nenia1
27.01.14, 13:57
Czy gdybyście teraz mogli kupić samochód w granicach powiedzmy 80/90 tys. to kupujecie nową Mazdę 3 czy nie? Samochód krótko na rynku, trudno coś więcej znaleźć na jego temat, może widzieliście, jeździliście i macie jakieś zdanie?
Jeśli nie, to co innego? Podobają mi się suv-y RAV4 albo Honda CR-V, w tej chwili propozycje Toyoty i Hondy stają się kuszące bo kupując na firmę można odzyskać 23% Vat.
Z drugiej strony jeździmy głównie po mieście, po "łąkach i lasach" w weekendy i na wakacjach.
Dzieci i psów na stanie nie ma. Mąż jednak ostro polemizuje twierdząc, że te samochody są duże jak na miasto i po co tyle wydawać na paliwo i przeglądy. Mazda 3 w hatchbacku to jego opcja a ja mam mniejszą wiedzę na temat samochodów, bo to zazwyczaj jego działka.
Podpowiedzcie coś kobiecie, bo nie chcę argumentować jedynie w naiwnym style "ale Rav-ka jest ładniejsza".
A może jakieś inne ciekawe propozycje, chodzi o nowe samochody, męża kręcą głownie auta japońskie, ewentualnie niemieckie, byłoby mi łatwiej negocjować gdyby ktoś polecił coś z tych marek.