Gość: zwykly_obywatel IP: *.spray.net.pl 13.07.04, 20:18 Po wielu latach tyrania moja firma zaproponowala mi w koncu sluzbowy samochod. Mam do wyboru Scenic II, Touran, Mondeo. Co radzicie? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Olexy na zasiłku Re: Poradzcie jaki samochod wybrac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 20:20 Mondeo! No chyba ze Ci oferuja najtańszego 1.8... to wtedy wez jeden z tych minivanów Link Zgłoś
Gość: zwykly_obywatel Re: Poradzcie jaki samochod wybrac IP: *.spray.net.pl 13.07.04, 20:24 Wszystkie diesle. Dzieki za wszelkie rady Link Zgłoś
argta Re: Poradzcie jaki samochod wybrac 14.07.04, 10:13 Polecam Toyote Corolle Verso D - 4D jest mistrzowska idz do salonu i się przejedz Link Zgłoś
herr_bart_nick Re: Poradzcie jaki samochod wybrac 14.07.04, 10:33 argta napisał: > Polecam Toyote Corolle Verso D - 4D jest mistrzowska idz do salonu i się > przejedz a czemu nie np. rower górski? z pierwszego postu nie wynika, że firma proponuje Toyotę... Link Zgłoś
Gość: iw Re: Poradzcie jaki samochod wybrac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.04, 10:36 ja bym wziela tourana Link Zgłoś
konrad.boryczko Re: Poradzcie jaki samochod wybrac 14.07.04, 10:41 herr_bart_nick napisał: > argta napisał: > > > Polecam Toyote Corolle Verso D - 4D jest mistrzowska idz do salonu i się > > przejedz > a czemu nie np. rower górski? z pierwszego postu nie wynika, że firma proponuje A bo wiesz, na tym forum jest tak, ze, niezaleznie od pytania, zawsze ktos bedzie zachwalac toyote. Nawet 20 letnia. :))) Zalosne.* Pzdr * Te zachwalania rzecz jasna. > > Toyotę... Link Zgłoś
edek40 Re: Poradzcie jaki samochod wybrac 14.07.04, 17:41 Zawsze rowniez znajdzie ktos, kto probuje wmawiac, ze ludowoz jest najbardziej niezawodny i trwaly. Ja w odroznieniu od maniakalnych wielbicieli VW mialem i to g... i 4 mazdy. Porownanie wypada na korzysc mazdy. Toyota jest nudna. Link Zgłoś
Gość: stary mason Re: Poradzcie jaki samochod wybrac IP: *.ath.cx / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.04, 17:47 mondeo zdecydowanie Link Zgłoś
niknejm Re: Poradzcie jaki samochod wybrac 14.07.04, 17:57 Gość portalu: zwykly_obywatel napisał(a): > Po wielu latach tyrania moja firma zaproponowala mi w koncu sluzbowy > samochod. Mam do wyboru Scenic II, Touran, Mondeo. Co radzicie? Mondeo, bo wygląda jak samochód, a nie cegła na kółkach ;-) Wiem, subiektywne ;-) Poważniej - Mondeo jest dość niezawodnym samochodem, choć w przypadku auta służbowego nie ma to aż tak wielkiego znaczenia. No i bardzo dobrze się prowadzi. Chyba, że możesz dostać mocnego minivana albo podstawowe Mondeo. Wtedy trzeba się zastanowić. Pzdr Niknejm Link Zgłoś