Dodaj do ulubionych

Eclipse czy Prelude

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 13:45
Proszę Was o radę, które auto lepiej kupić Mitsubishi Eclipse czy Honda
Prelude. Chodzi o auta używane, ok 95 rok sprowadzane z Niemiec.Dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: SpIdEr Re: Eclipse czy Prelude IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 27.05.04, 22:20
      oczywiscie ze Eclipse to jest zajeb... furka !!!
    • Gość: barte Re: Eclipse czy Prelude IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.04, 13:23
      ja jeżdze prelude juz 3 rok i jestem zachwycony z tego auta
      pisz na adres bala14@op.pl
      to 14 to tylko liczba
    • Gość: kobrecki Re: Eclipse czy Prelude IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 15:20
      No powiem ze tez bym miał dyleme, ale wybrałbym eclipse raz ze to mitsubishi a
      dwa ze ma silnik robiony do eclipse a nie jah honda od acorda no i wyglad
      eclipse mówi za siebie w wersji 2.0 turbo rewelacyjny silnik spalanie tez,
      honda troszkę by cię oszczedziła z tym spalaniem a jak by¶ wyrwał ta kanciata
      preludkę 2,2 nie ta z tymi wielkimi swiatłami tylko nowsza to bym wział honde
      ale to od 97 produkuja
      • Gość: Ja-a Re: Eclipse czy Prelude IP: *.acn.pl 29.07.04, 19:25
        2l turbo nie ma co porownywac do 2.2 V-tec ... turbiny robią cuda z silnikow
        mozna cisnieniem podkrecac do o wiele wyzszych mocy i to nie drogimi duperelami
        jak blow off ,weaste gate , czy niezbednym IC,... Eclipse czy Prelude ?? jezeli
        chodzi o bryłe to eclipse tylko ze silnik... od razu ci mowie ze te dwójki maja
        bardzo drogie czesci moj znajomy ma ten silnik i narzekał strasznie... jezeli
        prelude 2.2 V-tec to tez przed czesciami ostrzegam ;]
        • Gość: simon Re: Eclipse czy Prelude IP: 212.122.214.* 15.08.04, 21:23
          stary eclipse-super sie jezdzi-prowadzi sie bosko,ale ja proponuje CALIBRE 2.0
          16V 150PS-super sie odpycha i wyglada, a do tego czesci taniutkie-zastanow sie
          ja tym smigam super fura!!
          • ula.misztal Re: Eclipse czy Prelude 25.08.04, 22:15
            No Panowie jako jedyna Kobieta polecam ECLIPSE to proste... czesci moze i
            kosztuja troszke ale latwo je dostac... A co do startu to Prelude zostaje w
            tyle... Mam Eclipse z roku 98 i nie narzekam...
            • Gość: szybki_i_wsciekly Re: Eclipse czy Prelude IP: 195.124.18.* 15.10.04, 00:20
              mam eclipse i powiem wam ze furka jest swietna :) zapina ostro i pali niewiele.
              w wersji turbo pali jedyne 9l/100km jak sie szybko jezdzi. polecam wszystkim.
              • Gość: kuba Re: Eclipse czy Prelude IP: *.elpos.net 17.03.05, 21:31
                9litrów niezłe żarty. sasiad miał tą bryczkę to na trasie potrafila wkotłować
                ok. 14l/100km
            • Gość: zanetka Re: Eclipse czy Prelude IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 21:44
              no dobra a teraz tak na serio jako KOBIETA a jej zdanie powinno sie
              liczyć.....to byłabym przychylna bardziej temu od HONDY..... i myśle ez będzie
              to dobry wybór....
        • gtrfreak Re: Eclipse czy Prelude 24.03.05, 15:45
          Nie az takie znowu drogie, do tego niewiele sie w nich psuje, silnik trwalszy
          od Hondy i mozna go spokojnie wyciagnac do 400 KM. Tylko Eclipse !
    • Gość: kamil Re: Eclipse czy Prelude IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 28.10.04, 21:22
      Zdecydowanie hondę nie jest tak oklepana jak ostatnimi czasy eclipse, a poza
      tym ładniejsza
      • matador79 Re: Eclipse czy Prelude 14.11.04, 23:43
        obydwa auta bardzo godne uwagi. proponuję po prostu wybrać egzemplarz który
        będzie w lepszym stanie technicznym i bezwypadkowy.
