wlk.brytania 27.06.04, 15:31 Znalazlem cos takiego u nas,co myslicie? Dobre czy niewarte 50£ czyli 330zl ? www.saundersonsecurity.co.uk/acatalog/Wheel_Clamps.html Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: 01boryna [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 15:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
Gość: Abbe Boryna!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 15:38 Naucz sie debilu jeden, ze gdy nie masz nic konkretnego do powioedzenia na temat to... MORDA W KUBEŁ. Z pozytkiem doczesnym i wiecznym dla całego forum... Link Zgłoś
wlk.brytania Re: Zabezpieczenie 27.06.04, 15:41 Nie pamietam abym w tym watku wspomnial o sobie czy hondzie... Interesuje mnie to konkretne opinia ludzi na temat tego zabezpieczenia.Twoja opinia interesuje mnie umiarkowanie... ;D A poza tym moze chcialbym je zamontowac na Trabanta tesciowej...? Nie widze zwiazku miedzy marka samochodu a tym zabezpieczeniem. Link Zgłoś
Gość: ten któremu Re: Zabezpieczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 15:44 nie przejmuj sie boryną. Gdybym miał coś takiego to napewnono nie skubneli by mi auta. Kupuj . Czekam az cos takiego pojawi się u nas. Link Zgłoś
wlk.brytania Re: Zabezpieczenie 27.06.04, 15:48 Dzieki...Wydaje mi sie ze im wiecej takiego zelastwa wewnatrz czy na zewnatrz tym lepiej.A wyglad zabezpieczen obchodzi mnie najmniej.Pozdrawiam. Przykro mi,ze te s...ny ukradli Twoj samochod... Link Zgłoś
Gość: ten któremu Re: Zabezpieczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 15:51 auto się znalazło. Brało udział w pościgu policyjnym, zaczęło sie palić, dobiła do niego straż pożarna. A najciekawsze to to żę policjanci obrobili jeszcze to co z nigo zostało w garażu policyjnym. a propos auto miało alarm, zamki nie zostały uszkodzone. pozdro Link Zgłoś
Gość: 01boryna [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 15:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
Gość: boryna nr2 Re: Zabezpieczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 15:40 boryna ty to jestes niezle popaprany, gdzie nie spojze to ty wszystkich obrazasz. Musisz miec chyba jakies kompleksy. Specjalista czeka. Link Zgłoś
Gość: ten któremu ukradl Re: Zabezpieczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 15:37 całkiem, całkiem, Link Zgłoś