Gość: muflon IP: *.schenker.pl / *.schenker.pl 28.07.04, 10:05 Oby tylko nie skończyło się jak z Fiatem Multipla, który też jest awangardowy ale bez przełożenia na wyniki sprzedaży. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: uszatek Sedan???? IP: *.man.lukow.pl 28.07.04, 13:27 Może i Toledo jest awangardowy, ale przecież to po prostu minivan... Ładny, ale minivan... A z sedanem to on ma niewiele wspólnego Link Zgłoś
mar_elx Hiszpanom się popierdzieliło... 28.07.04, 13:41 Gość portalu: uszatek napisał(a): > Może i Toledo jest awangardowy, ale przecież to po prostu minivan... Ładny, ale > minivan... A z sedanem to on ma niewiele wspólnego Na ulotkach angielskojęzcznych piszą w jednym zdaniu, że toledo zachowało "classic notchback concept" (trójbryłowiec, sedan), a parę zdań później, że to jest auto "monovolume" (jednobryłowiec). Link Zgłoś
Gość: Al Re: Hiszpanom się popierdzieliło... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 13:43 Hiszpanie najwyraźniej idą w ślady Czechów: skoro Octavia jest klasą średnia to... Toledo też :-))) Link Zgłoś
Gość: Conar Re: Seat Toledo IP: *.e-point.pl 28.07.04, 14:14 jaka to nowść?!?!? jaka awangarda?!?!? Jak patrzę na tył tego samochodu, to widze ochydne kształty Renault. Jeśli tak ma wyglądać Toledo III, to u mnie jest spalone już na starcie. Link Zgłoś
niki27 Jakie Toledo...To Vel Satis 29.07.04, 17:50 1) Nie ochydne, tylko ohydne. 2) De gustibus non disputandum est. 3) Od razu widać, że HiszpanoNiemiec zerżnął kształ z VelSatisa. Ten akurat może nie najbardziej jest udany, ale jeżeli zobaczycie, jakie wyniki sprzedaży (zwłaszcza w Hiszpanii) ma Renault, to przestaniecie się dziwić, że naśladują... Link Zgłoś
miloszpm Segment C, nie D 28.07.04, 14:22 Nowe TOLEDO dzieli podzespoły z samochodami segmentu C, dlaczego więc ma należeć do segmentu D? Porównywanie go z samochodami segmentu D, takimi jak PASSAT, VECTRA, MONDEO może skutkować niskimi ocenami, zwłaszcza jeśli chodzi o przestrzeń wewnątrz samochodu... Link Zgłoś
Gość: Junkier Podobny do Vel Satisa... i tak sie sprzeda IP: 62.181.161.* 28.07.04, 17:17 Porazka po prostu. Zwlaszcza w kontekscie tak fajnego pojazdu jak Toledo II, ktorego sprzedaz "polozyla" zbyt wysoka cena. Link Zgłoś
greenblack Re: Seat Toledo 28.07.04, 17:31 Miała być konkurencja dla Alfy Romeo, a zrobiła się z tego wytwórnia miniwanów, uzupełnienie gamy Skody. Może to i lepiej, że de Silva odszedł z Alfy. Teraz najciekawsze, jak rozwiążą kwestię ceny w porównaniu do Altei. Link Zgłoś
Gość: BOLEK Re: Seat Toledo IP: 168.187.1.* 29.07.04, 11:38 TU UZYTKOWIK SEATA; UWAGI: CENY SA ZA WYSOKIE JAK NA PASKUDNE I TANIE WYKONCZENIE SEATOW; SREBERKA I TANIA SZAROSC ZAGOSCILY, NIE MA JUZ JAKOSCI WNETRZ, ROBI SIE SZTAMPA !!!!!!!!!!!!!!!!1 ZAMIAST MP3 .... MOZE COFFEE CUP HOLDERS, TAK POTRZEBNE, A MOZE MALA LODOWKA POD LOKIETNIKIEM NA 4 COLE, TEZ POMOCNA BARDZIEJ NIZ MP3. A/C POWINNO BYC JUZ W STANDARCIE, WE WSZYSTKICH MODELACH ! 105 KM Z 1.9 L D ... TO TROSZKE ZA MALO; 130 KM BYLOBY OK; NIE MA POSREDNIAKA POMIEDZY 105 A 140 KM W DIESELACH !!!!! SZKODA A CO Z AUTOMATYCZNA SKRZYNIA DLA TYCH KTORZY NIE LUBIA MAJDROWAC PRZY BIEGACH W GASZCZU SKRZYZOWAN, SWIATEL. PROSTY AUTOMAT 4 BIEGI, JAK W COROLII CHOCIAZBY, BEZ BAJEROW, PROSI SIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!11 PRZOD OKROPNIE ZAPROJEKTOWANY, KOSZMAREK ! TYL ZERZNIETY Z RENAULTA MEGANE, ... NIC NOWEGO, NIC PIEKNEGO W NOWYCH TOLEDO NIE MA Z WYJATKIEM BLUETOOF'A I MP3, NIC. CIAO BOLEK Link Zgłoś
Gość: masa Po pierwszym zdjęciu widzę, że muflon ma rację, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 11:40 kredensowate, niezgrabne jak multipla auto nie sprzeda się. To się może podobać za 100lat jak wielbiciele sisters dojdą do władzy (oby tak nigdy nie było). Link Zgłoś
Gość: seatowiec Re: Seat Toledo IP: *.poczta.poznan.pl 29.07.04, 13:21 Kupiłem Toledo I ze względu na jego lekko sportową sylwetkę no i niezłe parametry jak na tamte czasy, Toledo II już od tego trochę odszedł, a Toledo III - czy oni chcą z tego zrobić bagażówkę? Link Zgłoś
Gość: LSD Kryptoreklama IP: *.chello.pl 29.07.04, 14:11 Panie Wojciechowicz, widzę że wyspecjalizował sie pan w twórczym przepisywaniu notek producentów. Może trochę własnej inwencji !? A tak w ogóle to marnie być pieskiem na smyczy. I nabijać producentom kabzę ! A tak w ogóle, rozebrał pan i co ważniejsze potem złożył pan do kupy jakiś samochód, motocykl lub przynajmniej hulajnogę ? Czy tylko foldery i ściganki po mieście samochodem "testowym" na koszt producenta (a widziałem te testy i powiem szczerze to "zarzynanie" nie wygląda miło dla osoby żywiącej jakąkolwiek sympatię do techniki) ? Link Zgłoś
Gość: seseat Re: Seat Toledo IP: 81.210.119.* 29.07.04, 15:08 Miałem Leona-był fajny. A teraz???!!! co za beznadzieja. Teraz wszystkie samochody wyglądają jak napompowane minivany!!! Nie wystarczy im Altea???? Ta sama technika, podobny wygląd i wymiary... I tak nowa Octavia jest o niebo lepsza i będzie miała 10x większą sprzedaż od tego VelSatizo-podobnego paszteta. Seat teraz polegnie... :( Link Zgłoś
Gość: kokos Re: Seat Toledo IP: 5.5R* / 194.8.198.* 30.07.04, 11:26 Jeździłem Cordoba, jeżdżę TOLEDO .... zobaczyłem nowe TOLEDO i się przeraziłem. Czy wszystkie nowe samochody muszą być terenowe lub wanowete? Tylko czekać kiedy zapanuje moda na ciągniki siodłowe. Link Zgłoś
Gość: PQ Re: Seat Toledo IP: *.bredband.comhem.se 01.08.04, 10:07 Zgadzam się w całej rozciągłości. Mam Leona, trochę siermiężny w środku ale w sumie przyjemne autko. Teraz czekam co Seat przedstawi jako nowego Leosia. Salsa moim zdaniem nie wygląda najgorzej, niemniej jednak po zobaczeniu ToledoIII... trwoga zakradła się w moje serce... Chyba przyjdzie mi szukac następnego auta u Niemcow (chociaż oni też powoli tracą swój, jak dotychczas chorobliwie, zdrowy rozsądek) albo u Włochów... Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Seat Toledo IP: *.tvgawex.pl 02.08.04, 00:00 nie podoba mi sie!!! gdzie sportowy charakter??? to chyba zart??? jak zobaczylem calkiem niezla nowa cordobe to z ciekawoscia czekalem na toledo i... widzicie sami... Link Zgłoś