Gość: j.k.m. IP: *.belchatow.vectranet.pl 10.03.12, 14:34 zachecam do pozyskiwania kierowców-testowych w CAT Polska Kleszczów! Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: ble Re: Wypadki prototypów IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.12, 14:41 sam jesteś kleszcz ;) Link Zgłoś
Gość: pr Re: Wypadki prototypów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.12, 16:03 Liczyłem, że będzie ze 12 ciekawych przypadków. A tu taka kupa :) Link Zgłoś
Gość: Kristof z Miszigan Re: Wypadki prototypów IP: *.zone13.bethere.co.uk 10.03.12, 16:55 Miałem takie lambo ale siedzenia były niezbyt wygodne sprzedałem teraz śmigam lanosem. Link Zgłoś
Gość: ivjfovh Re: Wypadki prototypów IP: *.dip.t-dialin.net 10.03.12, 18:10 jo, tylko niemieckie marki sa tak zarozumiale ze nawet nie zbieraja smieci ktore na koksie rozwalili. Link Zgłoś
Gość: sprun Re: Wypadki prototypów IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.03.12, 19:59 Ciekawe. Kierowca próbował odgonić fotografa, że niby szpieg, a zdjęcia u was podpisane jako własność "Lamborghini Aventador". Ciekawe, czy wie o tym Lamborghini, albo też rzeczywisty autor? Link Zgłoś
Gość: Ukasz Re: Wypadki prototypów IP: 37.30.105.* 10.03.12, 20:51 Jak można szacować wartość szkody na podstawie ceny dla konsumenta? Dla fabryki części i robocizna kosztują ułamek tej wartości inaczej nie było by zysku. Link Zgłoś
Gość: @Ukasz Re: Wypadki prototypów IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.12, 21:04 cena prototypu raczej jest kilku-kilkunastokrotnie wieksza niz cena dla konsumenta. Przeciez to jeszcze sa testy i mozna wprowadzac niewielkie zmiany Link Zgłoś
Gość: Maciej Orzeszkowic Re: Wypadki prototypów IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.03.12, 21:23 Hahaha i to ma byc niby lepsze od mojej Corolli z 99. Link Zgłoś
Gość: jazawinklem Re: Wypadki prototypów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.12, 22:08 Cena prototypu jednakże jest o wiele większa niż cena samochodu seryjnego. Autorze pamiętaj o tym:). Link Zgłoś
Gość: gruby Re: Wypadki prototypów IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.12, 23:50 mój kumpel objeżdżał przez moment prototypy mercedesa i wysłał mi swego czasu link z wypadku, w którym uczestniczyło testowane auto - nie skończyło się tak dobrze, jak w artykule - zobaczcie sami: www.motorward.com/2010/04/mercedes-ml-prototype-caused-fatal-autobahn-crash/ Link Zgłoś
Gość: gruby Re: Wypadki prototypów IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.12, 23:52 www.play-auto.net/2010/04/a-2012-mercedes-ml-prototype-involved-in-a-fatal-accident/ - to ten sam wypadek - bardzo wymowne jest opisanie na asfalcie jakie auto uczestniczyło w wypadku... Link Zgłoś
Gość: q Re: Wypadki prototypów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.12, 14:29 haha martin śliwa - od bohatera do zera (?) Link Zgłoś
Gość: damian Re: Wypadki prototypów IP: *.warszawa.vectranet.pl 11.03.12, 19:02 ja tak wlasnie patrze, ale dla mnie to akurat super, ze pan Sliwa tu sie pojawil i widze juz kilka fajnych do poczytania tekstow czy konfrontacji... Oby tak dalej! Link Zgłoś
Gość: jan Re: Wypadki prototypów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.12, 20:47 wypadek może się zdarzyć każdemu każdego dnia. czym jest to życie? zobacz: zycietowiecej i dodaj com Link Zgłoś