        • Gość: Michas Re: Eclipse czy Prelude IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 19:32
          czlowieku jasne ze eclips! grales ty w undergrounda???:))))
          • Gość: Maty$$$ Re: Eclipse czy Prelude IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 21:19
            Nie słuchajcie tego zawszonego pozera od Undergrounda!!! Pewnie dresiaż jakiś!
            Pozatym Honda w Vtec-u wymiata! Pozdro!
            • Gość: Michas Re: Eclipse czy Prelude IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 21:21
              patrz gowniarza ze wsi mysli ze jak sobie honde na ulicy pooglada to mu
              wszystko wolno to dopiero musi byc jakis kawal ch...a nawet go na komputer nie
              stac
              • Gość: Maty$$$ Re: Eclipse czy Prelude IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 21:25
                Co za burak jakiś! Pewnie dużym fiatem albo polonezem jeździ! Wogóle nie
                słuchajcie takich cw..ków spod miasta!!! Chłopaczek zobaczył w TV Eclipsa czy
                Lancera i od razu się w majty spuścił!!! Normalnie koszmar! I słuchaj no
                takiego bezmóga co samochody ocenia na podstawie gier komputerowych! Honda
                rulez!!!
            • Gość: zanetka Re: Eclipse czy Prelude IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 21:23
              lepiejżadnego ni słuchajcie
              • Gość: Maty$$$ POSTULAT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 21:27
                POSTULUJE O SKASOWANIE POSTA NIEJAKIEJ ZANETKI!
                • Gość: zanetka Re: POSTULAT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 21:28
                • Gość: zanetka Re: POSTULAT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 21:28
                  niech ten postulat uważa sobie!!!!!!!!!11
              • Gość: Michas Re: Eclipse czy Prelude IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 21:29
                prosil bym bardzo aby kobiety do meskich rozmow sie nie wtracaly. czlowieku
                bierz eclipsa bez gadania a tamtego barana sie nie sluchaj raz jechalem
                eclipsem ale uwierz warto bylo
                • Gość: Maty$$$ Re: Eclipse czy Prelude IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 21:31
                  Chyba kurde w grze komputerowej! I mało się nie posikał ze szczęścia!!! Ja
                  Hondą na co dzień jeżdżę i wiem co mówię!
                • Gość: Michas Re: Eclipse czy Prelude IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 21:31
                  i naturalnie zgadzam sie z postulatem tu kolegi w jednym chociaz ma racje ale
                  na samochodach to sie wogule nie zna:)
                  • Gość: Zanetkla Re: Eclipse czy Prelude IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 21:34
                    ani jeden ani drugi nie znają sie na smaochodach....!!!!!!!ja to bym wybrała
                    jakiś inny.....samochód...!
                    • Gość: Piotru$ Re: Eclipse czy Prelude IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 22:29
                      Sie buraki kłócą. Któryś z was ma cośdo dużego fiata? Do małego może też? Mam taką brykę więc wiem co mówie- małe tanie i części można wręcz na ulicy znajdować. A nie taka walona już kilkakrotnie honda co sięzaraz rozpadnie.
                      • Gość: XXXXXXXXXXXXXXXXXX Re: Eclipse czy Prelude IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 23:04
                        taki burak co pisał to chyba o sobie!!!!no bryke to masz poprostu niezłą nie ma
                        co.... wszystki laski muszą na ciebie lecieć....hahaha -duży fiat....
                        • Gość: Pietol Re: Eclipse czy Prelude IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 21:14
                          Mam Eclipsa i nie zamienilbym jej nawet na dwie hondy!!! Stary na poczotek masz
                          150km a jak se turbine kupisz to bedziesz mial 220km POLECAM!!!!
    • Gość: SNuFFik Re: Eclipse czy Prelude IP: *.lubin.dialog.net.pl 20.05.05, 10:56
      Oba autka maja cos w sobie jednak obraz Eclipse'a pozostaje przed oczyma i to
      on wygrywa rywalizacje. Jezeli chodzi o wizualny wyglad zewnetrzny to przod obu
      modeli daje jednakowo rade (szczegolnie jesli chodzi o swiatla) na styl
      japonskich skosnookich samochodow, ale tyl Eclipse'a jest nie do zdarcia. VIVA
      LA ECLIPSE ;-)))
    • Gość: ..... Re: Eclipse czy Prelude IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 21:37
      Nad czym tu się zastanawiać ? Odpowiedź jest prosta i oczywista - Eclipse.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka