Gość: stef IP: *.autocom.pl 22.05.04, 07:11 Czy ktoś z szanownych forumowiczów jeździł lub posiada Fiata Pandę? Zastanawiam sie nad kupnem i ciekaw jestem jakie są opinie jego użytkowników. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Joasia Re: Fiat Panda IP: *.dip.t-dialin.net 22.05.04, 09:43 Posiadacze, uzytkownicy Fiat Panda autokacik.pl/postlist.php?Cat=&Board=panda Link Zgłoś
Gość: długopisem Re: Fiat Panda IP: *.class147.petrotel.pl 22.05.04, 15:10 jest większe od matiza, ale gorzej się od niego prowadzi. Link Zgłoś
Gość: charlie_x ..powiedz dlugopis dlaczego szersza Panda.. IP: *.tvgawex.pl 22.05.04, 15:20 ..z mocniejszym silnikiem gorzej jeździ od Matiza?Będę wdzięczny jak rozwiniesz swoją dosyć kontrowersyjną tezę.pozdr. Link Zgłoś
Gość: Mac Re: Fiat Panda IP: *.arkonskie.v.pl 22.05.04, 15:31 Nie jezdzilem Panda, tylko w niej siedzialem...Mam 190 cm wzrostu i musze powiedziec ze moje subiektywne brazenie bylo takie ze w Pandzie jest duzo mniej miejsca niz w Matizie...W matizie moge szeroko rozlozyc nogi, jest wiecej miejsca na ramiona...a w Pandzie bardzo ogranicza ta wystajaca plastikowa obudowa od deski rozdzielczej... Link Zgłoś
Gość: mike niestety masz racje... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.04, 12:31 mam ponad 190 cm i niestety jazda panda nie jest mozliwa przez te deskę wystającą do przodu... teraz mam seicento sporting i jest wszystko ok, calkiem wygodnie nawet na dluzsze trasy... czegoś tu (panda) nie dopatrzono Link Zgłoś
Gość: długopisem Re: Fiat Panda IP: *.class147.petrotel.pl 22.05.04, 15:41 Matiz, jest bardzo zwrotny, nawet bez wspomagania lekko chodzi. W Panda jest większa, porównaj wymiary. Matiz jest mniejszy. Może coś poprzednikowi się pomyliło bo na tylnim siedzeniu mogą jeszcze się zmieścić 3osoby, w matizie to nawet troje dzieci będzie miało ciasno Tylko, że w pandzie jest podobno jakaś wajcha przy siedzeniu kierowcy co wystaje. Nie wiem. Jakoś nie zauważyłem. Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Fiat Panda IP: *.arkonskie.v.pl 22.05.04, 15:47 Ja mowilem tylko o wrazeniach z siedzenia za kireownica...jak sie siedzi z tylu nie interesowalo mnie.... Pozatym tak naprawde zwykle takimi autami jezdzi sie we 2 osoby...mam nadzieje ze Polacy nie dadza juz sobie wmowic jak to bylo np przy CC ze Panda to auto rodzinne! Moje subiektywne wrazenie przestronnosci mowi mi ze w Matizie za kierownica siedzi mi sie wygodniej, tzn mam wiecej miejsca na nogi na wysokosci ramion! Link Zgłoś
Gość: AdM Re: Fiat Panda IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.04, 22:31 Gość portalu: Maciek napisał(a): tzn mam wiecej miejsca na nogi na wysokosci ramion! ale jazzzda ;-) Link Zgłoś
Gość: zgryzliwy Re: Fiat Panda IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 23.05.04, 02:02 moze siedzi na podlodze :-)) Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Fiat Panda IP: *.arkonskie.v.pl 23.05.04, 12:14 Ok nie posatawilem przecinka pomiedzy na nogi, a na wysokosci ramion.... zdanie powinno brzmiec: (...) wiecej miejsca na nogi, na wysokosci ramion takze. Link Zgłoś
Gość: Olo jak dla mnie to lipa :(a myslalem by kupic jako 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 15:27 do jazdy po zapalki do kiosku , ale jak to zobaczylem z bliska to mi sie odechcialo. Link Zgłoś