mariusz-ef
16.11.14, 20:57
Google boli, na znanym drogim portalu aukcyjnym nieznana mi chińszczyzna, kt. się nieco boję, więc, licząc na szerokie grono 4umowiczów, ich doświadczenie i chęć pomocy, proszę o Wasze rady (ale wcześniej chwytająca za serce historia argumentująca problem):
Któregoś smutnego wieczora będąc w sentymentalnym nastroju, wspominałem wraz z kolegami od piwa (i przy piwie) dawne radia marki Safari... tematyka naszych rozmów krążyła (bardziej oczy krążyły) wokół bioder i piersi pań i dziewczyn w barze... (już wiecie skąd safari (polowanie) i co to ma wspólnego z chęcią zapoznania rynku centr multimedialnych do aut)
Więc wraz z już podpitymi kolegami zastanawiałem się jakby tu podwoić wartość samochodu (tak, wiem, można zatankować pod korek) i co byśmy robili z cycatą brunetką na tylnym fotelu.
Pomysł trochę chwycił (ten z brunetką), jakaś potrzeba została w nas zasiana, może będziemy ją realizować.
..ale wcześniej cza mieć jakiś argument, by ją (barmankę) do auta zwabić:
- fanaberia ma może być 1 lub 2-din.
- fajnie, gdyby było na androidzie (bo już się z nim jakoś dogaduję, a z Windą nie bardzo)
- musi mieć nawigację (stąd też parcie na androida, bo np. yanosik jest cool)
- fajnie, gdyby miało możliwość podpięcia kamery cofania (a co! i tak będzie trzeba trochę kabli ciągnąć, więc jeszcze jeden/dwa nie robią różnicy)
- odbiór tv naziemnej, zestaw głośnomówiący, odtwarzanie większości plików muzycznych, filmów (tak, w czasie jazdy) też mnie interesuje...
Proszę o pomoc (tak, namiary na fajne brunetki też mile widziane)