Gość: pewkfejfv IP: 217.153.116.* 28.05.04, 13:38 Małe pytanie: czy często kradną radio montowane fabrycznie w Astrach dwójkach? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Mac! Re: ASTRA II - kradzieże IP: *.arkonskie.v.pl 28.05.04, 13:51 Mialem Vectre C'99 z fabrycznym radiem...chyba CAR400....panel zawsze zdejmowalem, czasem zabieralem go ze soba, zwykle lezal w podlokietniku....Nigdy nikt mi sie nie wlamal do tego auta...choc mysle ze probowano, mialem problemy z wlozeniem kluczyka do zamka w drzwiach..no ale moze to od kurzu bo nigdy tego zamka nie uzywalem.... ...No ale wracajac do radia...Mi nikt nigdy nie probowal go ukrasc...Pozatym w Lodzi na ŁKSie gdzie czesto handluja sprzetem "uzywanym" gdy bylem kilka razy nie widzialem duzo tego typu radioodtwrzaczy (i to zwykle chyba te z omegi, ale doslownie pojedyncze sztuki...tzn mam na mysli ze trzeba sie bylo naszukac aby zobaczyc to radio, czesto wogule go nie bylo)! Link Zgłoś
Gość: Mar zajrzyj na allegro IP: *.skorosze.2a.pl 28.05.04, 13:55 Dziwnie dużo jest radyjek z opla (i z forda). Myślę, że szczególnym powodzeniem mogą cieszyc się te z wyświetlaczem, bo po odpowiedniej adaptacji pasują do każdego samochodu. Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: ASTRA II - kradzieże IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.04, 14:36 Moi rodzice mają Astre II z 2000, kupili bez radia ale byla fabryczna kieszeń. Radio Philipsa pasowało prawie jak ulał tylko w gniazdo od anteny trzeba było dać przedłużke z tego co pamiętam, więc pewnie można co nieco po zamieniać bez większych problemów. Sprzedawca mówił, że przynajmniej wtedy radia fabryczne a przynajmniej te prostrze są robione przez Philipsa. Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: ASTRA II - kradzieże IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.04, 14:41 Sorry, Astra II rocznik 2001 a nie 2000 Link Zgłoś