seat1201 28.11.15, 12:47 Czy można skończyć z wyświetlaniem się o p. Florkowskim? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qqbek Obawiam się, że admina tu nie uświadczysz. 28.11.15, 13:42 seat1201 napisał(a): > Czy można skończyć z wyświetlaniem się o p. Florkowskim? Obawiam się, że admina tu nie uświadczysz. A moderatorzy społeczni (bo tylko takich tutaj uświadczysz) nie mogą ingerować w politykę prowadzoną przez Agorę, która takie rzeczy narzuca odgórnie. Możesz pisać bezpośrednio "do centrali" (adres masz gdzieś w regulaminie forum o ile dobrze pamiętam) ale na skuteczność tego zabiegu bym nie liczył. Odpowiedz Link Zgłoś
glupota.nie.boli [...] 28.11.15, 15:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: Moze to zwroci uwage? 28.11.15, 17:23 ...hoooohohohooooo, ale "coming-out"... ...i nie boli, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Re: Do Admina 29.11.15, 08:03 Raczej goscil, bo chyba od dawna go tu nie bylo. + jego zaangazowanie w to forum bylo takie, ze zalosc ogarnia. Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek1281 Re: Do Admina 29.11.15, 21:05 oooo....ciekawe czy gdy napisze o czyms to Admin usunie........Ulubiony kawal: Wchodzi gosciu do salonu i chce wyjechac z salonu nowym autem na jazde probna a przerazony pracownik krzyczy: Panie ! Co Pan! niech Pan nie rusza bo tuz za progiem to nowe auto traci 15% wartosci i kto mi za to zaplaci? :) Hahahahahhahaa:) Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Chyba będę musiał odszczekać... 01.12.15, 15:01 ...swoje sobotnie słowa. Admin, admin je we wiosce... wojna będzie, przed wojną też był ;) youtu.be/555FwDuncsc?t=34 Odpowiedz Link Zgłoś
marrant Re: Chyba będę musiał odszczekać... 01.12.15, 15:03 Zaglądam tu dla przyjemności. Jesteście jednym z moich ulubionych forów;) Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Re: Chyba będę musiał odszczekać... 01.12.15, 15:15 Jake sa szanse na to, ze nasze forum nie zostanie zmodernizowane? Odpowiedz Link Zgłoś
marrant Re: Chyba będę musiał odszczekać... 01.12.15, 15:20 Zostanie, ale w zdecydowanie lepszej wersji. Jutro powinna być gotowa do przetestowania. Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: Chyba będę musiał odszczekać... 01.12.15, 19:23 Ale wątków misiaczka nie usuwaj. Wiadomo że to przygłup, ale przynajmniej jest się z kogo pośmiać. Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Re: Chyba będę musiał odszczekać... 02.12.15, 06:44 Jak długo nie będzie to wygladac jak np. forum KOMPUTER to OK. Po zmianach, fora w nowej formie sa kompletnie nie czytelene. Przestalem odwiedzać bo szkoda nerwow :-( Odpowiedz Link Zgłoś
marrant Re: Chyba będę musiał odszczekać... 02.12.15, 08:31 Trochę mix. Potestujecie i powiecie co jeszcze poprawić, to zobaczymy co z tego wyjdzie:) Na pewno: 1 - da się rozwinąć i zwinąć wszystkie 2 - odznacza kolorem przeczytane ale jest trochę dodatkowych zmian - np można zwinąć cały wątek i pokazać/rozwinąć tylko wybrane posty (chociaż domyślnie widać tylko odpowiedzi pierwszego stopnia - jak na Komputerze). Mam nadzieję, że się Wam spodoba. Odpowiedz Link Zgłoś
chandlarz.zlomem Poprawianie 02.12.15, 09:53 marrant napisała: "...co jeszcze poprawić, to zobaczymy co z tego wyjdzie:) Mam nadzieję, że się Wam spodoba." Dotychczasowe zmiany nie spotkaly sie aplauzem czytelnikow. Nie wiecie co z tego wyjdzie ale poprawiacie? Ocena portalu jest coraz gorsza. Jezeli uwazasz inaczej wklej odpowiednie peany zachwyconych czytelnikow. Moze nawet infantylne memy. Co do Twojej nadziei to serdecznie watpie. Odpowiedz Link Zgłoś
marrant Re: Poprawianie 02.12.15, 13:13 Poprawiamy i czekamy na uwagi :) Nie ukrywam, że jestem ich bardzo ciekawa. Nikt nie wie lepiej od Was czy Wam się spodoba i jeżeli nie, to co konkretnie. Można testować forum.gazeta.pl/forum/f,1,Testowe.html Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Uwagi 02.12.15, 18:11 samspade napisał: > Nie poprawiajcie. > Zostawcie po staremu Nie mogą zostawić po staremu, bo google się wtedy obrazi. Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno cytuje: "Co się polepszy, to się popieprzy" 02.12.15, 17:35 lu.bieto.pl/Co-si-polepszy-to-si-popieprzy-co-si-zbuduje-to-si-476437.html Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Przeciez to jest kompletnie nieczytelne!!!! 02.12.15, 17:27 forum.gazeta.pl/forum/w,1,158958088,158958088,Watasek_testowujacy.html Na cholerę mam od razu widzieć wybrane (w jaki sposób) wiadomości? Czesc widze, czesc nie, zie się wzorkiem przeszukuje. Zypelnie nie widze w tym nic pozytywnego: forum.gazeta.pl/forum/w,1,158958088,158958088,Watasek_testowujacy.html forum.gazeta.pl/forum/w,1,158676588,158676588,Test_linkow.html Nie podoba mi się nic, a nic :-( Odpowiedz Link Zgłoś
marrant Re: Przeciez to jest kompletnie nieczytelne!!!! 02.12.15, 18:42 Możesz zwinąć wszystkie: forum.gazeta.pl/forum/w,299,159474727,159474727,Poprawki_watku.html#p159477997 Odpowiedzi na pierwszy post (inicjujący) są rozwinięte. Reszta jest zwinięta. Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Re: Przeciez to jest kompletnie nieczytelne!!!! 02.12.15, 21:31 Ale po co mam zwijac??? Tu nic nie musze zwijac i rozwijać. Widze drzwo, widze czgo nie czytałem, jest prosto, jasno i czytelnie i nic nie musze robic. Jedye co bym zmienil to w obecnej formie forum, to dodatkowa ikonnak przy postach (lub pierwszym w pod watku) gdy go klikam to rozwinelyby się wszystkie z tego pod watku i od razu oznaczyly jako przeczytane. To co tam jest nie jest wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
marrant Re: Przeciez to jest kompletnie nieczytelne!!!! 02.12.15, 21:41 Odznaczenie jako przeczytane wszystkich bez kliknięcia będzie raczej niemożliwe, ale to o czym piszesz - rozwijanie tylko jednej gałęzi - jest już zgłoszone przez bartoszcze. Możliwe, że da się to zrobić. Niestety domyślny wątek musi być zmieniony. Całkiem prawdopodobne jednak, że da się manipulować domyślnymi widokami wątku (tak jak teraz - za pomocą ustawień), ale żeby to zrobić trzeba najpierw wprowadzić ten wątek na całe forum, bo ustawienia działają tylko globalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
seat1201 Re: Przeciez to jest kompletnie nieczytelne!!!! 03.12.15, 16:59 To już po mnie. Odpowiedz Link Zgłoś