Gość: lau1 Re: 5 lat gwarancji dla GLK IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.08.11, 16:34 A niby dlaczego BMW miałoby tak postąpić? Co jak co, ale wszystkie SUV'y tej marki sprzedają się jak świeże bułeczki (szczególnie szpanerskie X6). Link Zgłoś
Gość: pik Re: 5 lat gwarancji dla GLK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.11, 16:36 Tylko, że ten ksztalt jest starszny. Podobnie jak ilośc miejsca z tyłu, parktronik a'la "zajęcie zpt" i jakośc zamykania drzwi ... Link Zgłoś
Gość: do lau1 Re: 5 lat gwarancji dla GLK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.11, 16:39 Co do bmw to tylko x6 wygląda normalnie - z tym , że garabrytowo przeznaczone jest na amerykanskie drogi (i tam tez produkowane). natomiast wszystko ponizej x6 wyglada jak retro sprzed ponad 10 lat - obciach na kolach Link Zgłoś
Gość: gość Re: 5 lat gwarancji dla GLK IP: *.xdsl.centertel.pl 13.08.11, 21:07 @ do lau1 "Co do bmw to tylko x6 wygląda normalnie ....." Albo nie wiesz co mówisz albo z normalnościa masz tyle wspólnego co to BMW :-) Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: 5 lat gwarancji dla GLK IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 13.08.11, 22:55 W BMW gwarancja może wynosić nawet 6 lat, a w nią wchodzić może nawet wymiana klocków, czy innych rzeczy zużywających się. Jest dodatkowo płatna, ale można ją za darmo wynegocjować, jak nie kupuje się najtańszego modelu. @gość wstydzący się swego mienia: X6 sprzedaje się super, co pokazuje, jak bardzo się podoba. Zresztą widać to na drogach. Link Zgłoś
Gość: gość Re: 5 lat gwarancji dla GLK IP: 195.33.27.* 14.08.11, 00:40 @Prześmiewca (ciekawe masz imię albo bardzo dowcipnych rodziców) Sprzedaje się świetnie? Równie dobrze mozna to sobie wytłumaczyć brakiem gustu osób, które maja dużo pieniędzy i szukają rzeczy dziwnych często brzydkich byleby rzucających sie w oczy. Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: 5 lat gwarancji dla GLK IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 14.08.11, 09:15 Nick mój pozwala jednoznacznie identyfikować moje wiadomości, podczas gdy Ty wstydzisz się tego co piszesz :) Także nie pieprz, bo X6 nie wszystkim się podoba, ale z bliska robi wrażenie na prawie każdym. Brakiem gustu to jest Q7 - taki mała kamienica na kołach. Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: 5 lat gwarancji dla GLK IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 14.08.11, 09:22 @gość Nick mój pozwala jednoznacznie identyfikować moje wiadomości, podczas gdy Ty wstydzisz się tego co piszesz :) Także nie pieprz, bo X6 nie wszystkim się podoba, ale z bliska robi wrażenie na prawie każdym. Brakiem gustu to jest Q7 - taki mała kamienica na kołach. Link Zgłoś
Gość: Prosiak Re: 5 lat gwarancji dla GLK IP: *.range81-132.btcentralplus.com 14.08.11, 10:09 @Przesmiewca Otoz ja jestem jednym z tych co im sie X6 nie podoba .Podobnie jak 5 GT. Oba kwalifikuje do kategorii useless piece of shit albo pointless cars.Oczywiscie X6 jezdzi OK tyle ze design tego samochodu jest mocno dyskusyjny.Jezeli placi sie tego rzedu pieniadze za produkt premium musi on byc bardzo specjalny,a ten samochod tego nie spelnia. Jezeli mowimy o guscie to niekoniecznie samochod ma krzyczec patrz na mnie ile mam kasy.Mnie osobiscie mocno denerwowaly w przypadku powyzszej marki komentarze typu drug dealer car. Jest pare marek premium zapewniajacych nieco wieksza dyskrecje przy zachowaniu pewnej dozy prestizu. Tak naprawde jedynym samochodem ktory moze zrobic wrazenie zwlaszcza w aspekcie luksusu jest Range Rover. Luksusowy brand VW czyli Audi nie wymaga raczej komentarza. Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: 5 lat gwarancji dla GLK IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 14.08.11, 12:34 @Prosiak X6 zależnie od tego co chcesz udowodnić, jest albo zlepkiem wad, albo zlepkiem zalet. Jako że jeżdżę nim na co dzień, mogę co nieco powiedzieć o tym, że np. użytkowy VW Amarok, czy Nissan Navara ma mniejszą przestrzeń załadunkową niż bezużyteczny X6 (sic!) Po złożeniu siedzeń do X6 można włożyć przedmioty o długości 2m, z czym równać może się tylko niezwykle rzadki w polsce pickup jednokabinowy. Jeśli chodzi o ilość miejsca w środku, z przodu jest po prostu bajka.. A z tyłu jest ciaśniej porównując może do kwadratowych suvów, ale nadal jest tam więcej miejsca niż w 80% aut osobowych. A to, że X6 jest najlepiej prowadzącym się SUVem, to już można wyczytać wszędzie. Zachowując przy tym oczywiście możliwości pokonywania wysokich krawężników oraz jazdy przez las, po drogach nieutwardzonych. Link Zgłoś
Gość: veine Re: 5 lat gwarancji dla GLK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.11, 14:17 Jeszcze kilka lat i dojdą do poziomu Kii :) Link Zgłoś
Gość: mercedes to gowno Re: 5 lat gwarancji dla GLK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.11, 15:29 mercedes to gowno Link Zgłoś
Gość: Merol Re: 5 lat gwarancji dla GLK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.11, 15:29 alfa romeo tylko pedały jeżdżą Link Zgłoś
Gość: chwdmercedes Re: 5 lat gwarancji dla GLK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.11, 15:30 chwdmercedes Link Zgłoś
Gość: mercedestościerwo Re: 5 lat gwarancji dla GLK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.11, 15:31 mercedestoscierwo Link Zgłoś
Gość: TYLKO AUDI Re: 5 lat gwarancji dla GLK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.11, 15:32 I BATY OD AUDI GRATIS JAK ZAWSZE Link Zgłoś
Gość: TYLKO AUDI Re: 5 lat gwarancji dla GLK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.11, 15:32 HAH SZMELCSEDES BĘC - KLASA ADIDASA , RÓWNIEŻ WERSJA AJ EM GEJ , WIEŚ DLA ŁYSEGO KARKA BLONDYNKI, WSIOKA , BUROKA , CIOTY , INWALIDY UMYSŁOWEGO ,DRESA , TURASA I CYGANA . SZMELCSEDES BĘC SSIE AUDI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mercedestozero Re: 5 lat gwarancji dla GLK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.11, 15:33 mercedestozero Link Zgłoś
Gość: mercedestokupa Re: 5 lat gwarancji dla GLK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.11, 15:33 mercedestokupa Link Zgłoś
Gość: mercedestoparch Re: 5 lat gwarancji dla GLK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.11, 15:34 mercedestoparch Link Zgłoś
Gość: mercedestośmieć Re: 5 lat gwarancji dla GLK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.11, 15:34 mercedestosmieć Link Zgłoś
Gość: mercedestozłom Re: 5 lat gwarancji dla GLK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.11, 15:35 mercedestozłom Link Zgłoś
Gość: mercedestowiesniak Re: 5 lat gwarancji dla GLK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.11, 15:36 mercedestowiesniakowóz Link Zgłoś
Gość: mercedestoturkowóz Re: 5 lat gwarancji dla GLK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.11, 15:37 mercedestoturkowóz Link Zgłoś