mundek28 01.10.04, 17:33 Oakland police halt DUI checkpoints Immigrant activists say roadblocks discriminate against those without licenses By Heather MacDonald, STAFF WRITER OAKLAND Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Scarlet Spider Re: Latynosi ponad prawem IP: *.client.comcast.net 01.10.04, 18:11 To odzwierciedla polityke US w kierunku latynosow. Dobrze powiedzial "I dont care if they are illegal immigrants". Biedne hiszpanskie gowno, Przyjezdzaja tutaj, nie robia prawa jazdy nie ubezpieczaja sie i jeszcze narzekaja. A administracja im caly czas ustepuje. Link Zgłoś
greenblack Re: Latynosi ponad prawem 01.10.04, 18:13 Napisał pollack za granicom - amerykan z dziada pradziada. Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Latynosi ponad prawem IP: *.2015.com 01.10.04, 18:20 Ale nie o to chodzi tylko o kuriozum sytacji w ktorej zada sie likwidowania blokad policyjnych bo nielegalni emigranci chca sobie jezdzic bez prawka i ubezpieczenia i policjanci im przeszkadzaja. Link Zgłoś
Gość: Scarlet Spider Re: Latynosi ponad prawem IP: *.client.comcast.net 01.10.04, 20:18 Greenblack popraw sobie slome w butach. I to ty jestes typowym polaczkiem. Jakby cie kiedys puknal latynos a potem powiedzial z bezczelnym usmieszkiem ze nie jest ubezpieczony to moze bys inaczej spiewal. Skarzenie wlasnego ubezpieczyciela nie nalezy do milych rzeczy. nigdy nie napisalem ze jestem z dziada pradziada amerykanem, naucz sie czytac. Kurwa profesorem powinienes zostac bo z 3 linijek tekstu strzalasz profile, balwanie Link Zgłoś
01boryna Re: Latynosi ponad prawem 01.10.04, 21:53 Gość portalu: Scarlet Spider napisał(a): > Greenblack popraw sobie slome w butach. I to ty jestes typowym polaczkiem. > Jakby cie kiedys puknal latynos a potem powiedzial z bezczelnym usmieszkiem ze > nie jest ubezpieczony to moze bys inaczej spiewal. Skarzenie wlasnego > ubezpieczyciela nie nalezy do milych rzeczy. > nigdy nie napisalem ze jestem z dziada pradziada amerykanem, naucz sie czytac. > Kurwa profesorem powinienes zostac bo z 3 linijek tekstu strzalasz profile, > balwanie Spider daj spokoj, pan G. ma mnostwo kompleksow, nie zna zycia (ze o swiecie nie wspomne) i tak naprawde to nie jezdzi zadnym samochodem. Glos zabiera na kazdy temat choc przyzwoitosc nakazywalaby siedziec cicho. Wiem o czym mowisz. Kiedys turek wjechal mi w drzwi bo sie nie wyrobil na zakrecie, usmiechna sie pod prawdziwie sarmackim wasem i powiedzial ze nie jest ubezpieczony. Na szczescie szybko przyjechala policja i zajela sie sprawa. Link Zgłoś
cracovian K. Scarlet 01.10.04, 22:28 Po pierwsze ludzi od gowien prosze nie wyzywaj - mowisz cos o profilu z trzech linijek, a cala nacje do jednego worka wsadzasz? Ile razy jeszcze bedziesz to robil na tym forum, pseudo-rasisto? Po drugie nielegalni (Latynosi, Polacy, czy ktokolwiek) nie moga dostac SSN przez co nie maja prawa jazdy przez co nie moga sie ubezpieczyc. A po trzecie to idz sie jebac, polglowku. Link Zgłoś
Gość: Scarlet Spider Re: K. Scarlet IP: *.client.comcast.net 01.10.04, 23:29 Cracovian poszlem sie jebac i przyszlo mi do glowy ze bez #SS mozesz ubezpieczyc. A przynajmniej jeszcze 2 lata temu mozna bylo. A prawa jazdy w wiekszosci stanow i tak wydawali nawet bez stalego pobytu. Moze zaprzeczysz? A jak nie moga to niech chodza piechota. Ps tylko nie z pseudo rasista do mnie jestem rasista. Link Zgłoś
Gość: Radek Re: K. Scarlet IP: *.2015.com 01.10.04, 23:40 > Po drugie nielegalni (Latynosi, Polacy, czy ktokolwiek) nie moga dostac SSN > przez co nie maja prawa jazdy przez co nie moga sie ubezpieczyc. > A po trzecie to idz sie jebac, polglowku. Nie mieszaj, moja zona nie ma SSN i ma amerykanskie prawo jazdy, da sie zreszta legalnie jezdzic i ubezpieczyc samochod na miedzynarodowe (czyt.: polskie, meksykanskie itp), wiec jakby chcieli jezdzic legalnie to niema problemu. Link Zgłoś
cracovian Stany sa piekne... 02.10.04, 00:25 ...i kazdy stan ma swoje prawa. W Kalifornii bez SSN prawka nie dostaniesz: www.dmv.ca.gov/dl/dl_info.htm#2500 Z tym miedzynarodowym to chyba sobie zartujesz - Sprawdz jeszcze raz - Byc moze jest dopisana na Twoje nazwisko, ale SAMA tego ubezpieczenia nie ma i nigdy by nie dostala... Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Stany sa piekne... IP: *.phil.east.verizon.net 02.10.04, 04:15 A w czym problem "zalatwic" sobie SSN . Znam paru ludzi ktorzy pracuja otwieraja sobie konta bankowe i robia prawo jazdy na czyjes SSN. I nie tylko hiszpanie jezdza bez ubezpieczenia bo i bardzo duzo murzynow. Link Zgłoś
Gość: volica Re: Stany sa piekne... IP: 209.0.5.* 03.10.04, 06:54 W kazdym stanie jest inaczej, w TN potzebny jest dowod stalego zamieszkania w tym stanie, np rachunek za prad, by dostac prawo jazdy. A ubezpieczenia bez prawa jazdy z TN nie mozna dostac. Natomiast istnieje opcja zakupu ubezpieczenia na wypadek stluczki z nieubezpieczonym kierowca. Jezeli chodzi o sobriety checkpoints, to dlaczego nie sprawdzaja tylko trzezwosci, ale dokumenty tez? Link Zgłoś