Dodaj do ulubionych

lato idzie, dziewczyny porozbierane łażą

23.05.18, 15:31
a Wy coraz bardziej spięci

jak siedze tu ponad 10 lat to takich bluzgów jeden do drugiego, obrażania sie do 3 pokolenia i chamstwa nie widziałem. I zaczyna to dotyczyć coraz wiekszego %.
Myslałem że jak lato przyjdzie to negatywne emocja spadną - jednak widok dziewczyny w koszulce bez biustonosza po wiosennej burzy działa odprężająco. A tu nic. Dalej to samo.

Nie wiem dlaczego. Coś mnie ominęło?
jakoś staroświecki jestem i nie lubię chamstwa dla samego chamstwa.
jakies pomysły?
czy to płatne agorowe pachołki podkręcają atmosferę z uwagi na powolną agonię?
Obserwuj wątek
    • galtomone Re: lato idzie, dziewczyny porozbierane łażą 23.05.18, 15:49
      trypel napisał:

> czy to płatne agorowe pachołki podkręcają atmosferę z uwagi na powolną agonię?

Wszedzie "spiseg" Panie... tu juz od lat nikt nic za darmo nie napisal! :-)

A juz na penie nic w stylu "Ty debilu", itp ;-)
    • agios_pneumatos Re: lato idzie, dziewczyny porozbierane łażą 23.05.18, 15:59
      Vide moja odpowiedź na pytanie forumowicza w innym wątku czym różnią się fora zagraniczne od polskich.
      • trypel Re: lato idzie, dziewczyny porozbierane łażą 23.05.18, 16:03
        tu chodzi o proces zmiany.
        Było inaczej i sie zmienia. W kierunku który mi sie nie podoba. Ok - moze podoba sie całej reszcie. Dlatego chciałbym zrozumiec.
        Luźna gadka jest ok, nie trzeba sie skupiac tylko na merytoryce ale przywalania sobie nawzajem ma swoje granice.
        Nie jestesmy przecież forum Frondy.
        • agios_pneumatos Re: lato idzie, dziewczyny porozbierane łażą 23.05.18, 16:33
          Następuje powszechny upadek obyczajów. Ponadto to forum składa się w głównej mierze z ludzi na poziomie. Jednak parę zakompleksionych chamidel i analfabetow rozpetuje zło. Wszak każdy z natury dba o swoją reputację i imaz. Gdy jakiś głupek jednak zaczyna zaczepki to niestety człek na poziomie chcąc nie chcąc odpowiada językiem dla glupka zrozumiałym i zaczyna się spektakl. A nie chcąc dlatego że inaczej do glupka nie trafi.
      • galtomone A w sprawie tych Niemców odpowiesz? 23.05.18, 19:53
        forum.gazeta.pl/forum/w,20,166045947,166045947,Stluczka.html?s=1#p166068628
        • agios_pneumatos Re: A w sprawie tych Niemców odpowiesz? 23.05.18, 21:15
          Wkleiles pustą bezjajeczna Linkę. Co chcesz od tych ludobójcow i złodziei?
          • galtomone Cytuje zatem 24.05.18, 08:51
            Cos link do innego watku nie dziala, zatem cytuje pytanie:

Pytanie mam - tak dla jasnosci...

Bo tak co okazja to plujesz na tych Nimecow.... tak jakby Tobie bylo sens wypominac odpwiedzialnosc za to co dziadek komus zrobil..., ale nie wazne...

Chcialm wiedziec czy tylko tak Nimecow nienawidzisz czy np. Rosjan, Ukraincow, Bialorusinow, Czechow, Slowakow, itd... tez...

A Szwedow???
            A Turków?
            A Kozaków?

Czy tez Niemcy z przeszlosci i Niemcy dzis sa na tle innych narodow jakos wyjatkowi?

Bo z historia pamietam, ze wszyscy nam krzywde robili.... My innym zreszta tez.
            A z doswiadczenia z kolei wiem, ze malo kto jak Nimcy nam tez pomogl i pomagal i wspieral - takze w Europie.
            • szymi_mispanda Re: Cytuje zatem 24.05.18, 12:26

> Bo z historia pamietam, ze wszyscy nam krzywde robili....

Nawet nie pisz takich tekstow bo od razu mi sie rzygac chce

pachnie to tym naszym narodowym jebanym uzalaniem sie jacy to my biedni a wszyscy zli

nasze polozenie geograficzne pomiedzy niemcami i rosja to niesamowita jedna na 1000 okazja zeby byc bogatym middlemanem

tylko ku... bog naszemu narodowi rozumu pozalowal

dlaczego ku... nie powstaje Jamal 2 przez bialorus z pominieciem ukrainy ???
              • galtomone Re: Cytuje zatem 24.05.18, 14:22
                Nie wiem na jaki temat piszesz ale na pewno nie tego o co pytam "kolegi" co to powinien miec Wanda na imie.

Z mojego p. widzenia wypominanie co komu zrobil czyj dziadek czy pradziadek i utrzymywanie, ze w zwiazku z tym ktos jest za cos winny jest idiotyczne.

Rownie dobrze Agios moze miec pretensje do sasiada (jesli to Polak) jak go jakis inny Polak np. okradnie.
            • agios_pneumatos Re: Cytuje zatem 24.05.18, 16:31
              Niemcow i turkow. Za ludobójstwo.
              • galtomone Re: Cytuje zatem 24.05.18, 19:46
                A Roskie to nas nieludozabijali?

Czyli gdyby hipotetycznie sie kiedys okazalo, ze twoj pra, pra, pra dziad zlamal prawo to bez slowa pojdziesz siedziec?
              • nazimno Re: Cytuje zatem 25.05.18, 07:29
                A co z Belgami i Afryka?
                • waga170 Re: Cytuje zatem 25.05.18, 07:56
                  No nie pitol, wedlug was to byloby malpobojstwo.
                • vogon.jeltz Re: Cytuje zatem 25.05.18, 09:43
                  > A co z Belgami i Afryka?

Belgów jako "narodu" (oczywiście naród belgijski nie istnieje) się nie da. Kongo było prywatną posiadłością ich króla. Taką dużą "hacjendą".
                  • nazimno Re: Cytuje zatem 25.05.18, 09:56
                    ...aha, dlatego "mogl sobie mordowac dla sportu"...

PS
                    A ja cos, q...a, pisalem o "narodzie belgijskim"?
                    Masz przywidzenia?
                    • vogon.jeltz Re: Cytuje zatem 25.05.18, 10:19
                      > A ja cos, q...a, pisalem o "narodzie belgijskim"?

W jakim zatem sensie użyłeś słowa "Belgowie"? Mieszkańcy Belgii?

> ...aha, dlatego "mogl sobie mordowac dla sportu"...

A czy ja coś, xurwa, pisałem, że mógł?
                      • nazimno Re: Cytuje zatem 25.05.18, 10:24
                        Belgowie to obywatele Belgii.

PS
                        Widzisz, moja dygresja "ze mogl" jest tak samo uprawniona jak twoje poy ...e sugestie
                        o narodzie belgijskim.

• tbernard Re: Cytuje zatem 25.05.18, 10:15
                    > Belgów jako "narodu" (oczywiście naród belgijski nie istnieje) się nie da. Kongo było prywatną posiadłością ich króla. Taką dużą "hacjendą".

Czy w takim razie spadkobiercy tego króla powinni naprawić szkody, czy pławić się w luksusie za zrabowane mówiąc "my nic nikomu złego nie zrobiliśmy"?
                    • vogon.jeltz Re: Cytuje zatem 25.05.18, 10:18
                      > Czy w takim razie spadkobiercy tego króla powinni naprawić szkody,
                      > czy pławić się w luksusie za zrabowane mówiąc "my nic nikomu złego nie zrobiliśmy"?

Ja oczywiście jestem zdania, że powinni. No ale jak to wyegzekwować na gruncie prawa międzynarodowego?
                      • nazimno Re: Cytuje zatem 25.05.18, 10:27
                        Bardzo prosto.
                        Wytoczyc stosowny proces i pozbawic majatkow
                        pochodzacych z rabunku.
                        • tbernard Re: Cytuje zatem 25.05.18, 10:38
                          No to już widzę Indian w Ameryce egzekwujących ;)
                          Wyegzekwować, to można na dającym się wyegzekwować. Zresztą z upływem czasu sprawiedliwe rozwiązanie jest praktycznie niemożliwe i przeginanie może doprowadzić do niekontrolowanego przebiegu zdarzeń.
                          • nazimno Re: Cytuje zatem 25.05.18, 10:48
                            Jasne - papugi wybronia swoich.

PS
                            Dobrze, ze wspomniales o ludobojstwie plemion ludnosci tubylczej w USA.
                            Dosc niechetnie poruszany jest ten temat.
                          • vogon.jeltz Re: Cytuje zatem 25.05.18, 11:15
                            > No to już widzę Indian w Ameryce egzekwujących ;)

Lakotowie coś tam wyegzekwowali w US Supreme Court za złamany przez USA traktat z Fort Laramie. To "coś tam" to obecnie z odsetkami jakiś miliard dolców. Tyle, że spór jest wciąż w zawieszeniu, bo składający pozew Siuksowie nie chcą kasy, tylko zwrotu zagwarantowanych im w traktacie ziem. Coś a'la polska reprywatyzacja.
                        • vogon.jeltz Re: Cytuje zatem 25.05.18, 11:11
                          > Wytoczyc stosowny proces i pozbawic majatkow

A taka rodzina królewska nie posiada przypadkiem immunitetu chroniącego przed taką odpowiedzialnością? Już nie mówię o tym, kto miałby to fizycznie wyegzekwować? US Marines czy zielone ludziki Putina?
                      • galtomone Re: Cytuje zatem 25.05.18, 10:41
                        Zwracam jednak uwage, ze czym innym jest oddanie zrabowanego i naprawnie szkody... a czym innym czyta nienawiśc do narodu, bo 50 - 100 - 150 - jak daleko??? - lat temu bylo tak i tak...
                    • nazimno Re: Cytuje zatem 25.05.18, 10:21
                      A to byl wyjatkowy zbrodniarz, ten "dostojny arystokrata".

I pomniki mu postawili...

commons.wikimedia.org/wiki/File:L%C3%A9opold_II_Bruxelles.JPG

Bruksela dzis jest "katedra demokracji" i poucza wszystkich dookola na temat
                      wszystkiego, co do pouczania sie nadaje.

• nazimno Uzupelnienie... 25.05.18, 10:47

allthatsinteresting.com/king-leopold-ii-congo
                      • vogon.jeltz Re: Cytuje zatem 25.05.18, 11:17
                        > A to byl wyjatkowy zbrodniarz, ten "dostojny arystokrata".

Zgadza się...

> Bruksela dzis jest "katedra demokracji" i poucza wszystkich dookola na temat

... natomiast nie rozumiem, co to ma do rzeczy? Każde państwo ma w swojej historii kanalie, zbrodniarzy i ludobójców.
                • agios_pneumatos Re: Cytuje zatem 25.05.18, 16:39
                  nazimno napisał:

> A co z Belgami i Afryka?

Nie chcę tu uprawiać relatywizacji, ale twoi pryncypałowie oraz turki zabijali współobywateli. Metodycznie i programowo. W sumie niewiele różnili się od Stalina. Obytrzy narody siebie warte.
                  • galtomone Re: Cytuje zatem 25.05.18, 16:49
                    No to nie wiem.. Rosjanie sa cool czy ich nienawidzisz... i co z tymi Szwedami, co gwałcili Polskie niewiasty?
                    • agios_pneumatos Re: Cytuje zatem 25.05.18, 17:37
                      galtomone napisał:

> No to nie wiem.. Rosjanie sa cool czy ich nienawidzisz... i co z tymi Szwedami,
                      > co gwałcili Polskie niewiasty?
                      >

1. Skoro pytasz znaczy, że nie rozumiesz, ale i nie zrozumiesz.
                      2. Skąd tu się wzięli Szwedzi? Jaki mają związek z metodycznym ludobójstwem?
                      • vogon.jeltz Re: Cytuje zatem 25.05.18, 18:26
                        > 2. Skąd tu się wzięli Szwedzi? Jaki mają związek z metodycznym ludobójstwem?

W wyniku potopu szwedzkiego zginęło procentowo więcej ludności Polski, niż w wyniku drugiej wojny światowej. Aczkolwiek trzeba uczciwie przyznać, że nie było tu żadnego metodycznego ludobójstwa, przeważająca większość zmarła z głodu i chorób (takie były realia ówczesnych wojen, toczona nieco wcześniej wojna trzydziestoletnia miała death toll sięgający 1/3 populacji.
                        • agios_pneumatos Re: Cytuje zatem 25.05.18, 20:33
                          Szwedom chodziło o grabież, nie o eksterminację.
                          turkom chodziło o eksterminację.
                          Niemcom (nie nazistom, ha!) chodziło o grabież i eksterminację.

I kto wychodzi na największą zakałę ludzkości?

P.S. Stalina (nie Rosjan) celowo pomijam, ponieważ ten, w odróżnieniu od niemców i turków, nie kierował się szowinizmem.
                          • galtomone Re: Cytuje zatem 27.05.18, 09:39
                            A o co chodziło Polakom mordującym Żydów?
                      • galtomone Re: Cytuje zatem 27.05.18, 09:38
                        agios_pneumatos napisał:

> 1. Skoro pytasz znaczy, że nie rozumiesz, ale i nie zrozumiesz.

No owszem... i nie tlumaczysz

> 2. Skąd tu się wzięli Szwedzi? Jaki mają związek z metodycznym ludobójstwem?

No... z tego co wiem z historii to to co działo się przy okazji wielu wojen w przeszłości do takich praktyk mona spokojnie zaliczyć.

Co więcej, skoro już o samym ludobójstwie mówisz to czy eksterminacja innych gatunków przez Homo Sapiens (w tym innych gatunków ludzkich) nie jest jeszcze większą zbrodnią?

Rozumiem, że czujesz się winny i codziennie - zgodnie ze swoja logiką winienia spadkobierców - odpokutowujesz wraz ze swoimi dziećmi???
                    • waga170 Re: Cytuje zatem 25.05.18, 21:25
                      > i co z tymi Szwedami, co gwałcili Polskie niewiasty?

Jak na moj gust gwalcenie to nie ludobojstwo tylko ludorobstwo.
                      • galtomone Re: Cytuje zatem 27.05.18, 09:40
                        No.... zalezy... tak jak marzy Nazi to dzieci z tego nie bedzie :-)
              • galtomone Re: Cytuje zatem 25.05.18, 10:41
                A Szwedzi sa OK?
                • nazimno Re: Cytuje zatem 25.05.18, 10:53
                  Szwedzi w czasie wojny zaopatrywali niemiecki przemysl stalowy.
                  Ale nie tylko.

www.independent.co.uk/news/world/europe/murky-truth-of-how-a-neutral-sweden-covered-up-its-collaboration-with-nazis-5372299.html
    • engine8 Re: lato idzie, dziewczyny porozbierane łażą 23.05.18, 17:56
      Coraz wiecej ludzi jezdzi SUV a to bliskie ciezarowki a wiec zachwujemy sie i wyrazamy jak kierowcy ciezarowek.. Poczejka jak bedziemy jezdzic aelektrycznymi to zaczniemy cienko mowic a jak AV to wogole bedzi ekoniec dyskusji - auta meda ze soba dyskutowac a nie my.. Tak ze sie ciesz ze jeszcze ludzie ze soba gadaja
    • toreon Re: lato idzie, dziewczyny porozbierane łażą 23.05.18, 19:13
      No racja
      Przejechalem sie wczoraj komunikacja miejska w stolicy i stwierdzilem ze wiele trace jezdzac swoim dylizansem. Jakie te Polki sa... Nawet jesli co dziesiata to Ukrainka
      Moze jakbym sie przejechal czesciej 518 to tez bylbym milszy
      Polecam wiec pod rozwage
      • who_cares Re: lato idzie, dziewczyny porozbierane łażą 23.05.18, 19:23
        Rowerkiem też warto. Jak dziewczę jedzie przed tobą w zwiewnej sukience albo nawet w lycrze opinającej krągłości .... nie wiece co tracicie siedząc w puszkach :)
        • agios_pneumatos Re: lato idzie, dziewczyny porozbierane łażą 23.05.18, 21:17
          Se byłem dziś nad jeziorem na Mazurach. Nie wiesz co tracisz na rowerze w wielkim mieście.
          • nazimno Re: lato idzie, dziewczyny porozbierane łażą 23.05.18, 21:49
            Voyeryzm - to sie tak objawia.
            • qqbek Re: lato idzie, dziewczyny porozbierane łażą 23.05.18, 23:28
              Voyeryzm to się to nazywa w wypadku zgorzkniałych starych kawalerów, takich jak prezes twojej ulubionej partii, czy chociażby... (dopisz sobie sam)

W wypadku żonatych to jest to raczej zachowanie podobne do tego, które cechuje diabetyka, którego nagle wprowadzą do olbrzymiej cukierni oferującej całe mnóstwo najróżniejszych słodkości.
              • samspade Re: lato idzie, dziewczyny porozbierane łażą 24.05.18, 08:30
                qqbek napisał:

> (dopisz sobie sam)

Fajnie wybrnąłeś żeby nie napisać siebie :)
                • nazimno Re: lato idzie, dziewczyny porozbierane łażą 24.05.18, 08:36
                  dodal nastepny ogladacz
              • nazimno Re: lato idzie, dziewczyny porozbierane łażą 24.05.18, 08:36
                I ty tez?
            • waga170 Re: lato idzie, dziewczyny porozbierane łażą 24.05.18, 08:18
              > Voyeryzm - to sie tak objawia.

A jakie zboczenie objawia sie widzeniem gry slow w "Nokia zakupiona" jako Nokia przykryta kupa?
              Pytam Ciebie jako eksperta/autora tego skojarzenia.
              • nazimno Re: lato idzie, dziewczyny porozbierane łażą 24.05.18, 08:51
                ...bo to g...y produkt jest...waga
                krasnoludek sobie to kupil...
                ...znow "blysnales" swoja wyobraznia,
                co ja mowie, zboczeniem w skojarzeniach
                o doslownosci graniczacej ze 100% zidioceniem,
                ale tylko tak potrafisz...
                • vogon.jeltz Re: lato idzie, dziewczyny porozbierane łażą 25.05.18, 09:44
                  > ...bo to g...y produkt jest.

Bredzisz. To jest bardzo dobry produkt w relacji value for money.
                  • nazimno Re: lato idzie, dziewczyny porozbierane łażą 25.05.18, 09:45
                    ...dla ciebie...
                • vogon.jeltz Re: lato idzie, dziewczyny porozbierane łażą 27.05.18, 18:41
                  > ..bo to g...y produkt jest...waga

O widzisz, znowu w twoim belkocie płyną fekalia.
        • jestklawo Re: lato idzie, dziewczyny porozbierane łażą 24.05.18, 07:50
          > Jak dziewczę jedzie przed tobą w zwiewnej sukience

lepiej kiedy jedzie z naprzeciwka. Prawie każdej widać "jak wentyle od stara". Nawet w staniku
          • trypel Re: lato idzie, dziewczyny porozbierane łażą 24.05.18, 08:01
            ale tylko na góralu, crossie czy innej kolarzówce, na miejskich to nic nie widać i fajnie tylko jak po kocich łbach jedzie :)
            • jestklawo Re: lato idzie, dziewczyny porozbierane łażą 24.05.18, 08:31
              bo miejskie rowery to samo zło, powinni tego zabronić
      • engine8 Re: lato idzie, dziewczyny porozbierane łażą 23.05.18, 19:43
        www.youtube.com/watch?v=ceSJEEXAraw
        • toreon Re: lato idzie, dziewczyny porozbierane łażą 23.05.18, 21:50
          Hehe
          Zainspirował mnie ten żabojad
    • qqbek Re: lato idzie, dziewczyny porozbierane łażą 23.05.18, 23:25
      Mnie to mocium panie czasem sama z siebie słoma z butów wyjdą, w końcu jestem w 1/4 (a raczej 2/8, bo pradziadki lubili mezalianse zanim to było popularne) chłop z pochodzenia, a tylko w 3/4 ten "gorszy sort" :D

A tak bardziej serio - czasem mi żyłka pęknie i futrzastemu czy naziolkowi podjadę. Ale chyba aż tak skandalicznie to się jeszcze nie zachowuję.

A kobiece piękno doceniam... choć przyznam szczerze widok dorodnej dziewoi w koszulce (rzecz jasna bez stanika pod spodem), tuż po deszczu, nie był mi jeszcze w tym roku dany. Najfajniej (jak to by szymik powiedział), to jak ma "jak wentyle od stara" i ta koszulka (na skutek ochłodzenia po deszczu) jeszcze to podkreśli dodatkowo :)
    • samspade Re: lato idzie, dziewczyny porozbierane łażą 24.05.18, 08:50
      trypel napisał:

> a Wy coraz bardziej spięci
      >
      > jak siedze tu ponad 10 lat to takich bluzgów jeden do drugiego, obrażania sie d
      > o 3 pokolenia i chamstwa nie widziałem. I zaczyna to dotyczyć coraz wiekszego %

Jeden z naczelnych prowokatorów napisał wprost że robi to bo jest na forum nudno.
      A skoro zaczyna rzucać guwnem to ktoś odrzuci. Ciekawe czy ciągle mu nudno gdy czyta o swojej matce.
    • galtomone Jak stare Baby 24.05.18, 08:56
      Bo mozna sobie popatrzec, itd...itd...

W zasadzie to nie jak stare Baby ale jak dzieci...
      Jak Was jara lizanie cukierka (do tego tylko mentalne!!!)przez papierek to sobie lizcie. Wg mnie to strata czasu i energii, skoro mozna po prostu sie z kims na kawe umowic i poflirtowac. ... a kto wie co jeszcze.

A wy sie slinicie i sobie marzycie co by to bylo gdyby - przy tej strategii dzialania nigdy sie nie dowiecie.
      • trypel Re: Jak stare Baby 24.05.18, 09:33
        jakie slinienie, jakie marzenie?
        jak idziesz do galerii i oglądasz obrazy to sie slinisz? i marzysz że chciałbyś przelecieć Pikasa?
        ja to traktuję jak piekne okolicznosci przyrody, człowiek sie usmiecha, robi sie miło, spada napiecie. Lubię oglądać łądne widoki. Nie każdy od razu mysli o tego widoku zerżnięciu.
        • samspade Re: Jak stare Baby 24.05.18, 09:59
          trypel napisał:

> Nie każdy od razu mysli o tego widoku zerżnięciu.

Jak widać niektórzy myślą. I wyskakują z dziwnymi teoriami (ślinienie się, voyeryzm )
          • nazimno Re: Jak stare Baby 24.05.18, 10:54
            Voyeryzm, wylazacy z niektorych w sposob niezamierzony, to tylko takie male, smieszne, "coming out",
            nadajace sie przewaznie do kpin i darcia lacha.
            "Dziwne teorie" natomiast pasuja swietnie do opinii samspadego na ten temat.

Na marginesie.
            Duchowni tlumacza fakt chetnego brania dzieci na kolana.
            To podobno jest "uzupelnienie brakow milosci rodzicielskiej".

To tylko zwykla patologia, chroniona skwapliwie.
            Nawet sady (niektore, nie wszystkie) przychylaja sie do takiej opinii.
            Przyklad - dzieci, bita smietana, ksiadz (google)- buhaha...

• samspade Dziwne masz skojarzenia nazi 24.05.18, 12:06
              A może opisujesz swoje fantazje
              voyeryzm
              dzieci, bita smietana, ksiadz

W sumie nie chcę wiedzieć.
              • nazimno Re: Dziwne masz skojarzenia nazi 24.05.18, 12:18
                To nie ja zaczalem pisac o ogladactwie.
                To wlasnie wy zajmujecie sie tym tematem od samego poczatku.
                Ja tylko dre lacha z waszych "uczonych komentarzy", uwag i "teorii".

Takie to trudne?
                • trypel Re: Dziwne masz skojarzenia nazi 24.05.18, 12:22
                  wiesz
                  płynne przejście z porozbieranych latem lasek do księdza i bitej smietany to już Twoje zasługa
                  • samspade Re: Dziwne masz skojarzenia nazi 24.05.18, 12:27
                    trypel napisał:

> płynne przejście z porozbieranych latem lasek do księdza i bitej smietany to ju
                    > ż Twoje zasługa

A potem ma pretensje do innych.
                    Ale jeżeli lubi przebieranki to jego sprawa. A może lubi z księdzem? W sumie to też jego sprawa.

• nazimno Re: Dziwne masz skojarzenia nazi 24.05.18, 12:44
                      Ten ma dopiero fantazje i projekcje...
                      • samspade Re: Dziwne masz skojarzenia nazi 24.05.18, 12:49
                        Znów mylisz znaczenie słów.
                        Mleko a właściwie śmietana się rozlała. W dyskusji sam wyskoczyłeś z podglądactwem i księdzem z bitą śmietaną.
                        Przypadek? Nie sądzę.
                        Teraz twoje działania to damage control.
                        • nazimno Re: Dziwne masz skojarzenia nazi 24.05.18, 13:13
                          Jak ty lubisz te tematyke, nie da sie tego ukryc.
                          Ani na chwile nie opuszcza ona twoich resztkowych zwojow szarawej substancji pod sufitem.
                          To sie moze przeobrazic w trwale wizje, uwazaj...
                        • vogon.jeltz Re: Dziwne masz skojarzenia nazi 25.05.18, 09:47
                          > W dyskusji sam wyskoczyłeś z podglądactwem i księdzem z bitą śmietaną.

Ja myślę, że on po prostu jest księdzem. W tej grupie zawodowej występuje podobne stężenie głupoty i skłonność do smętnego piedrolenia.
                          • nazimno Re: Dziwne masz skojarzenia nazi 25.05.18, 10:45
                            Ty, vogon, wlasnie krytykujesz wlasne srodowisko.
                            Co ja mowie - sra..sz we wlasne gniazdo.

• vogon.jeltz Re: Dziwne masz skojarzenia nazi 25.05.18, 11:21
                              > Co ja mowie - sra..sz we wlasne gniazdo.

To doprawdy interesujące, że wszystko ci się ze sraniem kojarzy, nawet zakupy (hahaha, "za kupy"!) telefonów. W klasycznej psychoanalizie to się nazywa "faza analna", gdy dziecko koncentruje się na czynnościach związanych z wydalaniem - tylko z tego się wyrasta w wieku jakichś trzech lat. Nie wszyscy, jak widać.
                              • nazimno Re: Dziwne masz skojarzenia nazi 25.05.18, 20:23
                                Klasyczna psychoanaliza jest bezsilna
                                wobec vogona, zwlaszcza, gdy wyglasza on swoje opinie o cudzych matkach.
                                Czy wiesz, glupku, ze interpretujasz doslownie idiom o gniezdzie?

To wlasnie swiadczy o degradacji brei
                                w twoim czerepie.

• vogon.jeltz Re: Dziwne masz skojarzenia nazi 27.05.18, 11:11
                                  Nie interpretuję, matkojebco, tylko wskazuję fakt nadmiaru słownictwa związanego z kałem w twoich wypowiedziach.
                                  • nazimno Re: Dziwne masz skojarzenia nazi 27.05.18, 14:08
                                    Chodzi zapewne o te wspomniana breje,
                                    udajaca twoj tzw. mozg,
                                    uduchowiony prymitywie.
                                    • vogon.jeltz Re: Dziwne masz skojarzenia nazi 27.05.18, 17:52
                                      Być może, ale nawet moja breja nie zawiera tyle gónwa, co twoje wypowiedzi, suczy synu.
                  • nazimno Re: Dziwne masz skojarzenia nazi 24.05.18, 12:44
                    Ta moja zasluga to zacytowanie przypadku, gdzie "wypowiadaly sie tuzy intelektu" w tak groteskowym
                    stylu (dla dobra ksiezulka), ze stalo sie to symptomatyczne.

Podobnie symptomatyczne staja sie wasze komentarze,
                    przypisujace mi rzekome "zaslugi" w poszerzeniu rynku zbytu dla bitej smietany.

Mam dobry ubaw, szanowni panowie.

• galtomone Re: Jak stare Baby 24.05.18, 11:00
          trypel napisał:

> jakie slinienie, jakie marzenie?
          > jak idziesz do galerii i oglądasz obrazy to sie slinisz? i marzysz że chciałbyś
          > przelecieć Pikasa?

Hmm... serio... jak patrzysz na sliczna dziewczyne, to patrzysz na nia jak rzecz typu obraz? Nie rusza cie to?

Moze to wiek... albo za malo ruchu (chania ;-)) i poziom testosteron Ci spadl?

> ja to traktuję jak piekne okolicznosci przyrody, człowiek sie usmiecha, robi si
          > e miło, spada napiecie.

Tobie napiecie spada jak na ladne dziwczyny (z mala iloscia ubran na sobie) patrzysz??? Stanowczo nie jest to normane u faceta. Badz co badz smaiec jest samiec a te tysiace lat ewolucji maply calkiem nie przykryly.

> Lubię oglądać łądne widoki. Nie każdy od razu mysli o t
          > ego widoku zerżnięciu.

Ja to wogole nigdy nie mam ochoty rznac widoku czy obrazu... ale z piekna kobieta.... jak to nie myslec? I niby dlaczego nie myslec - przeciez to naturlane!
          • trypel Re: Jak stare Baby 24.05.18, 11:14
            moze sie starzeje
            i testosteron spada
            była taka scena u Hrabala "jak obsługoiwałem angielskiego króla" jak stare dziady zbiierały sie raz w tygodniu na kolacji, zapraszali jakaś profesjonalistkę i ją dokładnie oglądali podczas kolacji, oglądali, komentowali, zaglądali ale nic nie robili. Jedli kolację. W sumie pewnie już nic by jej zrobić nie mogli
            ale na starosc na takie kolacje z kumplami moglbym chodzic
            • nazimno Re: Jak stare Baby 24.05.18, 11:18
              Jan Izydor Sztaudynger
              ==================

Uj­rze­li dwaj star­cy Zu­zannę w kąpieli...
              Chcieli ja pos­traszyć, ale czym - nie mieli.
            • galtomone Re: Jak stare Baby 24.05.18, 12:24
              Na starosc owszem. Ale do tego czasu nalezy korzytac zycia pelnymi garsciami ;-)
              • trypel Re: Jak stare Baby 24.05.18, 12:38
                sorry ale jestem pod pantoflem - moge patrzec w menu ile zechce ale kolacje mam zjeść w domu :)
                • nazimno Re: Jak stare Baby 24.05.18, 13:14
                  Ale mozecie przeciez gdzies na kolacje razem wyskoczyc.
                • galtomone Re: Jak stare Baby 24.05.18, 14:25
                  Pantofel nie ma nic do rzeczy - Zona tez człowiek (i potrafi zaskoczyć! :-) ) i ma takie same prawa/potrzeby/możliwości - wszystko to kwestia spojrzenia na życie, fakty i odpowiedzenia sobie szczerze na kilka pytań.

Kwestie związane z grzechem, moralnością, itd to coś co sobie sami wymyślamy i narzucamy - realnie liczy się zupełnie co innego.
                  • carnivore69 Re: Jak stare Baby 24.05.18, 14:41
                    Hehe, założę się, że większość preferuje model tradycyjny (czyli partnerkę, która coś sobie sama wymyśla i narzuca).

Pzdr.
                    • galtomone Re: Jak stare Baby 24.05.18, 15:57
                      Nooo akurat to tez jest fajne... szczególnie jak potem jednak zrzuca ;-)

Zreszta, bycie pod pantoflem... nie jednemu sie marzy a boja sie poprosić.
        • xystos Re: Jak stare Baby 24.05.18, 17:40
          niepatrz się na Dziewczyny
          bo zobaczysz Anielice
    • dyktator_bolandy Re: lato idzie, dziewczyny porozbierane łażą 24.05.18, 15:14
      "jakoś staroświecki jestem i nie lubię chamstwa dla samego chamstwa"
      a poniżej...
      "czy to płatne agorowe pachołki "
      :)
      • trypel Re: lato idzie, dziewczyny porozbierane łażą 24.05.18, 15:59
        czy ja kogoś obrażam personalnie? z agorą mam swietny kontakt, znam kupe ludzi, napisałem tam pare artykułów i sam wiem jak ciezko mają ci co muszą utrzymywać atrakcyjnosc forów :)
        ale np już o Tobie nic brzydkiego nie napiszę a jak Ty spróbujesz to zignoruje. Bo po co eskalować negatywne emocje :)
        • qqbek Re: lato idzie, dziewczyny porozbierane łażą 26.05.18, 00:45
          Mam dwóch znajomych fotografów z prasy regionalnej.
          Jak się dowiedziałem ile zarabiają, to po prostu zrobiło mi się ich żal. Za to, że akurat fotografia jest ich pasją (od dawien dawna) płacą tym, że rodziny utrzymują z weekendowych chałtur właściwie... bo pensja w redakcji jest po prostu żałosna.
          Biorąc pod uwagę obniżający się stale poziom redakcyjny wszystkich niemalże dzienników podejrzewać muszę, że z dziennikarzami jest tak samo. Są nimi hobbystycznie, a dorabiają w copywritingu lub jakiejś agencji kreatywnej. Albo nie dorabiają i skazują się na kulturalną pauperyzację.
          • trypel Re: lato idzie, dziewczyny porozbierane łażą 27.05.18, 11:56
            dokładnie tak.
            Nie mówiac o tym że pare lat temu redakcja która liczyła 6-7 osob teraz liczy 3. A numer trzeba oddac. Kosztem jakosci.
            Jedni dorabiają a inni mają bogatego meża/żone i lubią te robote.
    • positronium Re: lato idzie, dziewczyny porozbierane łażą 27.05.18, 09:16
      Wszędzie jest taki spadek poziomu. Moim zdaniem dlatego, że się oglądamy na innych, zamiast zwrócić komuś uwagę samemu.
    • szymi_mispanda Re: lato idzie, dziewczyny porozbierane łażą 27.05.18, 09:34
      hehe moim zdaniem to mylisz skutek z przyczyna

wlasnie dlatego ze sie naogladaja ladnych dup na ulicy, potem wroca do domu I spojrza na swoje pinkne zony hyhy

maja taka zlosc wtedy ze az rzyla na czole pulsuje

I wchodzom na ynternet gdzie wypisuja opowiesci dziwnej tresci o luksusach swojego zycia, a drudzy sie kloca

rozne sa typy odreagowania hehe
      • trypel Re: lato idzie, dziewczyny porozbierane łażą 27.05.18, 11:57
        to ja jakis dziwny jestem, mi to poprawia humor poprzez podniesienie endorfin :)
        i jest miło i przyjemnie
        • szymi_mispanda Re: lato idzie, dziewczyny porozbierane łażą 27.05.18, 13:32
          mnie tez

w koncu mozna w domu na recznym zjechac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka