Dodaj do ulubionych

jakie auta wywołują "emocje", a jakie nie?

06.07.15, 05:33
jakie auta wywołują "emocje", a jakie nie?
Tzn co Was pobudza dreszczykiem emocji a co zupełnie nie?😊
Obserwuj wątek
    • galtomone Re: jakie auta wywołują "emocje", a jakie nie? 06.07.15, 07:08
      We mne największy dresczyk wzbudzaly Maluch, Wardburg i Peugeot 405 GRDT - wszystkie z tych samych powodow.
      Wszystkie emocje wzbudzane przez te auta były negatywne.
    • nazimno Re: jakie auta wywołują "emocje", a jakie nie? 06.07.15, 07:55
      Kazde rozbite.

• killer-tom Re: jakie auta wywołują "emocje", a jakie nie? 06.07.15, 08:23

Zależy w jakich kręgach.
      Pod zawodówką emocje wzbudzałby E46 z powiększonym wydechem, zaś tu na forum największe emocje wzbudzają Skody! ;)

A co mnie "pobudza dreszczykiem emocji", to na pewno każde spod znaku czarnego konia, oraz różne ciekawe usportowione konstrukcje sprzed dekady; Opel Speedster, Honda S2000 czy dwóch: NSX, Supra, 911 (964) itp.

Chyba, że w tym pytaniu jest ukryte znaczenie: "co sobie kupić żeby zwracać na siebie uwagę (kobiet)?" Do tego polecam Mini Coopera cabrio (ale tego starego) ewentualnie VW Garbus (ale też stary).

Pozdrawiam! :)

• waga170 Re: jakie auta wywołują "emocje", a jakie nie? 07.07.15, 03:52
        Zaponmiales chyba dodac ze Garbus tez musi byc CABRIO. Taki na przyklad 1303 z 1973 roku wzbudza u mnie emocje pod tytulem trzymajcie mnie bo zaraz udusze tego co nim jedzie. Udusilem z zazdrosci Wysoki Sadzie i czynu swojego nie zaluje.
    • trypel Re: jakie auta wywołują "emocje", a jakie nie? 06.07.15, 08:30
      Negatywne tylko jedno auto - skoda 105
      Pozytywne wiele - z reguły brzydkich i pokracznych
    • loyezoo Re: jakie auta wywołują "emocje", a jakie nie? 06.07.15, 11:54
      Kocham stare auta,posiadam takowe,a teraz chciałbym dorzucić kolejne ale pan nie odpisuje na maile,niestety.

www.marktplaats.nl/a/auto-s/mercury/m942324224-mercury-cougar-7-0-xr7-aut-1978-bruin.html?c=efb2ef4dc323389c4f92ed10afa33e3a&previousPage=lr
      • derff Re: jakie auta wywołują "emocje", a jakie 06.07.15, 12:47
        U mnie to jesli samochód ma więcej niż 40 lat lub kosztuje więcej niż 400 tys.
    • nazimno Zadnego "downsizingu": 06.07.15, 14:22

www.heise.de/autos/artikel/Klassiker-Bentley-Blower-auf-der-Mille-Miglia-2015-2734220.html?view=bildergalerie
    • donvito52 Re: jakie auta wywołują "emocje", a jakie nie? 06.07.15, 17:31
      Jeep Wrangler ... jak jeżdżę, pozytywne. Zwłaszcza z rozłożonym dachem.
      Jak mam rozłożony i padać zaczyna ... sypię ...rwami, bo złożenie to kilkanaście minut ... a jak się śpieszy to dłużej.
      Także wizyty w serwisie przyprawiają mnie o stres. Bo, samochód kupiony 8 mcy temu i jeszcze wyłażą po po poprzednim właścicielu kwiatki. Coby oszustowi stodoła się spaliła ;))
      • waga170 Re: jakie auta wywołują "emocje", a jakie 07.07.15, 04:07
        Sprobuj pojezdzc z polozona do przodu przednia szyba. Jak juz bedziesz mial wyjechac na normalna droge i ta szybe postawic z powrotem to bedziesz sypal "..rwami" przez duze "R" bo procedura jest dluuuuga i truuuudna ale moim zdaniem, chociaz raz, waaarta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka