Dodaj do ulubionych

jakie radio do auta (android, naivi, kamera i in)

16.11.14, 20:57
Google boli, na znanym drogim portalu aukcyjnym nieznana mi chińszczyzna, kt. się nieco boję, więc, licząc na szerokie grono 4umowiczów, ich doświadczenie i chęć pomocy, proszę o Wasze rady (ale wcześniej chwytająca za serce historia argumentująca problem):

Któregoś smutnego wieczora będąc w sentymentalnym nastroju, wspominałem wraz z kolegami od piwa (i przy piwie) dawne radia marki Safari... tematyka naszych rozmów krążyła (bardziej oczy krążyły) wokół bioder i piersi pań i dziewczyn w barze... (już wiecie skąd safari (polowanie) i co to ma wspólnego z chęcią zapoznania rynku centr multimedialnych do aut)
Więc wraz z już podpitymi kolegami zastanawiałem się jakby tu podwoić wartość samochodu (tak, wiem, można zatankować pod korek) i co byśmy robili z cycatą brunetką na tylnym fotelu.
Pomysł trochę chwycił (ten z brunetką), jakaś potrzeba została w nas zasiana, może będziemy ją realizować.
..ale wcześniej cza mieć jakiś argument, by ją (barmankę) do auta zwabić:

- fanaberia ma może być 1 lub 2-din.
- fajnie, gdyby było na androidzie (bo już się z nim jakoś dogaduję, a z Windą nie bardzo)
- musi mieć nawigację (stąd też parcie na androida, bo np. yanosik jest cool)
- fajnie, gdyby miało możliwość podpięcia kamery cofania (a co! i tak będzie trzeba trochę kabli ciągnąć, więc jeszcze jeden/dwa nie robią różnicy)
- odbiór tv naziemnej, zestaw głośnomówiący, odtwarzanie większości plików muzycznych, filmów (tak, w czasie jazdy) też mnie interesuje...

Proszę o pomoc (tak, namiary na fajne brunetki też mile widziane)
Obserwuj wątek
    • mariusz-ef Re: jakie radio do auta (android, naivi, kamera i 16.11.14, 21:00
      ....aaaaaaaa! jeśli 1 din to ekran wysuwany z radia!
    • do.ki i to jeszcze nazywamy radiem? 17.11.14, 06:27
      mariusz-ef napisał:

> - fajnie, gdyby było na androidzie (bo już się z nim jakoś dogaduję, a z Windą
      > nie bardzo)
      > - musi mieć nawigację (stąd też parcie na androida, bo np. yanosik jest cool)
      > - fajnie, gdyby miało możliwość podpięcia kamery cofania (a co! i tak będzie tr
      > zeba trochę kabli ciągnąć, więc jeszcze jeden/dwa nie robią różnicy)
      > - odbiór tv naziemnej, zestaw głośnomówiący, odtwarzanie większości plików muzy
      > cznych, filmów (tak, w czasie jazdy) też mnie interesuje...

A ja w swojej naiwności uważałem, że radio to urządzenie do odtwarzania dzwięków transmitowanych za pomocą modulowanych fal elektromagnetycznych...

Serio: po co ci te wszystkie pierduły? Mieszkasz w samochodzie? Ale wtedy ta brunetka strasznie blondynkowata musi być, jeśli da się zwabić na twoj wymarzony sprzęt.

Radio z systemem operacyjnym... no piękne. Czy naprawdę wszystko trzeba komplikować ponad miarę?

Ale ciekawych rzeczy się dowiaduję, thx.
      • krzy-czy Re: i to jeszcze nazywamy radiem? 17.11.14, 07:18
        ta ździcha z lewej jest niezła.
    • konrad022 Re: jakie radio do auta (android, naivi, kamera i 17.11.14, 08:20
      weź sobie kup ten komputer na aliexpress i nie płać pośrednikom.
    • mistrzowski22 Re: jakie radio do auta (android, naivi, kamera i 24.11.14, 03:09
      Jeżeli chcesz coś porządnego to kup takie z nawigacją www.redcoon.pl/c10010103-Radia-z-nawigacją - mi się bardzo podobają, choć cena jest dość wysoka. No ale taki sprzęt to już naprawdę konkret :) Oprócz nawigacji dotykowy ekran, wspracie ipod/iphone, dts, hdmi. W szczególności podoba mi się ten Kenwood Electronics DNX4250BT.
      • xvqqvx Nie polecam www.redcoon.pl - denna firma 24.11.14, 06:01
        Nie polecam www.redcoon.pl - denna firma, skoro idiotycznie spamują na forach.
    • jeepwdyzlu Re: jakie radio do auta (android, naivi, kamera i 24.11.14, 12:06
      w starych amerykach były gramofony :-)
      Każda brunetka wymięknie zwłaszcza jak zapodasz Dziwny jest teń świat z winyla.....

a na poważnie:
      nawi na poziomie dziuru din jest za nisko
      ergo - odradzam kombajn - może kamera cofania najwyżej
      do jazdy z nawigacją - miejsce jest do dupy
      (chyba, że jesteś słuchowcem i głównie słuchasz wskazówek) - ale wtedy każdy smartfon z aplikacją mapową się nada....
      jeep
      • jeepwdyzlu Re: jakie radio do auta (android, naivi, kamera i 24.11.14, 12:07
        amerykanach
        miało być :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka