Gość: WIKI IP: *.proxy.aol.com 08.06.04, 14:58 Mam pytanie,jezeli mieszkam w Niemczech i chce kupic Fiata,to gdzie on bedzie wyprodukowany w Polsce czy we Wloszech??? Wlasnie spieram sie ze znajoma! Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: verte Re: PYTANIE (MOZE GLUPIE) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 14:58 jakiego fiata? Link Zgłoś
mooj Re: PYTANIE (MOZE GLUPIE) 08.06.04, 15:06 w większości zdecydowanej w Polsce jelsi chodzi Ciprzede wszystkim o montaz końcowy - także w Polsce i całe szczęście bo dzięki temu bedzie ponadprzeciętnie dobrej jakości Link Zgłoś
Gość: WIKI Re: TAK, TO PYTANIE JEST FAKTYCZNIE GLUPIE IP: *.proxy.aol.com 08.06.04, 15:05 Uzasadnij swoja wypowiedz! Link Zgłoś
Gość: WIKI Re: TAK, TO PYTANIE JEST FAKTYCZNIE GLUPIE IP: *.proxy.aol.com 08.06.04, 15:09 A jak kupujecie opla to macie z Niemiec czy z Gliwic???? Link Zgłoś
Gość: hopel Re: TAK, TO PYTANIE JEST FAKTYCZNIE GLUPIE IP: *.crowley.pl 08.06.04, 15:11 nie ja mam z Anglii Link Zgłoś
nibelung777 Re: Fiat 08.06.04, 17:38 1. A co to za róznica? 2. Na to pytanie odpowie karnet skladany u generalnego importera z oswiadczeniem spedytora o kraju pochodzenia towaru. Krajem pochodzenia bedzie UE 3. Dobrze, ze nie skladaja Pandy u Niemca Pozdrawiam - Nibelung777 Link Zgłoś
Gość: WIKI Re: Fiat IP: *.proxy.aol.com 08.06.04, 18:16 Tu i tak sami Polacy pracuja w fabrykach !!! Link Zgłoś
Gość: Q Re: PYTANIE (MOZE GLUPIE) IP: *.kon.tvknet.pl / *.tvknet.pl 08.06.04, 18:59 Nie ma głupich pytań... są tylko głupie odpowiedzi !!! Fiat Panda jest robiony wyłącznie w Polsce, podobnie Opel Agila. W Polsce robią też Astrę II, ale nie wiem, czy tylko na lokalny rynek czy dalej też. Link Zgłoś