Dodaj do ulubionych

Volvo Serwis 2.0 -

01.12.11, 11:42
Volvo wprowadza do serwisów nową promocję. Serwis 2.0. Na usługe składa się kilka specjalnie wybranych zobowiązań wobec klienta, tj.:

- nieodpłatne aktualizacje oprogramowania przy każdym przeglądzie
- transport zastępczy
- kontrola stanu auta
- umycie samochodu po każdym przeglądzie
- osobisty kontakt z pracownikiem serwisu
- przedłużenie pakietu Volvo Assistance o jeden rok bez dodatkowej opłaty.

Oferta ważna jest od 5 grudnia 2011 r.

Obserwuj wątek
    • Gość: volvofan Re: Volvo Serwis 2.0 - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.11, 12:15
      ile kosztuje pierwszy przegląd gwarancyjny po 30 tys Volvo V60 ?? pytam, bo nie wiem na ile mam się przygotować...
      • bratnig Re: Volvo Serwis 2.0 - 07.12.11, 19:05
        A gdzie auto serwisujesz, w którym ASO? na stronie volvocars.com/pl w zakładce usługi masz specyfikację usług serwisowych i orientacyjne ceny przeglądów wg danego modelu.
        • stuntman-mark Re: Volvo Serwis 2.0 - 18.12.11, 23:08
          najlepiej sprawdzić gdzie jest najbliższe ASO i skontaktować się z nimi wtedy bedziesz miał pewność na ile sie przygotować
        • super_bartnik Re: Volvo Serwis 2.0 - 17.02.12, 12:35
          ostatnio byłem w Volvo Euroservice z zapytaniem o jeden czujnik i widziałem że jest oferta promocyjna do 18 marca na przegląd serwisowy. www.dealer.volvocars.pl/euroservice/

U was też coś takiego macie?
          • Gość: gadzina Re: Volvo Serwis 2.0 - IP: *.dynamic.chello.pl 29.02.12, 19:42
            Widziałem niedawno ulotkę i jestem pewien że promocja jest do 31.03.
            SERIO
            • super_bartnik Re: Volvo Serwis 2.0 - 04.03.12, 14:29
              Gość portalu: gadzina napisał(a):

> Widziałem niedawno ulotkę i jestem pewien że promocja jest do 31.03.
              > SERIO

faktycznie! W takim razie przepraszam za małą omyłkę. Nie wiem w takim razie skąd mi się ubzdurało że do 18 marca tylko. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka