Gość: Viper IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 26.04.02, 05:44 Czy sa tu wielbiciele tychze samochodow ? Czy tylko ich oskarzyciele? czyli co taka fura nie zaszpanuje w Kozich -Dulkach?? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: darek Re: PONTIAC IP: *.eyrkonaeac01.dialup.ca.telus.com 29.04.02, 17:08 Nie stac mnie na zadnego z nich,to bede opowiadal wszystkim ze; O nigdy bym nie kupil jego,bo mi sie nie podobaja! Najlepiej jest krytykowac to-czego nie mozesz dosiegnac. PZDR. Link Zgłoś
is300 Re: PONTIAC 29.04.02, 23:29 Gość portalu: Viper napisał(a): > Czy sa tu wielbiciele tychze samochodow ? > Czy tylko ich oskarzyciele? > czyli co taka fura nie zaszpanuje w Kozich -Dulkach?? Witam ponownie; Samochod samochodem, troche dziwna buda, nie ktorym odpowiada a nie ktorym nie Nie jestem pewien ale chyba 2002 model zostal troche zmieniony i wyglada troche lepiej. Jedno co slychalem ze slabo sie sprzedaje. GM dal zajebisata promocje wszystkim co pracuja w GM, myslac ze troche tych Cross SUVs sie pozbyje. NIe wiem jak to im wypalilo ale promocja byla okolo $7,000. Link Zgłoś
Gość: Viper Re: PONTIAC IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 03.05.02, 05:59 is300 napisał(a): > Gość portalu: Viper napisał(a): > > > Czy sa tu wielbiciele tychze samochodow ? > > Czy tylko ich oskarzyciele? > > czyli co taka fura nie zaszpanuje w Kozich -Dulkach?? > > Witam ponownie; > Samochod samochodem, troche dziwna buda, nie ktorym odpowiada a nie ktorym nie > Nie jestem pewien ale chyba 2002 model zostal troche zmieniony i wyglada troche > > lepiej. Jedno co slychalem ze slabo sie sprzedaje. GM dal zajebisata promocje > wszystkim co pracuja w GM, myslac ze troche tych Cross SUVs sie pozbyje. NIe > wiem jak to im wypalilo ale promocja byla okolo $7,000. Tak masz sporo racji zostal troche przestylizowany(boczne listwy itp)Ma teraz bardziej miedzynarodowy chrakter(LOOK)Ale mnie chyba w dalszym ciagu jego pierwowzor bardziej sie podobal... Buick jest troszeczke drozszy i ma bardziej luksusowy chrakter ,ale kazdy ma swoj odrebny styl i nie jest to moze najlepszy i najszybszy samochod Swiata-ale bardzo ciekawe i zwinnie prowadzace sie SUV ktore z pewnoscia nie ginie w tlumie... Bardzo praktyczny samochodzik i wcale nie az taki drogi. Link Zgłoś