paulaaa9308 25.01.18, 18:33 witam w lecie zamierzam kupić peugot 2008 czy ktoś może mógłby coś powiedzieć ciekawego o tym samochodzie? Bo strasznie mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toreon Re: Samochód 25.01.18, 21:52 Skoro "w lecie zamierzam kupić" to co za różnica co ktoś powie? Może chodzi tu o "rozważam zakup", wówczas pytanie ma jakiś sens. Co można powiedzieć o PUG-u 2008? Może się podobać. Niekoniecznie strasznie. Odpowiedz Link Zgłoś
jestklawo Re: Samochód 26.01.18, 13:37 za bardzo to ja się nie znam, ale jechałem z koleżanką jej peugeotem 2008 (ciemna malina wpadająca w karmazyn). Nagle zaświeciła się lampka - biała śnieżynka. Koleżanka widząc to powiedziała: zapomniałam wyjąć mięso z zamrażarki. Więc uważam że, oprócz koloru, ten peugeot 2008 ma bardzo fajną i potrzebną funkcję dla dziewcząt i dobrze że takie auto zamierzasz kupic w lecie. Odpowiedz Link Zgłoś
ursus104 Re: Samochód 26.01.18, 14:24 Zawsze mnie to intrygowało, że osoby które mają problem aby sklecić bardzo proste zdanie, mają na tyle dochodowe zajęcie, że kupują auto za gotówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
more.ketchup Dywagacje samochodowe:) 26.01.18, 14:33 ursus104 napisał: > Zawsze mnie to intrygowało, że osoby które mają problem aby sklecić bardzo proste zdanie, mają na tyle dochodowe zajęcie, że kupują auto za gotówkę. < Być może ma zamożnego męża który kiedyś popełnił blond błąd. Jest też faktem sprawdzonym, że ubóstwo w sposobie wyrażania się w słowie pisanym lub mówionym nie zawsze przekłada się na ubóstwo materialne. Najwidoczniej powyższy przykład ma zastosowanie tutaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
ania.mala256 Re: Samochód 12.02.18, 14:45 Bardzo spoko auto jak dla kobiety-przestronne, moja siostra dała mi pojeździć to powiem, ze wrazenia z jazdy super :D, naprawde bardzo intulicyjnie się go prowadziło, duzy bagaznik na zakupy-a dla kobiet to podstawa hehe, no i tak jak ktoś tu wspomniał o róznych technologiach i ekranie dotykowa- to jest bardzo na plus. Nie wiem, gdzie mieszkasz, ale jesli Łodź i okolice to polecam Ci umówić się na jazde testowa do atgarage tam wlasnie siora kupiła i mieli dla niej różne oferty i nawet opcje jak splacic takie auto. Moze cos ci przypasuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
loyezoo Re: Samochód 12.02.18, 15:01 NIE POLECAM www.atgarage.pl/ mają tak denny salon,że nie stać ich na reklamę i zatrudniają idiotów spamerów Odpowiedz Link Zgłoś
vogon.jeltz Re: Samochód 12.02.18, 15:04 > hehe Jakieś nowe spamboty ze sztuczną inteligencją uczącą się na bełkocie chama misiaczka? Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Samochód 14.02.18, 23:13 Teraz najlepiej rozglądać się za Perzotem 2018 i nie zawracać sobie głowy wersją 2008. Odpowiedz Link Zgłoś