Dodaj do ulubionych

Urlop od forum.

02.09.21, 22:42
Zawieszam działalność forumową przynajmniej na tydzień.
Rzygać mi się chce na to co się tutaj dzieje, na to jaką obleśną kloaką, areną zmagań podśmierdujących futrzaków i niedowartościowanych Januszków się to forum stało.
Żal, że tiges sobie odpuścił społeczne moderowanie, bo kiedyś by pewnie w pół dnia tę "Stajnię Augiasza" szybko posprzątał.
Jest jednak jak jest - chujowo bardzo - popatrzcie tylko na listę wątków i ich autorów.
Administracja zawodowa nie daje rady, a to już nie jest moje Auto-Moto, tylko "popatrzcie jak krótkiego mam i jak bardzo muszę się w związku z tym dowartościować".
Obiecuję za tydzień w czwartek zajrzeć i w razie gdybym zdania nie zmienił zostawić li tylko kropkę (".") w tym wątku.

Na razie chuj wam w dupę i kotwica w plecy (no może nie wszystkim).
Mam kilka innych uciesznych aktywności w planach, a do tego szukam nowego auta - mam co robić.
Obserwuj wątek
    • marekggg Re: Urlop od forum. 02.09.21, 23:42
      duzo szczescia w poszukiwaniu samochodu.
      ja futrzaka i jego klonow jak januszeka-malego-chujka wrzucilem do kosza, wiec spoko.
    • waga170 Re: Urlop od forum. 03.09.21, 00:22
      No to i ja, na znak solidarnosci...
      Podejrzewam ze to co sie dzieje to dzialalnosc zorganizowana i finansowana. Bedzie tylko gorzej.
    • januszekxxl Re: Urlop od forum. 03.09.21, 04:47
      qqbek napisał:
      > Żal, że tiges sobie odpuścił społeczne moderowanie, bo kiedyś by pewnie w pół d
      > nia tę "Stajnię Augiasza" szybko posprzątał.
      > Jest jednak jak jest - chujowo bardzo
      > Na razie chuj wam w dupę

Zareagowałby jakoś ten tiges na twoje rynsztokowe słownictwo?
      • szeryfzteksasu Re: Urlop od forum. 03.09.21, 19:39
        januszekxxl napisał:

> qqbek napisał:
        > > Żal, że tiges sobie odpuścił społeczne moderowanie, bo kiedyś by pewnie w
        > pół d
        > > nia tę "Stajnię Augiasza" szybko posprzątał.
        > > Jest jednak jak jest - chujowo bardzo
        > > Na razie chuj wam w dupę
        >
        >
        > Zareagowałby jakoś ten tiges na twoje rynsztokowe słownictwo?

najśmieszniejsze że on im życzy chuja w dupę a oni jeszcze go wielbią i proszą by nie opuszczał forum :) :)
        • x49xx Re: Urlop od forum. 03.09.21, 20:07
          Widocznie swój do swojego ciągnie.
          • gzesiolek Re: Urlop od forum. 03.09.21, 21:26
            Chcąc nie chcąc świetnie podsumowałas post Misiaczka...
            • porschepanamerka Re: Urlop od forum. 12.09.21, 19:08
              gzesiolek napisał:

> Chcąc nie chcąc świetnie podsumowałas post Misiaczka...

Oj tak swój do swego ...jaki pan taki kram jaki cham takie forum, on pluje im w twarz a oni sie cieszą i chama chwalą jak stado baranów beczą beeee beee hehe
        • nousecomplaining Re: Urlop od forum. 03.09.21, 20:55
          > qqbek napisał:
          > > Żal, że tiges sobie odpuścił społeczne moderowanie, bo kiedyś by pewnie w
          > pół d
          > > nia tę "Stajnię Augiasza" szybko posprzątał.
          > > Jest jednak jak jest - chujowo bardzo
          > > Na razie chuj wam w dupę

> najśmieszniejsze że on im życzy chuja w dupę a oni jeszcze go wielbią i proszą by nie opuszczał forum :) :)

Jakże wygodnie wyciąłeś część cytatu: „Na razie chuj wam w dupę i kotwica w plecy (no może nie wszystkim).”

Szeryf całą gębą, taki na czasy manipulacyjnych rządów jak znalazł.
          • porschepanamerka Re: Urlop od forum. 12.09.21, 19:05
            nousecomplaining napisał(a):

> > qqbek napisał:
            > > > Żal, że tiges sobie odpuścił społeczne moderowanie, bo kiedyś by pe
            > wnie w
            > > pół d
            > > > nia tę "Stajnię Augiasza" szybko posprzątał.
            > > > Jest jednak jak jest - chujowo bardzo
            > > > Na razie chuj wam w dupę
            >
            > > najśmieszniejsze że on im życzy chuja w dupę a oni jeszcze go wielbią i p
            > roszą by nie opuszczał forum :) :)
            >
            > Jakże wygodnie wyciąłeś część cytatu: „Na razie chuj wam w dupę i kotwica w pl
            > ecy (no może nie wszystkim).”
            >
            > Szeryf całą gębą, taki na czasy manipulacyjnych rządów jak znalazł.

