Dodaj do ulubionych

Top 5 | Wymuszone poprawki

08.04.12, 01:21
Jeden z najdziwniejszych artykułów tutaj ale miło się czytało.
Obserwuj wątek
    • samiec_alfa_romeo Re: Top 5 | Wymuszone poprawki 08.04.12, 01:22
      Btw: czekam na komentarze retardów narzekających na slajdy.
    • Gość: motoguru Re: Top 5 | Wymuszone poprawki IP: *.dynamic.chello.pl 08.04.12, 01:36
      my też lubimy Bentleya ;)
      motoguru.pl/motoryzacja/9-f/
    • samiec_alfa_romeo Re: Top 5 | Wymuszone poprawki 08.04.12, 02:08
      Btw: może ten Bentley nie jest najpiękniejszy ale nie rozumiem całej tej nagonki na niego, przecież po ulicach jeździ wiele brzydszych samochodów np. Audi Q7 czy Renault Clio.
    • Gość: skumbria w tomacie Re: Top 5 | Wymuszone poprawki IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.04.12, 06:17
      ....."I właśnie takimi przypadkami się zajmiemy"....
      Wy to sie moze swoim przypadkiem zajmijcie redakcyjni chlopcy?
    • p406_737u Re: Top 5 | Wymuszone poprawki 08.04.12, 08:16
      Peugeot jeszcze przed wojną zastrzegł w urzędzie patentowym nazwy samochodów z zerem w środku!
    • Gość: Franek Re: Top 5 | Wymuszone poprawki IP: *.acn.waw.pl 08.04.12, 08:43
      Bentley mimo że wyjątkowo drogi to przy okazji wyjątkowo brzydki. Wydawało mi się że ta para cech kompletnie nie uchodzi na rynku.
    • Gość: maczores Re: Top 5 | Wymuszone poprawki IP: 89.126.110.* 08.04.12, 09:19
      Honda Insight na zywo wyglada bardzo dobrze, zupelnie nie-hybrydowo. Widzialem tez kilka ciekawych przerobek, mozna z tego zrobic niezły batmanowóz
    • Gość: kpt Re: Top 5 | Wymuszone poprawki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.12, 09:28
      A gdzie byli Francuzi w czasie produkcji Syrenki? Od 101 aż do 105?
    • Gość: q Re: Top 5 | Wymuszone poprawki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.12, 10:57
      @Franek - a ja wręcz przeciwnie. Znalazłbym wiele samochodów drogich, które powodują efekt "wow" ale wcale ładne nie są. Np. ferrari ff. A bentlej cierpi na to co cayenne - ktoś wziął mulsanne (kolejne brzydkie i drogie) i wjechał nią tyłem w vana. Tadadadam mamy exp 9f
    • Gość: romisz Re: Top 5 | Wymuszone poprawki IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.12, 11:00
      tak szczerze to po pewnym czasie ten bentley nawet zaczyna mi jakoś wyglądać... ogólnie tył, linia boczna i i całościowo bryła jest OK - tylko ten nieszczęsny przód musieliby jakoś poprawić, nawet nie wiem jak (no na pewno te okrągłe gigantyczne wloto-ledy w zderzaku musieliby zmienić)...
      a SUV aston martina też nie jest zły:)
    • Gość: Gość Re: Top 5 | Wymuszone poprawki IP: *.ip.telfort.nl 08.04.12, 11:10
      Bentley na zdjęciu jest piękny!
    • Gość: Adam Re: Top 5 | Wymuszone poprawki IP: *.dynamic.chello.pl 08.04.12, 11:18
      Nie kumam o co chodzi z nowym SUVem Benteya (zresztą pierwszym w historii marki), niedawno (chyba w Genewie) Volkswagen pokazał koncept tego auta więc za dużo do poprawiania chyba jeszcze nie ma ;-)
    • Gość: mieeeciu@wp.pl Re: Top 5 | Wymuszone poprawki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.12, 12:01
      a gdzie qaszankowaty Nissan Juke??
    • Gość: gość:ralloo Re: Top 5 | Wymuszone poprawki IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.12, 12:41
      Przecież Fiat Panda byl produkowany od 1980 r.
    • Gość: anne Re: Top 5 | Wymuszone poprawki IP: 109.32.36.* 08.04.12, 13:45
      nissan juke to dobiero brzydota!
    • Gość: Misiaelo Re: Top 5 | Wymuszone poprawki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.04.12, 14:04
      ten bentley wygląda powalająco, artykuł oceniam na kiepski, a materiał przywołany w tekście jako niepoprawny; nissan juke, renault twingo, fiat 500 i multipla, Chrysler PT Cruiser, Nissan Micra to dopiero zmory dróg !
    • Gość: romisz Re: Top 5 | Wymuszone poprawki IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.12, 14:38
      nauczcie się czytać ze zrozumieniem!!!!!

to nie jest konkurs na najbrzydsze auto!
      tylko auta które przed seryjną produkcją (czy kapkę od rozpoczęcia) przeszły zmiany względem pierwowzoru!!!
      Juke, multipla czy twingo zostały zaprezentowane i praktycznie w takiej formie weszły do produkcji... ja pie***le czy tu wypowiadają się same gimbusy czy co??? opanujcie się trochę i zamiast klepać w klawiaturę bez sensu pomyślcie trochę!!!
      ach... poniosło mnie....
      wesołych świąt:)
    • Gość: Clarksonfan Re: Top 5 | Wymuszone poprawki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.12, 16:11
      Bardzo ładnie napisane.
    • Gość: anna Re: Top 5 | Wymuszone poprawki IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.04.12, 16:12
      dorobkiewicze, wam to wszystko przeszkadza, a ludziom biednym których nie stać, nawet nie dadzą zarobić na takie odziwo brydkie auta
    • w.s3 Re: Top 5 | Wymuszone poprawki 08.04.12, 17:16
      Poduszki w lagondzie są dla wygody do podkładania pod pupkę dzieweczki.
    • Gość: Michnik Re: Top 5 | Wymuszone poprawki IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.12, 19:10
      Słaby wyniki panu Flipu Otcie.

Tylko siedem koszernych kliknięć.

Proszę się zrehabilitować zgodnie z naszym hasłem propagandowym:

"Więcej slajdów srebrnikiem mojego portfela".
    • Gość: Bart Re: Top 5 | Wymuszone poprawki IP: *.home.aster.pl 08.04.12, 19:53
      Juke to przy Q7 Miss World.
    • Gość: GSP Re: Top 5 | Wymuszone poprawki IP: *.dip.t-dialin.net 08.04.12, 21:02
      To auto jest od pol wieku sztucznie drogie.
    • Gość: fhdh Re: Top 5 | Wymuszone poprawki IP: *.multimo.pl 08.04.12, 21:23
      do zestawienia dodałbym giuliette, która miała się nazywać najpierw 149 potem Milano przez zmianę nomenklatury, tylko przez zamknięcie jakiejś fabryki właśnie w tym mieście postanowili zmienić nazwę...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka