Dodaj do ulubionych

Elektryczne szyby

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.04, 14:55
Czy oreintujecie się ile moze kosztować przerobienie korbki na elekrtykę.
Wystarczy tylko z przodu. Chodzi o Astrę II.
Obserwuj wątek
    • Gość: bp Re: Elektryczne szyby IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.05.04, 12:19
      Zobacz na www.moto.allegro.pl - tam moze znajdziesz podnosniki, nieraz z
      calymi boczkami. Cena z montazem zalezy za ile kupisz i za ila ci zamontuja
      (moze w granicach 500-600 zł sie zmiescisz)
      • Gość: Mar w serwisie ASO - 500 zł IP: *.skorosze.2a.pl 18.05.04, 12:24
        Jak kupujesz nowe auto, to może nawet zrobią to za darmo. Właśnie astry są
        takie wredne, że wersje nawet nie całkiem gołe mają szyby na korbę. Właśnie
        dlatego nie kupiłem swego czasu astry, chociaż dealernia gotowa była zamontować
        elektryczne podnośniki bylebym tylku kupił. Niestety uprzedzają, że to i tak
        nie bedzie wyglaać jak montaż fabryczny, a w miejsca korbek bedą zaślepki -
        brrrrr.
    • Gość: Bet Re: Elektryczne szyby IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.04, 20:44
      Potwierdzam. Musisz sie liczyc z wydatkiem ok. 600 zł. ja też kupiłem taka
      Astrę bez elektryki i troche mi to przeszkadzało, ale z czasem zapomniałem o
      tej niedogodności. Denerwuje mnie natomiast fakt strasznych odgłosów
      dochodzących podczas otwierania i zamykania "ręcznie" szyb.
      • Gość: Poll Re: Elektryczne szyby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 21:41
        Popatrzcie!!! Jakie to rózne potrzeby mają ludzie. Ja mam elektryczne szyby a
        bardzo ich nie chciałem mieć bo mi to poprostu przeszkadza i chentnie bym
        dopłacił 500 żeby mieć korbki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka