galtomone 02.04.20, 14:34 elektrowoz.pl/auta/norweg-wyruszyl-elektrycznym-porsche-w-podroz-po-europie-teraz-odradza-chyba-ze-mamy-tesle/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trypel Re: Biedny Norweg... 😢 02.04.20, 16:04 Myślałem że będzie coś o Breiviku i jego apelacji... Odpowiedz Link Zgłoś
yasiaq Re: Biedny Norweg... 😢 02.04.20, 20:55 Widać wyraźnie, że głupia moda wygrywa z pragmatyzmem i mądrością..Gdyby ten baran pomieszkał chociaż miesiąc w Radomiu integrując się z tambylczymi januszami nigdy w życiu nie miałby już takich kretyńskich pomysłów..Byłby artykuł jak mądry Norweg objechał swoim paskiem TDI na gaz całą Europę i ani razu nie tankował.. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Biedny Norweg... 😢 02.04.20, 21:31 A nie wiedziałeś ze można gazowac rownież diesle??? Nie jeżdżą w 100% na gazie ale 1/4-1/5 paliwa w formie gazu przyjmują Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Biedny Norweg... 😢 02.04.20, 21:35 A sa tacy co jezdza na gazie nawet jak jada rowerem... Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: Biedny Norweg... 😢 02.04.20, 21:48 praktycznie niestosowania opcja, nawet nie wiem, czy TUV to dopuszcza do ruchu Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Biedny Norweg... 😢 02.04.20, 21:50 A jakie to ma znaczenie czy tuv dopuszcza? Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: Biedny Norweg... 😢 02.04.20, 22:02 Takie, że to jest abstrakcja w praktyce. www.autoscout24.de/informieren/ratgeber/kfz-technik/alternative-antriebe-fuer-diesel/ Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Biedny Norweg... 😢 02.04.20, 22:18 Ale jakie ma znaczenie ze tuv czegoś nie dopuszcza? Ktoś tu kiedyś napisał ze nie dopuszcza rownież innych opon niż w homologacji.. do dzisiaj mnie to bawi jak sobie ludzie życie utrudniają Odpowiedz Link Zgłoś
yasiaq Re: Biedny Norweg... 😢 02.04.20, 23:59 Są legalne instalacje polskie i zagraniczne z homologacją , warto wspomniec ,że norma spalin skacze o oczko w górę, jeśli jest DPF to wypala się rzadziej moc rośnie ok 30% no i najważniejsze zasięg się zwiększa nawet podwójnie jeśli jest dolane 50% gazu ..Czyli same plusy, sam myslę nad takim autem na dalsze wojaże.. Odpowiedz Link Zgłoś
bigzaganiacz Re: Biedny Norweg... 😢 02.04.20, 21:37 Samo porsche przedstawia ten samochod ze celem nie byl zasieg a wrazenia Tesla jest na rynku 10 lat i mieli czas pare ladowarek postawic p. dopiero stawia wiec dziad oglednie mowiac bredzi trzy po trzy od rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś