Gość: rudystodwa IP: *.dyn.optonline.net 08.09.04, 18:07 raz tym jechalem; fajne uczucie przy przyspieszanie, bo silnik zaraz za plecami; ale tak poza tym to jest to autko tanio zrobione, troche tandetne. w ogole bardzo malutkie. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Pawlos Re: MegaTest: Toyota MR2 - E=MR2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 14:18 Zgadzam sie, dla kurdupli samochod....:)Jak usiadlem to szyba konczyla sie na moich oczach.Ludzie powyzej 185 cm nie maja tam czego szukac. Link Zgłoś
Gość: bobi_man Re: MegaTest: Toyota MR2 - E=MR2 IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 13.09.04, 00:25 ja jestem szczesliwym posiadaczem mr2 tylko mk1 ( 88 rok) mialem przyjemnosc jazdy spiderem ale to nie jest to co starsze wersje wersja mk1 jak i mk2 miala dach typy targa i dawalo to wiecej satysfakcji niz zwykly cabrio, ale silniki toyoty wlasnie tak maja male spalanie i bezawaryjnosc. tylko denerwuje mnie jeden szkopół a mianowicie silnik 1,8 vvti to jest cos smiesznego poprzednie wersje mialy 1,6 2,0 i 2,0 turbo to dlaczego do cholery wsadzili tu tylko 1,8 który rozpedza spidera w 8,8 sekundy skoro 1,6 rozpedza mk1 w 8,1 a 2,0 z 7 z hakiem dla mnmie to jest kompromitacja Link Zgłoś
drpawelek Re: MegaTest: Toyota MR2 - E=MR2 13.09.04, 05:09 Poprzedni model MR2 z polowy ubieglej dekady to bylo prawdziwe mini-ferrari. Obecny model to pojazd dla sekretarek. Link Zgłoś
Gość: Scarlet Spider Re: MegaTest: Toyota MR2 - E=MR2 IP: *.client.comcast.net 13.09.04, 09:33 moze to tylko ja, ale ten "nowy" MR2 przypomina mi Porsche. w sumie jechalem tylko raz, i zgadzam sie z tymi ktorzy twierdza ze wnetrze jest paskudne. Silnik VVT-i, przynajmniej ekonomiczny. Tylni naped, yumie. Ale nie tylko Toyota zaniza. zwroccie uwage na mazde. Co za upadek z RX7 na RX8. Gdyby nie Miata, to ta firma nie ma nic godnego uwagi. Honda- tylko S2000 jest cos warte a reszta tego typeR VTEC-gowna powinna trafic na zlom. Niestety tego tyle jest ze jeszcze tylu zlomowisk nie zrobili. Link Zgłoś
szadow Ja bym sie nie osmieszal takimi pomiarami.... 30.09.04, 13:55 w trosce o dobre imie gazety zmienil bym albo kierowce, albo system mierzenia czasow (pewnie stoper) jak ktos nie umie przyspieszac to powinien sobie darowac ten pomiar. nawet dziecko wycisnie z tej maszynki 8 sek :D Link Zgłoś