Dodaj do ulubionych

Kupię samochód z tych modeli : Audi A3 A4 , VW Pas

05.08.16, 17:54
Witam !
Poszukuję w/w samochodów tj:
Audi A3
Audi A4
VW Passat B5
VW Golf 4
****** Rodzaj paliwa benzyna+lpg , diesel ********
W dobrym stanie technicznym , nieuszkodzony , nieuczestniczący w kolizji , nadający się do jazdy po mieście jak i na trasę , 5 drzwiowy . Swoje oferty łącznie ze zdjęciami proszę wysyłać na e-mail podany niżej.
!!!! JESTEM OSOBĄ PRYWATNĄ NIE HANDLARZEM !!!!! Cena do 6 500 zł.

Kontakt :
e-mail: matiz12d@gmail.com
tel: 783 266 072 ( odpowiadam także na sms )
Pozdrawiam !
Obserwuj wątek
    • dyktator_bolandy Re: Kupię samochód z tych modeli : Audi A3 A4 , V 05.08.16, 20:27
      a masz może do sprzedania wersalkę w dobrym stanie?
      • tdf-888 Re: Kupię samochód z tych modeli : Audi A3 A4 , V 05.08.16, 20:50
        😁
    • tbernard Re: Kupię samochód z tych modeli : Audi A3 A4 , V 06.08.16, 18:46
      Nie prościej na otomoto lub podobnym serwisie wklepać kryteria i przebierać jak w ulęgałkach?
    • klemens1 Re: Kupię samochód z tych modeli : Audi A3 A4 , V 06.08.16, 22:57
      Mam dwie propozycje, ale jedna nadaje się idealnie na trasę a nie do miasta, a druga na odwrót.
    • zz1026 Re: Kupię samochód z tych modeli : Audi A3 A4 , V 07.08.16, 23:11
      "W dobrym stanie technicznym , nieuszkodzony , nieuczestniczący w kolizji "

czyli chcesz samochod ktory w ciagu calej swej eksploatacji ne mial zadnej chocby drobnej stluczki?
      przy tej cenie to szukas auta ktore ma 14-18 lat
      niech zgadne i przebieg oryginalny pinizej 200000 km?
      poszukaj pod niemieckimi kosciolami moze jakis emeryt sprzeda
      • tbernard Re: Kupię samochód z tych modeli : Audi A3 A4 , V 08.08.16, 08:33
        > "W dobrym stanie technicznym , nieuszkodzony , nieuczestniczący w kolizji "
        >
        > czyli chcesz samochod ktory w ciagu calej swej eksploatacji ne mial zadnej choc
        > by drobnej stluczki?

Raczej szuka kogoś, kto sprzedając będzie delikatnie rozmijał się w tej kwestii z prawdą. Oczywiście na pewno są gdzieś samochody powyżej 10 lat i nie uczestniczące nawet w parkingowej obcierce. Ale chyba prościej kupić kupon totolotka i wygrać szóstkę, wtedy spokojnie wystarczy na świetną nówkę. Chociaż kto wie czy podczas transportu do salonu nie zrobiono zarysowania i potem zręcznie tego nie zamaskowano. Eh życie do rzyci.
        • misiaczek1281 Re: Kupię samochód z tych modeli : Audi A3 A4 , V 08.08.16, 10:27
          Pewnie że są takie samochody ....sam mam auto z lpg ,Polo 2003 w dobrym stanie technicznym , nieuszkodzony , nieuczestniczący w kolizji .....jeśli za kolizję nie uznać drobnego dotknięcia z tyłu (lekko pęknięty plastikowy zderzak który można wymienić za 3 stówki) to owszem jest bez wypadku...idealnych aut za 6500 bez rysy nie ma...ale po pierwsze nie po to ktoś zakładał gaz żeby sprzedawać tylko żeby samemu korzystać z taniej jazdy...po drugie , jeśli już to takie samochody bez rysy są droższe od ceny z tego rocznika...i nie za cenę 6500 zł bo za taką cenę można kupić zajeżdżone 18 letnie Audi z przebiegiem 300-400 000 km i w naprawy trzeba będzie włożyć drugie 6500 zł więc razem wyjdzie 13 000 ... kupić starego trupa byle tanio to nie sztuka...pytanie co dalej? :) ....za dwukrotność-trzykrotność tej ceny łatwiej byłoby coś w dobrym stanie znaleźć ...:)
          • yasiaq Re: Kupię samochód z tych modeli : Audi A3 A4 , V 08.08.16, 12:16
            Ja tam kupiłem za 600 funtów ślicznego GS300 serwisowanego w ASO z ważnym MOTem rok 2001. Za polo , które po hiszpańsku znaczy nomen omen KURCZAK..tak tak serio zapłaciłbym max 150 funtów oczywiście za egzempalarz nieskazitelny bez żadnych rys czy smrodów po poprzednich właścicielach. Większa cena typu 6500 to przejaw braku rozsądku....tak to ujmę
            • chandlarz.zlomem Wtrącę się... 08.08.16, 15:46
              yasiaq napisał:

> Za polo , które po hiszpańsku znaczy nomen omen KURCZAK...<

Jaśku, nie 3.14erdol. Kurczak po hiszpańsku i włosku to POLLO. Tobie POLO poyebało się z grą w kulkę na koniach. Zajmij się lepiej samochodami:)
              • yasiaq Re: Wtrącę się... 10.08.16, 12:54
                Skojarzenie jest dosyć oczywiste..chyba ,że się posiada pod pelerezą odpowiednik zx spectrum..
                • chandlarz.zlomem Wtrącę się... 11.08.16, 09:22
                  yasiaq napisał:

> oczywiste..chyba ,że się posiada pod pelerezą odpowiednik zx spectrum..<

Jaśku, nie brnij dalej. Fonetycznie "ll" w hiszpańskim to nie polskie "l".
                  Bredzisz tak jak Szpakowski. Klecisz zdania chooyowo. O spacji nigdy nie słyszałeś.
                  Jesteś niechlujem lub ignorantem. Plereza pisze się tak. Mam nadzieję, że nie jesteś
                  "mehanikiem". Mógłbyś pomylić felgi z fekaliami.
            • misiaczek1281 Re: Kupię samochód z tych modeli : Audi A3 A4 , V 11.08.16, 10:41
              za 150 funtów to możesz sobie kupić najwyżej nowe opony do Polo haha:)
              Zadbane bezwypadkowe serwisowane Polo 2003 kosztuje 11 000 zł....czyli 2 200 funtów.
              Nie stać cię....
          • loyezoo Re: Kupię samochód z tych modeli : Audi A3 A4 , V 11.08.16, 09:56
            Misiak,od kiedy masz LPG w srolo?
            • tdf-888 Re: Kupię samochód z tych modeli : Audi A3 A4 , V 11.08.16, 10:07
              ty się go zapytaj ile przejechał bez LPG - czyli ile stracił 😊
              taki brak konsekwencji musi powodować wyrzuty sumienia.
            • galtomone Re: Kupię samochód z tych modeli : Audi A3 A4 , V 11.08.16, 10:12
              Nie dosc, ze mu sie nagle LPG pojawilo znikad to jeszcze mam wraznie, ze Polo zmienilo rocznik...
          • galtomone Misiu - Ty masz LPG? 11.08.16, 10:10
            misiaczek1281 napisała:

> Pewnie że są takie samochody ....sam mam auto z lpg ,Polo 2003 w dobrym stanie
            > technicznym

I jakos mam wrazenie, ze winnych postach to Polo bylo mlodsze?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka