Gość: Sam On IP: *.nat.student.pw.edu.pl 14.10.11, 10:39 Znowu timing się udał :) Miłego dnia! Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Ttt Re: Motodziennik: Nowe Volvo C30 IP: 193.111.166.* 14.10.11, 10:53 Świetny odcinek.Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: MG Re: Motodziennik: Nowe Volvo C30 IP: *.tmecc.com 14.10.11, 11:05 Panie Jacku, Pana wspominanie w każdy piątek, że to ulubiony Pana odcinek, mówi oglądającym, że nie lubi Pan przygotowywania Motodziennika, który my tak lubimy oglądać. Może Pan nie lubić, ale proszę nam o tym nie przypominać. Link Zgłoś
Gość: wiki Re: Motodziennik: Nowe Volvo C30 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.11, 11:39 nie sądze żeby ktoś mógłby skoczyć przez tak duże przeszkody jak samochód sportowy pewnie ten człowiek musiał mieć sprężyny w butach Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Motodziennik: Nowe Volvo C30 IP: 195.150.233.* 14.10.11, 12:42 @wiki może i w nogach miał te sprężyny...:] Link Zgłoś
Gość: sailor Re: Motodziennik: Nowe Volvo C30 IP: *.dynamic.chello.pl 14.10.11, 12:45 ta zabawa z przeskakiwaniem nad autem u nas się nie przyjmie , brak takich aut na drogach - swoją drogą nieżle wy.... na ostatnim ujęciu , volvo może i wygląda ale przepłacać za fokę 2 generacji - nie dziękuję -) , mam nadzieję że będzie ładna pogoda bo trzeba zakończyć sezon , a ten rex cośtam nawet wygląda Link Zgłoś
Gość: cziken Re: Motodziennik: Nowe Volvo C30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.11, 13:12 @MG - chciałem to już kiedyś napisać. Panie Jacku, jak Pan nie lubi pracować jako dziennikarz i nie lubi swojej prawy - proszę ją zmienić Link Zgłoś
Gość: ja-robot Re: Motodziennik: Nowe Volvo C30 IP: *.smgr.pl 14.10.11, 13:29 Bardzo proszę o cały zestaw samochodów tygodnia w jednym miejscy. Link Zgłoś
Gość: ZenOn Re: Motodziennik: Nowe Volvo C30 IP: *.dynamic.chello.pl 14.10.11, 16:18 Volvo C30 jakoś mi się nigdy specjalnie nie podobało. A wersje 5-drzwiowe samochodów tego segmentu wyglądają trochę tak zwyczajnie i nijako. Link Zgłoś
bratnig Re: Motodziennik: Nowe Volvo C30 26.10.11, 22:57 To że ten samochód nie jest nijaki, czyli albo się go bardzo lubi albo wcale to akurat jego zaleta nie wada. Link Zgłoś
Gość: psychiatra Re: Motodziennik: Nowe Volvo C30 IP: *.15-1.cable.virginmedia.com 14.10.11, 16:23 Samochod,jako "...obiekt porzadania..." wspolczuje Panie Jacku. Link Zgłoś
Gość: ZenOn Re: Motodziennik: Nowe Volvo C30 IP: *.dynamic.chello.pl 14.10.11, 16:24 Proponuję stworzyć ranking najnudniejszych pod względem wyglądu aktualnie sprzedawanych samochodów, bez względu na segment. Oto moja lista: 1. Nissan Micra 2. Toyota Auris 3. Renault Clio 4. Renault Twingo 5. Skoda Superb Link Zgłoś
Gość: ..... Re: Motodziennik: Nowe Volvo C30 IP: *.rzeszow.vectranet.pl 14.10.11, 17:16 C30 podoba mi się zwłaszcza ze względu na Diesla R5, po liftingu wygląda też całkiem zachęcająco. A opinię 'piątkowy czyli ulubiony' podzielam, później weekend i można odpocząć od trudów dnia codziennego, nie znaczy to że nie lubię MD. Na jednym z filmów Nano wygląda jakby coś ją 'posuwało' :D Nie mogłem się powstrzymać. Link Zgłoś
bratnig Re: Motodziennik: Nowe Volvo C30 26.10.11, 23:00 Silniki, ale także wygoda i komfort jazdy tym modelem to chyba jego największe wyróżniki wśród rywali kompaktów. Link Zgłoś
Gość: ptr Re: Motodziennik: Nowe Volvo C30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.11, 18:00 @MG&cziken a nie przyszlo wam kiedys do glowy, ze moze to byc ulubiony MD ze wzgledu na swoj temat przewodni? Link Zgłoś
traianusmaster Re: Motodziennik: Nowe Volvo C30 14.10.11, 18:45 Ci Szwedzi są naprawdę nieźle popieprzeni. Chciałbym tylko zobaczyć jak by sobie poradzili na przykład z Land Roverem Defenderem, lol. Link Zgłoś
Gość: A Re: Motodziennik: Nowe Volvo C30 IP: *.adsl.inetia.pl 14.10.11, 19:25 E tam dziwni jesteście. Ja lubie swoją pracę ale to nie znaczy, że nie lubię piątkowej pracy bardziej niż poniedziałkowej. Piatek wieczor to juz weekend, czy się lubi prace czy nie to się do tego weekendu czeka. Fajny Motodziennik. Link Zgłoś
Gość: arturx2 Re: Motodziennik: Nowe Volvo C30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.11, 21:10 Już naprawdę nie ma nic ciekawszego na samochód tygodnia tylko jakiś denny koreańczyk wyróżniający się ceną? No to podpowiem np.: Subaru SVX (pierwsze "kosmiczne" auto), NSU Ro80 (wiadomo, do tego Samochód Roku), DAF (za Variomatic), Tatra 613 (jeden z najbardziej charyzmatycznych samochodów), supersportowe włoskie limuzyny z lat 60. (Quattroporte, Espada, Rivolta), Bristol itd. Trochę inwencji Panie Jacku. Link Zgłoś
Gość: arturx2 Re: Motodziennik: Nowe Volvo C30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.11, 21:14 Sorry chodziło mi o Iso Fidia, ale wszystkie Iso, także Rivolat, niczego sobie, warto przypomnieć markę. Link Zgłoś
Gość: ktokogo Re: Motodziennik: Nowe Volvo C30 IP: *.aster.pl 15.10.11, 12:51 o ile jeszcze niedawno odcinki były nader ciekawe, to teraz jest niestety równia pochyła; żeby tylko wspomnieć niekończące się peany nt. międzywojnia, odc. w połowie poświęcony kolei i powyższy z samochodem tygodnia, którego nawet żal komentować... czyżby prowadzący nie miał już pomysłów, czy zwyczajnie znudził się tym co robi? ps. tatra 613 to świetny pomysł; ze swojej strony proponuje jeszcze np. tatra mtx v8! albo w ogóle odc. na temat całej marki Link Zgłoś
Gość: MG - odpowiedź Re: Motodziennik: Nowe Volvo C30 IP: *.xdsl.centertel.pl 17.10.11, 15:58 niczym niezwykłym jest fakt, że każdy cieszy się na wieść o weekendzie! Link Zgłoś
Gość: swek Re: Motodziennik: Nowe Volvo C30 IP: *.sta.asta-net.com.pl 17.10.11, 19:42 Z tym przeskakiwaniem przez auto to nie pomysł autorski szwedów. Zaczęło się od reklamy Kobego Bryanta z 2008 roku - www.youtube.com/watch?v=BIWeEFV59d4 Skąd inąd często posądzano, że był to poprostu fotomontaż albo oszustwo, bo skakał nie nad a obok auta, ale to już inna bajka. Link Zgłoś
bratnig Re: Motodziennik: Nowe Volvo C30 26.10.11, 23:02 5 drzwiowe C30 , chyba najbardziej oczekiwane Volvo w tej chwili wśród kierowców. Link Zgłoś
stuntman-mark Motodziennik: Nowe Volvo C30 29.10.11, 22:08 C30 w wersji 5-cio drzwiowej (V30) i crossover XC30 to napewno wyczekiwane nowości ale przed nimi będą jeszcze rynkowe premiery elektrycznego C30 BEV i Hybrydowego V60 Plug-In Link Zgłoś