Gość: Robson IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 11.03.02, 07:24 Czy mozecie polecic dobry wosk jakiegos konkretnego producenta? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Pszczola Re: Wosk samochodowy. IP: 141.39.41.* 11.03.02, 11:34 Gość portalu: Robson napisał(a): > Czy mozecie polecic dobry wosk jakiegos konkretnego producenta? PSZCZOLY SA W TYM NAJLEPSZE ! Link Zgłoś
Gość: Ralph Re: Wosk samochodowy. IP: *.bielsko.dialog.net.pl 11.03.02, 13:28 Mogę śmiało polecić 'STP' w puszce (niebiesko-czerwonej), cena ok. 35pln. Używam tej marki od wielu lat, i mimo, iż pozornie drogi ten, który polecam, to wystarcza na co najmniej 5-6 nawoskowań, a sam efekt jest...niesamowity! Link Zgłoś
Gość: Rad Re: Wosk samochodowy. IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 11.03.02, 15:54 do metallica też sie nadaje? Link Zgłoś
Gość: Struś Re: Wosk samochodowy. IP: *.sosnowiec.sdi.tpnet.pl 11.03.02, 16:06 Castrol! Puszka kosztuje ok. 40 zł, wystarczy na 30-40 woskowań. Woda ścieka jak po kaczce, lakier nie łapie brudu. Wstarczy umyć samochód wodą i szczotką (szmatą). Myje sie o wieeele łatwiej. Nie bedziesz potrzebował szamponu, co tylko wpłynie pozytywnie na lakier. Pozatym szampon czy inne środki czyszczące zmywają wosk. Dobry wosk + woda do mycia to najlepszy sposób na idealny lakier. Oglądałem kiedyś program o oldtimerach, gość miał 30-paro letnią bryke i oryginalny lakier. Recepta na to-taka jak przedstawiłem. Pozdrówki Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Wosk samochodowy. IP: 212.106.189.* 11.03.02, 16:01 Gość portalu: Robson napisał(a): > Czy mozecie polecic dobry wosk jakiegos konkretnego producenta? Stary wosk Castrol,trzyma trzykrotne umycie[jakby był nawoskowany],łatwo się usuwa [podobnie jak Plastmal-nie namęczysz się],wydajny[5-7 woskowań]no i efekt auto błyszczy jak psu jajka. Link Zgłoś
Gość: Robson Re: Wosk samochodowy. IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 12.03.02, 14:00 A co sadzicie o "carplan" jest koloryzujacy i usuwa drobne rysy ? Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Wosk samochodowy. IP: *.toya.net.pl 15.03.02, 09:41 Uzywam wosk koloryzujacy,jest bardzo dobry i oprocz ochrony lakieru,pokrywania rys wydobywa glebie koloru.W stosowaniu jest wygodny.Pozdr. Link Zgłoś