Gość: yac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 13:45 Proszę Was o radę, które auto lepiej kupić Mitsubishi Eclipse czy Honda Prelude. Chodzi o auta używane, ok 95 rok sprowadzane z Niemiec.Dzięki Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: SpIdEr Re: Eclipse czy Prelude IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 27.05.04, 22:20 oczywiscie ze Eclipse to jest zajeb... furka !!! Link Zgłoś
Gość: barte Re: Eclipse czy Prelude IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.04, 13:23 ja jeżdze prelude juz 3 rok i jestem zachwycony z tego auta pisz na adres bala14@op.pl to 14 to tylko liczba Link Zgłoś
Gość: kobrecki Re: Eclipse czy Prelude IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 15:20 No powiem ze tez bym miał dyleme, ale wybrałbym eclipse raz ze to mitsubishi a dwa ze ma silnik robiony do eclipse a nie jah honda od acorda no i wyglad eclipse mówi za siebie w wersji 2.0 turbo rewelacyjny silnik spalanie tez, honda troszkę by cię oszczedziła z tym spalaniem a jak by¶ wyrwał ta kanciata preludkę 2,2 nie ta z tymi wielkimi swiatłami tylko nowsza to bym wział honde ale to od 97 produkuja Link Zgłoś
Gość: Ja-a Re: Eclipse czy Prelude IP: *.acn.pl 29.07.04, 19:25 2l turbo nie ma co porownywac do 2.2 V-tec ... turbiny robią cuda z silnikow mozna cisnieniem podkrecac do o wiele wyzszych mocy i to nie drogimi duperelami jak blow off ,weaste gate , czy niezbednym IC,... Eclipse czy Prelude ?? jezeli chodzi o bryłe to eclipse tylko ze silnik... od razu ci mowie ze te dwójki maja bardzo drogie czesci moj znajomy ma ten silnik i narzekał strasznie... jezeli prelude 2.2 V-tec to tez przed czesciami ostrzegam ;] Link Zgłoś
Gość: simon Re: Eclipse czy Prelude IP: 212.122.214.* 15.08.04, 21:23 stary eclipse-super sie jezdzi-prowadzi sie bosko,ale ja proponuje CALIBRE 2.0 16V 150PS-super sie odpycha i wyglada, a do tego czesci taniutkie-zastanow sie ja tym smigam super fura!! Link Zgłoś
ula.misztal Re: Eclipse czy Prelude 25.08.04, 22:15 No Panowie jako jedyna Kobieta polecam ECLIPSE to proste... czesci moze i kosztuja troszke ale latwo je dostac... A co do startu to Prelude zostaje w tyle... Mam Eclipse z roku 98 i nie narzekam... Link Zgłoś
Gość: szybki_i_wsciekly Re: Eclipse czy Prelude IP: 195.124.18.* 15.10.04, 00:20 mam eclipse i powiem wam ze furka jest swietna :) zapina ostro i pali niewiele. w wersji turbo pali jedyne 9l/100km jak sie szybko jezdzi. polecam wszystkim. Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Eclipse czy Prelude IP: *.elpos.net 17.03.05, 21:31 9litrów niezłe żarty. sasiad miał tą bryczkę to na trasie potrafila wkotłować ok. 14l/100km Link Zgłoś
Gość: zanetka Re: Eclipse czy Prelude IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 21:44 no dobra a teraz tak na serio jako KOBIETA a jej zdanie powinno sie liczyć.....to byłabym przychylna bardziej temu od HONDY..... i myśle ez będzie to dobry wybór.... Link Zgłoś
gtrfreak Re: Eclipse czy Prelude 24.03.05, 15:45 Nie az takie znowu drogie, do tego niewiele sie w nich psuje, silnik trwalszy od Hondy i mozna go spokojnie wyciagnac do 400 KM. Tylko Eclipse ! Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Eclipse czy Prelude IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 28.10.04, 21:22 Zdecydowanie hondę nie jest tak oklepana jak ostatnimi czasy eclipse, a poza tym ładniejsza Link Zgłoś
matador79 Re: Eclipse czy Prelude 14.11.04, 23:43 obydwa auta bardzo godne uwagi. proponuję po prostu wybrać egzemplarz który będzie w lepszym stanie technicznym i bezwypadkowy. Link Zgłoś
Gość: Michas Re: Eclipse czy Prelude IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 19:32 czlowieku jasne ze eclips! grales ty w undergrounda???:)))) Link Zgłoś
Gość: Maty$$$ Re: Eclipse czy Prelude IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 21:19 Nie słuchajcie tego zawszonego pozera od Undergrounda!!! Pewnie dresiaż jakiś! Pozatym Honda w Vtec-u wymiata! Pozdro! Link Zgłoś
Gość: Michas Re: Eclipse czy Prelude IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 21:21 patrz gowniarza ze wsi mysli ze jak sobie honde na ulicy pooglada to mu wszystko wolno to dopiero musi byc jakis kawal ch...a nawet go na komputer nie stac Link Zgłoś
Gość: Maty$$$ Re: Eclipse czy Prelude IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 21:25 Co za burak jakiś! Pewnie dużym fiatem albo polonezem jeździ! Wogóle nie słuchajcie takich cw..ków spod miasta!!! Chłopaczek zobaczył w TV Eclipsa czy Lancera i od razu się w majty spuścił!!! Normalnie koszmar! I słuchaj no takiego bezmóga co samochody ocenia na podstawie gier komputerowych! Honda rulez!!! Link Zgłoś
Gość: zanetka Re: Eclipse czy Prelude IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 21:23 lepiejżadnego ni słuchajcie Link Zgłoś
Gość: Maty$$$ POSTULAT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 21:27 POSTULUJE O SKASOWANIE POSTA NIEJAKIEJ ZANETKI! Link Zgłoś
Gość: zanetka Re: POSTULAT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 21:28 niech ten postulat uważa sobie!!!!!!!!!11 Link Zgłoś
Gość: Michas Re: Eclipse czy Prelude IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 21:29 prosil bym bardzo aby kobiety do meskich rozmow sie nie wtracaly. czlowieku bierz eclipsa bez gadania a tamtego barana sie nie sluchaj raz jechalem eclipsem ale uwierz warto bylo Link Zgłoś
Gość: Maty$$$ Re: Eclipse czy Prelude IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 21:31 Chyba kurde w grze komputerowej! I mało się nie posikał ze szczęścia!!! Ja Hondą na co dzień jeżdżę i wiem co mówię! Link Zgłoś
Gość: Michas Re: Eclipse czy Prelude IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 21:31 i naturalnie zgadzam sie z postulatem tu kolegi w jednym chociaz ma racje ale na samochodach to sie wogule nie zna:) Link Zgłoś
Gość: Zanetkla Re: Eclipse czy Prelude IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 21:34 ani jeden ani drugi nie znają sie na smaochodach....!!!!!!!ja to bym wybrała jakiś inny.....samochód...! Link Zgłoś
Gość: Piotru$ Re: Eclipse czy Prelude IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 22:29 Sie buraki kłócą. Któryś z was ma cośdo dużego fiata? Do małego może też? Mam taką brykę więc wiem co mówie- małe tanie i części można wręcz na ulicy znajdować. A nie taka walona już kilkakrotnie honda co sięzaraz rozpadnie. Link Zgłoś
Gość: XXXXXXXXXXXXXXXXXX Re: Eclipse czy Prelude IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 23:04 taki burak co pisał to chyba o sobie!!!!no bryke to masz poprostu niezłą nie ma co.... wszystki laski muszą na ciebie lecieć....hahaha -duży fiat.... Link Zgłoś
Gość: Pietol Re: Eclipse czy Prelude IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 21:14 Mam Eclipsa i nie zamienilbym jej nawet na dwie hondy!!! Stary na poczotek masz 150km a jak se turbine kupisz to bedziesz mial 220km POLECAM!!!! Link Zgłoś
Gość: SNuFFik Re: Eclipse czy Prelude IP: *.lubin.dialog.net.pl 20.05.05, 10:56 Oba autka maja cos w sobie jednak obraz Eclipse'a pozostaje przed oczyma i to on wygrywa rywalizacje. Jezeli chodzi o wizualny wyglad zewnetrzny to przod obu modeli daje jednakowo rade (szczegolnie jesli chodzi o swiatla) na styl japonskich skosnookich samochodow, ale tyl Eclipse'a jest nie do zdarcia. VIVA LA ECLIPSE ;-))) Link Zgłoś
Gość: ..... Re: Eclipse czy Prelude IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 21:37 Nad czym tu się zastanawiać ? Odpowiedź jest prosta i oczywista - Eclipse. Link Zgłoś