:10 Mam A6 z 2004 z silnikiem 1.9 TDI 130KM. Przebieg ok. 230 tyś. Kupiłem gdy miał 160. Oprócz zawieszenia, olejów, filtrów nie robię w tym aucie nic. Co powiecie użytkownicy W210 z silnikami CDI ???????? Link Zgłoś
aprox99 Re: Mercedes vs Audi | Wyniki 19.07.11, 09:33 Taki porownanie ze wskazaniem na jakis samochod moze dokonac tylko ktos kto ma oba te samochody,jak mam ocenic audika jak jezdze mercedesem i odwrotnie.bardzo subiektywna ocena Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Mercedes vs Audi | Wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.11, 10:23 Audi niestety diesli produkować nie potrafi, psują się na potęgę, wiem, bo te same silniki są w VW. Kumpel już 4 tys zł wylożył naprawy silnika w Passacie. Merdeces jest jednak o wiele lepszy, choć dopiero po 1997 roku, bo wtedy poprawili wszystkie wady choroby wieku dziecięcego. www.gadzetech.pl Link Zgłoś
Gość: maq Re: Mercedes vs Audi | Wyniki IP: 212.191.195.* 19.07.11, 11:07 Plebiscyt na ilość posiadaczy A6 i merca ? :) osobiście jeżdżę dieslem Audi i nie narzekam ani przy dystrybutorze ani w warsztacie, jak się ma auto po to żeby jeździć i czekać aż coś walnie to się ma dziurę w portfelu zarówno będąc posiadaczem Audi czy innej marki samochodu. Jeśli ktoś dysponuje wieściami jakie auto jeździ do zezłomowania go po 40 latach i nic przy nim nie trzeba robić, nic się nie zużywa, to ja poproszę o info. NIE MA TAKIEGO. Te plebiscyty i wywnętrznianie się o wieśwagenach, cudownej przewadze jednej marki nad drugą są tylko irytujące. Nic więcej. To jak się sprzedają poszczególne marki, jakie mają osiągnięcia techniczne, to jest prawdziwa ocena ich wartości. Ja mam swoją ulubiona markę i będę w tym konsekwentna jak miliony innych użytkowników bez względu na to jakie to legendy będą krążyć o moim "gó...anym" silniku, "gó...anej" marce. Prawda taka, że mało który z krytykujących osobiście doświadczył użytkowania jednego i drugiego auta. Użytkowania a nie przejechania się. Amen Link Zgłoś
mxx01 Re: Mercedes vs Audi | Wyniki 19.07.11, 11:21 Oba auta to starzyzna. Ale rozumiem, w kraju takim jak Polska, który dopiero się dorabia jestesmy skazaniu na zużyte samochody z zachodu. I nie ma co się łudzić, że "stan igła od emeryta z Niemiec". Mało kto wymienia świeży samochód na nowszy więc to wszystko z zachodu to niestety auta wyeksploatowane. Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Mercedes vs Audi | Wyniki IP: *.warszawa.vectranet.pl 19.07.11, 12:57 Fajnie, gratuluję zwycięzcy, ale kogo to interesuje? Link Zgłoś
henricus Re: Mercedes vs Audi | Wyniki 19.07.11, 13:14 Audi kontra Mercedes .... co to jest Audi? Link Zgłoś
Gość: bre Re: Mercedes vs Audi | Wyniki IP: 195.117.22.* 19.07.11, 14:01 zgadza się burakowóz pierwsz klasa, pełno na każdym skrzyżowaniu z przebiegiem 500kkm, ale Audi się ma....masakra ile takich widzę jak kopcą diesle na naszych ulicach. Wolę Saab, Volvo jakieś japończyki, poza tym coś nowszego nawet taki Chevrolet Cruz bardzo ładny, KIA ceed również. Nowszy i nie taki oklepany. Ale cóż każdy ma prawo lubić to co chce. :) pozdrawiam miłośników moto Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Mercedes vs Audi | Wyniki IP: *.lcs.net.pl 19.07.11, 14:36 Audi to dziadostwo ..u mnie w gminie co druga wieś jezdzi a6 Link Zgłoś
fuiio Re: Mercedes vs Audi | Wyniki 19.07.11, 16:06 ciekawe ile statystycznie rdzy ma taki m.r sedes Po co oceniac wogole takie szroty? Link Zgłoś
Gość: gość Re: Mercedes vs Audi | Wyniki IP: 213.77.121.* 15.03.12, 15:30 nie zgadzam się protestuje te audi wpędziło mnie w osli rug wsadziłem w nie wszystko co miałem aż wreście sprzedałem ten shit 2.5 tdi v6 w audi to gó... nie polecam całkiem nie udana jednostka silnikowa a w 1.9 tdi szybko puszcają kliny na rozrządzie zastanawiam sie nad kupnem właśnie w210 2.9 tdi mój brat ma i się zemnie śmieje nie raz cholował moją audi z ulicy i to właśnie mercedesem jak mogłem wdepnąć w coś takiego jak audi kupuje mercedesa w210 tylko w silniku 2.9 tdi !!!!!!!!!!!!!!!!! Link Zgłoś