Dodaj do ulubionych

ASTRA II - kradzieże

IP: 217.153.116.* 28.05.04, 13:38
Małe pytanie: czy często kradną radio montowane fabrycznie w Astrach dwójkach?
Obserwuj wątek
    • Gość: Mac! Re: ASTRA II - kradzieże IP: *.arkonskie.v.pl 28.05.04, 13:51
      Mialem Vectre C'99 z fabrycznym radiem...chyba CAR400....panel zawsze
      zdejmowalem, czasem zabieralem go ze soba, zwykle lezal w podlokietniku....Nigdy
      nikt mi sie nie wlamal do tego auta...choc mysle ze probowano, mialem problemy z
      wlozeniem kluczyka do zamka w drzwiach..no ale moze to od kurzu bo nigdy tego
      zamka nie uzywalem....
      ...No ale wracajac do radia...Mi nikt nigdy nie probowal go ukrasc...Pozatym w
      Lodzi na ŁKSie gdzie czesto handluja sprzetem "uzywanym" gdy bylem kilka razy
      nie widzialem duzo tego typu radioodtwrzaczy (i to zwykle chyba te z omegi, ale
      doslownie pojedyncze sztuki...tzn mam na mysli ze trzeba sie bylo naszukac aby
      zobaczyc to radio, czesto wogule go nie bylo)!
      • Gość: Mar zajrzyj na allegro IP: *.skorosze.2a.pl 28.05.04, 13:55
        Dziwnie dużo jest radyjek z opla (i z forda). Myślę, że szczególnym powodzeniem
        mogą cieszyc się te z wyświetlaczem, bo po odpowiedniej adaptacji pasują do
        każdego samochodu.
    • Gość: Mlody Re: ASTRA II - kradzieże IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.04, 14:36
      Moi rodzice mają Astre II z 2000, kupili bez radia ale byla fabryczna kieszeń.
      Radio Philipsa pasowało prawie jak ulał tylko w gniazdo od anteny trzeba było
      dać przedłużke z tego co pamiętam, więc pewnie można co nieco po zamieniać bez
      większych problemów. Sprzedawca mówił, że przynajmniej wtedy radia fabryczne a
      przynajmniej te prostrze są robione przez Philipsa.
    • Gość: Mlody Re: ASTRA II - kradzieże IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.04, 14:41
      Sorry, Astra II rocznik 2001 a nie 2000
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka