Dodaj do ulubionych

Przeprogramowanie bsn-u...

18.02.12, 10:56
Witam i o poradę pytam :-) Mianowicie: zadzwonili do mnie z serwisu, że muszę przyjechać do nich samochodem na przeprogramowanie bsn-u, bo w tej serii coś jest nie tak. Hmmm... Jestem umówiona w serwisie za kilka dni. Na pytanie, czy mogę w tym czasie jeździć, pan mi nie odpowiedział konkretnie, tak lub nie. Do tej pory z samochodem nic się nie działo, jednak sama nie wiem, czy dalej jeździć ze świadomością, że jest coś źle wgrane, (do tej pory jeździłam bez tej wiedzy i świadomości i było ok), czy dmuchać na zimne, czekać na wizytę w serwisie i jeździć autobusem? Proszę o radę znawców tematu.
Dziękuję i pozdrawiam :-)
Obserwuj wątek
    • wicehrabia.julian Re: Przeprogramowanie bsn-u... 18.02.12, 11:54
      magdalena-20 napisała:

> Witam i o poradę pytam :-) Mianowicie: zadzwonili do mnie z serwisu, że muszę p
      > rzyjechać do nich samochodem na przeprogramowanie bsn-u

chyba ABS-u :) jeśli do tej pory nie było dziwnych objawów, to możesz jeździć śmiało - jak jesteś strachliwa, to siedź w domu
      • nom73 Re: Przeprogramowanie bsn-u... 18.02.12, 13:30
        wicehrabia.julian napisał:

> chyba ABS-u :) jeśli do tej pory nie było dziwnych objawów, to możesz jeździć ś
        > miało - jak jesteś strachliwa, to siedź w domu
        >

Jak to Peugeot to BSI, była jakaś akcja przeprogramowania komputerów, ale nie nagłaśniali.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka