Dodaj do ulubionych

Znikające wątki/posty

01.04.19, 19:00
Może to wynika z mojej niewiedzy/braku doświadczenia forumowego/czegoś innego, ale czy możecie mi wyjaśnić, dlaczego pewne wątki i posty są usuwane bez podania przyczyny?
A może to ja oślepłem albo po prostu się nie znam na procedurach/zasadach rządzących „miejscami” takimi jak to w internecie?
Obserwuj wątek
    • nazimno Re: Znikające wątki/posty 01.04.19, 19:15
      Pani cenzorka przechodzi klimakterium na tle
      polityczno-swiatopogladowym stymulowane
      przez zwierzchnictwo nadredakcyjne.
      • tiges_wiz Re: Znikające wątki/posty 01.04.19, 19:29
        Ja już nie jestem AESem.
        Wszelkie skargi w wnioski do zawodowych adminów, ale z tego co widziałem jak jeszcze byłem, to niektórzy tu robią niezły burdel.
        • nazimno Re: Znikające wątki/posty 01.04.19, 19:39
          Lepszy jest burdel, niz kolko rozancowe.
          • nousecomplaining Re: Znikające wątki/posty 01.04.19, 20:00
            Exactly.
        • nousecomplaining Re: Znikające wątki/posty 01.04.19, 19:55
          Sorry, ale moja nikła obecność na tym forum na pewno nie była nacechowana burdelowością większą niż ta spotykana w wielu postach, które jakoś nie powodowały reakcji cenzorskich.
          Wali z daleka cenzurą prewencyjną; może po prostu takie czasy. Przeżyliśmy podobne, przeżyjemy i te. Ale miało być jednak inaczej.
          • tiges_wiz Re: Znikające wątki/posty 01.04.19, 20:02
            Auto-moto to auto-moto, a nie schronisko dla frustratów wylewających żółć na innych, lub piszących po 10 wątków nie na temat. Ale to nie jest mój problem już. Pewnie niedługo i to konto wygaszę i pożegnam się bez żalu.
            • tbernard Re: Znikające wątki/posty 01.04.19, 21:10
              Internet się po prostu zatyka i aby zrobić miejsce trzeba niektóre mało wartościowe rzeczy usuwać.
              • nazimno Re: Znikające wątki/posty 02.04.19, 07:28
                ...jasne, te moralizatorki na klimakterium
                z rozchwianym systemem ocen - tez...
                • nousecomplaining Re: Znikające wątki/posty 02.04.19, 20:40
                  No właśnie. Jak usuwać, to lećmy równo. A potem każdy sobie założy własne forum i będzie we własnych wątkach dyskutować z własnymi postami. I wtedy ch..j adminom i klimakteryjnym moralizatorkom w d.. i kamieni kupę.
            • jestklawo Re: Znikające wątki/posty 20.09.19, 19:25
              > nie schronisko dla frustratów wylewających żółć na innych

no coś ty? A ile wyciąłeś postów cranmera?
      • bywalec.hoteli Re: Znikające wątki/posty 12.04.19, 00:13
        nazimno napisał:

> Pani cenzorka przechodzi klimakterium na tle
        > polityczno-swiatopogladowym stymulowane
        > przez zwierzchnictwo nadredakcyjne.

:D
    • tbernard Re: Znikające wątki/posty 18.09.19, 20:17
      Ten wątek mimo wszystko nie wykasowano, chociaż być może niektórzy już o nim zapomnieli.
    • kotek_miaumiau Re: Znikające wątki/posty 21.09.19, 17:10
      Ciekawa sprawa ...
      Spróbuj napisać w dyskusji, że prowokator " Misiaczek ", udający tutejszego przygłupa,
      to, tak naprawdę, kilka sprytnych redaktorek jakiegoś dodatku Gazety. Którym się mylą wersje Polo ?
      ( karteczka nalepiona kiedyś na monitor chyba się im odkleiła ).
      Nie tylko post znika, ale cały wątek. Dawniej wysyłaly go do Oślej Ławki - dzisiaj kasują bez litości !
      Przetestowane, sprawdzone. Na własnej skórze ...
      Niezły Cyrk.
      • wislok1 Re: Znikające wątki/posty 21.09.19, 20:19
        Misiaczek moze na serio byc misiaczkiem, bo wierzy w Prezesa z kotem jak w Pana Boga, a moze nawet wiecej niz w Pana Boga
        W koncu Prezes jest widzialny, kot tez, a Pana Boga misiaczek na oczy nie widzial
        Prezes rozdaje kase, a tylko kasa kreci misiaczka, jesli jest rozdawana za friko....
        TO go grzeje

I Vw Polo

Moze tez byc tak, jak piszesz

Moim zdaniem na 99,999999999999999% bytem wirtualnym jest niejaki Szymi Mispanda

• wislok1 Re: Znikające wątki/posty 21.09.19, 20:26
          Generalnie w internecie mozna tworzyc wiele tozsamosci i jednoczesnie byc Szymi Mispanda, Misiaczkiem, itd....

Nie tylko w internecie

Pamietam, jak redaktor znany z telewizji opowiadal o poczatkach swojej pracy w redakcji znanej gazety, zaraz po studiach.....
          Na dzien dobry mial zrobic wywiad ze sw.Mikolajem okazji 6 grudnia
          Poszedl na miasto
          Poniewaz zaden Mikolaj z centrum handlowego czy z ulicy nie chcial z nim gadac, to zglosil to redaktorowi naczelnemu
          Ten go zje.al jak psa za debilizm i zaraz mlody dziennikarz napisal wywiad z Mikolajem, ktory byl nastepnego dnia w gazecie
          A potem juz poszlo latwo
          • waga160 Re: Znikające wątki/posty 21.09.19, 20:56
            W latach 70-tych Mikolaje w czerwonych kufajkach, z bialymi brodami, w czerwonych stozkowatych czapkach z pomponem chodzili po ulicy czy przed "centrum handlowym" ale w Swieta, nie 6 grudnia. No wiec raz w czasie lekkiej sniezycy wpadlem na piwo do baru na dole domu handlowego Merkury na Zoliborzu. Bylo to jedno z moich bardziej "surrealistycznych" przezyc. Bylem jedynym cywilem w barze, a dookola mnie stalo i jakby nigdy nic pilo piwo kuflowe ze dwudziestu Mikolajow, hehe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka