Dodaj do ulubionych

Skonfiguruj swoje MINI Coupe

IP: *.adsl.inetia.pl 14.08.11, 17:52
Pięć minut zabawy z konfiguratorem i sprawa jasna. Może i jest 10 milionów możliwości, ale wliczając w to takie pasztety, jak czerwona kierownica, beżowa dźwignia ręcznego i czekoladowy lewarek. Nie szalejąc z 22 tysięcy za wersję podstawową zrobiło mi się 35 tysięcy, bez żadnych pakietów JCW, za same potrzebne rzeczy, ładniejsze felgi, alarm itp. A do tego piszą, że ceny nie obejmują montażu i malowania.
Obserwuj wątek
    • Gość: 56 Re: Skonfiguruj swoje MINI Coupe IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.08.11, 22:45
      Same potrzebne rzeczy? sam sie bawilem i za Worksa ze wszystkimi "potrzebnymi rzeczami" wyszlo mi 34k
    • Gość: jacek Re: Skonfiguruj swoje MINI Coupe IP: *.adsl.inetia.pl 15.08.11, 12:32
      No dobrze, dodałem trochę pasków, nakładek i ozdóbek, w każdym razie nie szukałem opcji, za które można najwięcej zapłacić, tylko klikałem to, co w realu bym brał pod uwagę. Nie wybrałem np. lepszego systemu audio czy tapicerki, a wyszło co wyszło.
    • Gość: HXT Re: Skonfiguruj swoje MINI Coupe IP: *.aster.pl 15.08.11, 13:47
      A ja wziąłem system audio i pare fajnych rzeczy, jeden pakiet technologiczny (ale nie felgi, bo te co są mi się podobają, a inne drogie) i wyszło $31 571 za Mini Cooper S Coupe:
      i.imgur.com/kzI7n.jpg
      Są dywaniki gumowe, lampka, podłokietnik...
      Tylko bardzo brakuje dwusprzęgłowej skrzyni biegów (ten automat, to nie wiem co to jest).
    • Gość: HXT Re: Skonfiguruj swoje MINI Coupe IP: *.aster.pl 15.08.11, 14:14
      Wnętrze jest czarne/antracytowe mistrzu palety...
    • Gość: Gość Re: Skonfiguruj swoje MINI Coupe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.11, 17:28
      Jakie drogo biedaki ?
    • Gość: opos Re: Skonfiguruj swoje MINI Coupe IP: *.acn.waw.pl 15.08.11, 21:53
      małe drogie dizajnerdskie gowno
    • Gość: Albert Re: Skonfiguruj swoje MINI Coupe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.11, 11:10
      Auto genialne! Jest już też europejski konfigurator na mini.de Niestety, nie można wybrać opcji wyświetlacza na środkowym liczniku (prawdopodobnie ma to związek z brakiem części dostarczanych z Japonii, po trzęsieniu ziemi). Podobno jeździ dużo lepiej od JCW, co już dla mnie ociera się o s-f!
    • Gość: wygodnyzbych Re: Skonfiguruj swoje MINI Coupe IP: *.gwardii.osi.pl 16.08.11, 11:46
      I ponownie "coupe", które na nazwe "coupe" nie zasługuje...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka