wolf55
19.12.18, 21:51
Posiadam ten samochód 4-ty miesiąc. Moja opinia może posłuży przyszłym nabywcom tego samochodu. Po pierwsze pali jak bolid formuły 1. Zużycie paliwa na przejechanie 1400 km wyniosło 160 litrów, co daje 11,5 litra na 100 km wobec zużycia paliwa prezentowanego w materiałach citroena: na trasie 4-5 litrów w mieście ok 6 litrów. Zużycie paliwa jest identyczne jakie podawane jest na wyświetlaczu komputera pokładowego. Niema z kim rozmawiać w Citroenie. Nie ma osoby posiadającej jako takie uprawnienia. Poza tym kosiarka do trawy chodzi ciszej. Nie przekroczyłem na szosie 100 km/h. Obawiam się , że zatka się nie osiągnie tej prędkości. Szlag mnie trafia, że sprzedaje taki szmelc. Czytałem a stronie citroena opinie i wszystkie były pozytywne. Myślę, że negatywne były kasowane po godzinie tak jak moja opinia negatywna. Jeśli ktoś myśli o citroenie to radzę mocno się zastanowić.
Postanowiłem powiadomić Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów o podawani fałszywych danych w ofertach tego samochodu i nawet o skierowaniu prawy do sądu o zwrot pieniędzy za ten samochodów chodzący jak kosiarka.