pamejudd Re: Nowe testy EuroNCAP | cz. I 26.11.11, 17:46 Zastanawia mnie jakim glabem trzeba byc, zeby porownywac wyniki testu zderzeniowego osobowki i dwutonowej terenowki... Link Zgłoś
Gość: m Re: Nowe testy EuroNCAP | cz. I IP: *.centertel.pl 26.11.11, 18:04 Ry-chu Wrotki też są niebezpieczne...można się przewrócić i nabić sobie guza ;-) Poza tym szkoda kasy przepłacać za nówke z salonu bo się ktoś naczytał ile to ma nówka gwiazdek ... Gwiazdki to pranie ludziom mózgu przez marketing...ja wolę jeździć ostrożnie ... przy zderzeniu czołowym ESP ani gwiazdka się nie przyda ;-) ja wolę sobie kupić 5 gwiazdek i powiesić na choince niż kupić nowe auto z 5 gwiazdkami...będzie taniej i bardziej świątecznie ;-) Link Zgłoś
Gość: misiczek1281 Re: Nowe testy EuroNCAP | cz. I IP: *.centertel.pl 26.11.11, 18:06 Ry-chu Link Zgłoś
Gość: m Re: Nowe testy EuroNCAP | cz. I IP: *.centertel.pl 26.11.11, 18:10 kupiłeś nówke z salonu z 5 gwiazdkami i żałujesz bo jeździ tak samo jak 3 latek z 4 gwiazdkami a 60 tysiaków zostało w salonie? nie martw się...za chwilę święta ...może dostaniesz kolejną gwiazdkę :) Link Zgłoś
pogromca_ciemnoty Re: Nowe testy EuroNCAP | cz. I 26.11.11, 18:32 Widzę że osoby które stać na nowe auto są dyskryminowane na tej stronie,co w tym złego że ktoś ma 60-80 tys. i chce nowe auto?Każdy by chciał nowe.... Link Zgłoś
Gość: farmi Re: Nowe testy EuroNCAP | cz. I IP: 77.223.206.* 26.11.11, 18:42 Ciekaw jestem jaką minę mają właściciele XF. Bezpieczeństwo na poziomie pandy i chińczyka.... Link Zgłoś
Gość: m Re: Nowe testy EuroNCAP | cz. I IP: *.centertel.pl 26.11.11, 19:01 pogromca_ciemnoty Nie każdy by chciał nowe...ja bym nie chciał...stać mnie...mogę sprzedać działke za 300 000 zł i kupić nowego mercedesa tylko po co? Żeby utrata wartości zjadła 50% w 3 lata? żal.pl Link Zgłoś
Gość: user Re: Nowe testy EuroNCAP | cz. I IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.11, 19:27 @liczbynieklamia nową Toyotę to Ty w salonie chyba widziałeś... Link Zgłoś
Gość: wiki Re: Nowe testy EuroNCAP | cz. I IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.11, 19:28 jak znowu widać samochody koreańskie są najbezpieczniejszze Link Zgłoś
Gość: m Re: Nowe testy EuroNCAP | cz. I IP: 78.133.191.* 26.11.11, 20:24 koreańskie najbezpieczniejsze? powiedz jeszcze coś wesołego to sie pośmiejemy haha Link Zgłoś
amenominakanushi-pan-poczatku Re: Nowe testy EuroNCAP | cz. I 26.11.11, 22:55 @m Poduszki pomagają i przy 150km/h. O wiele łatwiej identyfikować zwłoki. Link Zgłoś
oko_obserwatora Re: Nowe testy EuroNCAP | cz. I 27.11.11, 00:13 @m m kupiles dzialke za pelna cene??? A nie mogles kupic uzywanej za 50% ceny? 150 000 zostalo by w kieszeni ;-) Pozrdawiam Oko Obserwatora Link Zgłoś
cracken001 Re: Nowe testy EuroNCAP | cz. I 27.11.11, 04:00 Hahaha-a KTO wybieral to chinskie badzieiwe do testow???Nie b adzcie naiwni-Kitajce nawet sprawnej zapalniczki zrobic sami nie potrafia.Zamydla wam kaprawe slipia "jakoscia" a potem rozpocznie sie taniec!! Pamietajcie,aby po podaniu reki Kitajcowi NATYCHMIAST przeliczyc palce Link Zgłoś
Gość: m Re: Nowe testy EuroNCAP | cz. I IP: *.centertel.pl 27.11.11, 10:41 oko_obserwatora Nie kupiłem działki tylko dostałem w spadku...i nigdy bym jej nie sprzedał żeby pieniądze utopić w nówke z salonu....bo działka zyskuje na wartości a nowe auto traci 50% wartości w 3 lata !!! Link Zgłoś
oko_obserwatora Re: Nowe testy EuroNCAP | cz. I 27.11.11, 11:32 @m No to kolejny blad. Rozejrzyj sie po rodzinie - moze dostaniesz tez w spadku Polo kolejne 10 000 w kiszeni. Po co tracic kase na uzywane auto, jak mozna je dostac w spadku :-) Pozdrawiam Oko Obserwatora Link Zgłoś
Gość: m Re: Nowe testy EuroNCAP | cz. I IP: 79.162.109.* 27.11.11, 12:43 oko_obserwatora Widzę że zaczynasz dobrze kombinować....ale Volkswagena Polo nie dostałem w spadku...kupiłem je 30 tys.zł taniej niż nówka z salonu ;-) Szkoda przepłacać za nowe autko....;-) Link Zgłoś
oko_obserwatora Re: Nowe testy EuroNCAP | cz. I 27.11.11, 13:10 @m No wlasnie pisze, ze zgodnie z tym jak innych nazywasz, sam jestes frajerem, po co przeplacac za uzywke 30 000, jak mozna dostac w spadku - i miec 30 000 w kieszeni. Pozdrawiam Oko Obserwatora Link Zgłoś
Gość: Ry-chu Re: Nowe testy EuroNCAP | cz. I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.11, 13:58 @m,stare polo jeżdzi tak samo jak nowe auto z salonu?Brawo,coraz mądrzejsze teorie wygłaszasz....Siedziales kiedys w nowym samochodzie?Pewnie nie,bo zawsze wypraszali cie z salonu,he,he!!!A ja,wcale nie chwaląc się mam świnię na złotym łancuchu,dostalem w spadku po dziadku... Link Zgłoś
Gość: m Re: Nowe testy EuroNCAP | cz. I IP: 79.162.109.* 27.11.11, 14:29 Stare Polo nie jeździ jak nowe z salonu....nówka pachnie świeżością...ale za tą świeżość trzeba zapłacić aż 25-30 tys.zł więcej !!! Szkoda kasy ! Link Zgłoś
Gość: suycg Re: Nowe testy EuroNCAP | cz. I IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.11, 14:36 Fjat w końcu dorównał Chińczykom. Nawet nieźle, ale jeszcze musi się postarać. Link Zgłoś
Gość: m Re: Nowe testy EuroNCAP | cz. I IP: 79.162.109.* 27.11.11, 14:36 @Ry-chu Siedziałem raz w nowym samochodzie ... fajny zapach...ale żeby za zapach dopłacać 30 tys.zł? Lepiej kupić dobry dezodorant albo choinkę zapachową za 30 zł i mieć super zapach dużo taniej Link Zgłoś
Gość: Ry-chu Re: Nowe testy EuroNCAP | cz. I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.11, 20:37 @m,nie kompromituj sie juz chlopaku,żalosny coraz bardziej sie robisz,chyba stara ci nie daje i musisz dac upust swoim wynaturzeniom poprzez forum.... Link Zgłoś
Gość: m Re: Nowe testy EuroNCAP | cz. I IP: *.centertel.pl 27.11.11, 20:51 To ty się nie kompromituj... nie mam starej tylko młodą Hehe ;-) Link Zgłoś
Gość: Ry-chu Re: Nowe testy EuroNCAP | cz. I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.11, 23:00 @m,tak,młodą ,jak szmelc ktorym jeżdzisz,he,he!!! Link Zgłoś
Gość: KPI Re: Nowe testy EuroNCAP | cz. I IP: *.devs.futuro.pl 28.11.11, 11:11 @m na pewno wziął używaną z dzieckiem, bo jest tańsza w utrzymaniu niż nowa, no i utraciła na wartości przez trzy lata najwięcej, a to że ją ktoś miał wiele razy, jakie to ma zanczenie. Link Zgłoś