Dodaj do ulubionych

Ford FUSION dobra bryka

IP: *.sownet.gliwice.pl / *.pl 21.09.04, 21:29
czy ktos ma Fusiona na gaz . czekam na opinie . ja mam . polecam fusiona
Obserwuj wątek
    • Gość: Maniek Re: Ford FUSION dobra bryka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 21:45
      a ja mam fabie 1.2 HTP i jak jade to furka mi sama konia trzepie...
    • Gość: haha Re: Ford FUSION dobra bryka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 21:55
      sprzedam ci do niej kunia + maskę p-gaz
      • Gość: Albercik Re: Ford FUSION dobra bryka IP: *.sownet.gliwice.pl / *.pl 21.09.04, 22:02
        to nie forum dla debili i idiotow a takich tu coraz wiecej , jak w tym kraju ma byc lepiej . pewnie kolesie jezdza brykami typu pks mpk , itd mimo wszystko pozdrawiam i zycze szybkiego powrotu do zdrowia
        • Gość: Wan Re: Ford FUSION dobra bryka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 23:25
          jezdziłem przez miesiąc słuzbowym Fusionem 1.6 - niezły silniczek do tego
          samochodu (bo mój prywatny focus z tym samym motorem idzie o wiele gorzej)
          • Gość: Albercik Re: Ford FUSION dobra bryka IP: *.sownet.gliwice.pl / *.pl 22.09.04, 21:21
            mialem brac takiego ale w fordzie powiedzieli ze nie wolno gazu i wybralem 1,4 no i zamontowalem gaz i jes oki . polecam Fusiona , na moje potrzeby jest idealny ma troche wad ale ktory sam ich nie ma , pozdrawiam tych na tak i nie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka