sselrats Re: Nowa twarz Genesisa Coupe 09.11.11, 23:46 To jakies zarty. Kiedy wreszcie prawdziwe zmiany dorownujace do sedana Genesis? Kiedy silniki V8 4,6 litra 385 koni i 5 litrow 426 koni? Link Zgłoś
sselrats Re: Nowa twarz Genesisa Coupe 09.11.11, 23:53 @Aneta: samochodem sportowym do slubu albo na spotkanie biznesowe? No to najlepszy bolid F1. Link Zgłoś
Gość: Boss8 Re: Nowa twarz Genesisa Coupe IP: 213.134.163.* 09.11.11, 23:58 Zajebisty tył!!! Przód nie :P Reszta ok. Link Zgłoś
fukitol Re: Nowa twarz Genesisa Coupe 10.11.11, 00:38 @Aneta Rdzeniem każdej rozmowy kwalifikacyjnej, znanej od niedawna jako 'interview', jest mapping osobowości kandydata. Poznanie prorytetów, jego siły napędowej, dobrych i słabszych stron przyszłego pracownika tak, aby osoba stała się wartością dodaną w firmie. Po przeczytaniu "do ślubu, ani na spotkanie biznesowe nim nie pojedziesz" stwierdzam, że zaprosiłbym cię do gabinetu aby osobiście, w obecności zebranych pracowników uroczyście w.y.p.i.e.r.d.o.l.i.ć za drzwi. Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Nowa twarz Genesisa Coupe IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.11, 01:48 Niezły ten nowy przód, idealnie pasuje do Genesisa, ale w wersji sedan. Na tle poprzedniego to i tak postęp, zresztą ważniejsze, czy przy okazji nowego oryjkowania coś zrobili z tą słynną kontrolą trakcji. Link Zgłoś
1mississauga Re: Nowa twarz Genesisa Coupe 10.11.11, 05:06 Coraz glosniej o Hundim,nie wiem czy boli ,co niektorych wzrost sprzedazy tej marki ,Glupie sugerowanie ze hundi stylistycznie upodobal sobie za wzor niemieckie fury ,nie przeszlo. Co niektory sugeruje podobienstwo stylistyczne do VW,gdydy hudi szedl ta droga zapewne skonczylby jak DEEWWWO.. Link Zgłoś
Gość: wiki Re: Nowa twarz Genesisa Coupe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.11, 08:24 czy musi być aż tak bodobne do velostera przecież każdy samochód powinien się od siebie różnić ,teraz są już dwa velostery w huyndaiu Link Zgłoś
Gość: EUON Re: Nowa twarz Genesisa Coupe IP: *.unused.derbynet.waw.pl 10.11.11, 08:27 Huidai za 150 (i więcej) tysięcy? Już lecę... Za rok wart będzie 95... za 3 lata... 60. No niezła inwestycja, za 333KM w opakowaniu z azjatyckiego jarmarku, o prestiżu marki porównywalnym z dacią czy tatą. Na spotkanie biznesowe? Chyba przedstawicieli handlowych... Link Zgłoś
Gość: NieAmator Re: Nowa twarz Genesisa Coupe IP: *.kielce.vectranet.pl 10.11.11, 09:00 EUON znajdź w tej klasie coś tańszego bądź podobnego. Na TVN Turbo go testowali razem z nissanem 350z. Wygrał Hyundai. Uważaj bo nie ma wcale takiego spadku cenowego. Znajdź mi i30 za 60% ceny. Jak kupuje Hyundaia to nie na handel żeby go sprzedać za 3 lata tylko wiem że przez 5 lat mam gwarancje bez limitu kilometrów. Wiem że to boli ale hyundai jest coraz lepszą marką. Co raz wyżej się pnie postęp jest nieunikniony. Ja jak przyjeżdżam Elantrą 2003 rok pod uczelnie to robi wrażenie, aż sie chamy z golfów krzywo patrzą. Tak po za tym jestem mechanikiem i powiem wam że to właśnie vw traci klientów przez nieudolny silnik 2.0 tdi. Porażka Link Zgłoś
Gość: Kazimierz Re: Nowa twarz Genesisa Coupe IP: 217.153.19.* 10.11.11, 09:51 Porównywanie HYUNDAIA z Tatą czy Dacią jest dużym przegięciem. Jeżeli ktoś nigdy nie miał żadnego z nowych modeli, ani nigdy w żadnym nie siedział i nie jeździł może się schować, zamiast wypisywać takie bzdury. Link Zgłoś
Gość: Julian king Re: Nowa twarz Genesisa Coupe IP: 217.153.19.* 10.11.11, 09:54 Cytując : Na kluczowym dla marki Hyundai w Europie rynku niemieckim wolumen rejestracji w lipcu wyniósł 6 350 egzemplarzy, co daje udział na poziomie 2,43%. Licząc od początku bieżącego roku, sprzedaż przekroczyła już poziom 51 300 sztuk (+22,4%). Dzięki temu udział rynkowy przypadający na markę Hyundai osiągnął dokładnie 2,73%. Najchętniej kupowane modele marki Hyundai to kolejno gama kompaktowego i30 (21 300 sztuk), miejski i10 (8 000 sztuk) oraz kompaktowy SUV sygnowany jako ix35 (7 900 sztuk). Hyundai zajmuje aktualnie piąte miejsce w rankingu największych importerów na rynku niemieckim, który w okresie od stycznia do lipca osiągnął wzrost rzędu 10,4% do około ponad 1,88 mln egzemplarzy. Dodajmy, że we wrześniu przypada 20-lecie działalności oficjalnego importera marki Hyundai w Niemczech. Link Zgłoś
robgordon Re: Nowa twarz Genesisa Coupe 10.11.11, 10:15 Wiem, że to driobiazg i pewnie się czepiam, ale mi w wciąż nie pasuje samo logo Hyundai'a. To, że jest pochyłe nijak nie współgra z resztą prozodu, który "przeważnie" pochyły nie jest;) Poza tym auto wygląda w porządku. Link Zgłoś
Gość: I 40 Re: Nowa twarz Genesisa Coupe IP: 217.153.19.* 10.11.11, 10:40 moto.pl/MotoPL/1,88389,10607244,Najlepsze_nadwozie_2011.html To też o czymś świadczy :) Link Zgłoś
Gość: volvo760turbo Re: Nowa twarz Genesisa Coupe IP: *.dynamic.chello.pl 10.11.11, 13:52 RWD rządzi i chvj. Po to auto ma dwie osie, żeby przednia skręcała a tylna napędzała. Oczywiście niektórzy są tak chytrzy, że zjedliby gó... spod siebie i wymyślili badziewne rozwiązanie prowadzące do niebezpiecznej podsterowności i awarii przegubów napędowych. Myślałem, że koniec produkcji Syreny 105lux w 83 zakończy tę ślepą uliczkę w motoryzacji. Link Zgłoś
Gość: stanczyk Re: Nowa twarz Genesisa Coupe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.11, 18:27 .. koślawe logo .. a fuj ! .. chociaż z nowym przodem bedzie wygladał lepiej - agresywniej ... Link Zgłoś