Przynajmniej szeryf a nie cham i prostak huja w dupe życzący
    • gzesiolek Re: Urlop od forum. 03.09.21, 06:25
      Nie podejmuj decyzji po piwie.
      Przez jednego idiotę unosisz się honorem i tylko dajesz mu satysfakcję.

Generalnie jeśli w aktualnej sytuacji chcesz odpocząć od forum to sobie odpocznij, ale po co takie górnolotne posty...

Trzymaj się. Zdrowia. Daj znać jak się skończyło z ubezpieczycielem. I jaka koninka zawitała w stajni.

A idiotę forumowego po prostu zignoruj. Nic go nie zaboli bardziej...
    • dr.hayd Re: Urlop od forum. 03.09.21, 06:43
      qqbek napisał:

> Obiecuję za tydzień w czwartek zajrzeć i w razie gdybym zdania nie zmienił zost
      > awić li tylko kropkę (".") w tym wątku.
      >
      > Mam kilka innych uciesznych aktywności w planach, a do tego szukam nowego auta
      > - mam co robić.

No to ja też zajrzę dopiero w czwartek. Bo spodziewam się, że będziesz miał kilka ciekawych rzeczy do napisania (bo ubezpieczyciela poznaje się dopiero przy likwidacji szkody, poszukiwania nowego auta zawsze są emocjonujące, poruszałeś sprawę fotelika). Chciałem też zapytać Cię o NNW, oraz zdrowie Twoje i teścia. Jeśli oczywiście zechcesz się wieściami i refleksjami podzielić.
      Pozdrowienia i do czwartku

• x49xx Re: Urlop od forum. 03.09.21, 07:11
      Ja byłam mile zaskoczona pomocą w sprawie mojego problemu z autem. Sprawdzaj dokładnie, zanim kupisz, mam na myśli płatne raporty. Powodzenia, pozdrawiam.
    • jestklawo Re: Urlop od forum. 03.09.21, 08:30
      widzę że nie czytałeś mojego wpisu w twoim wątku, więc proszę:

qqbek napisał:

> zmieniłem pas,

więc nie zmieniałeś, tylko zmieniłeś. Od tego momentu to był twój pas ruchu

> Wynik jest taki, że lekko mnie "puknął", ... walnął mnie w tylny lewy róg

więc nie zachował bezpiecznej odległości, a kiedy zobaczył co sie kroi, odbił w lewo i wepchnął cię w filar?
    • tiges_wiz Re: Urlop od forum. 03.09.21, 08:47
      Przecież pisałem jak rezygnowałem, że nie widzicie 90% tego co tu było ;), a miałem jeszcze kilka inny forów i to nie małych... Ale 10 lat wystarczyło ;)
      • januszekxxl Re: Urlop od forum. 03.09.21, 14:59
        tiges_wiz napisał:
        > Przecież pisałem jak rezygnowałem, że nie widzicie 90% tego co tu było ;)

Można prosić o link do tej rezygnacji?
    • simr1979 Re: Urlop od forum. 03.09.21, 09:39
      qqbek napisał:

> Zawieszam działalność forumową przynajmniej na tydzień.
      > Rzygać mi się chce na to co się tutaj dzieje

Na tydzień??? :-)))
      Ja w ostatniej pięciolatce zaglądałem tu raz do roku NA CHWILĘ.
      Ale widocznie z wiekiem zaczyna na mnie spływać boski spokój i mało co jest już w stanie wyprowadzić mnie z równowagi, więc od paru miesięcy jakoś wytrzymuję - warto dla tych kilku osób :-)
      • trypel Re: Urlop od forum. 03.09.21, 09:51

> Ale widocznie z wiekiem zaczyna na mnie spływać boski spokój i mało co jest już
        > w stanie wyprowadzić mnie z równowagi,

Dobrze napisane.
        Qqbek jeszcze widac młody i gniewny jest.
        Ja nikogo nie dodaje do kosza. Po prostu ignoruje misiaczkow i innych tego typu
        Nawet jak nieraz odpowiem to dlatego ze mnie to bawi
        Wiec luzu i będzie dobrze
        • gzesiolek Re: Urlop od forum. 03.09.21, 10:18
          Tylko, że tutaj sytuacja była taka, że ciężko być luzakiem... Kubek mimo spokoju i okazywanego stoickiego podejścia na pewno strasznie przeżył całą sytuację, bo nawet to, że tutaj to opisał świadczy, że zapewne potrzebował jakoś to z siebie wyrzucić.
          A tu jadowita pizda troluje usilnie i urządza sobie plucie do celu dla własnej spaczonej satysfakcji...

W sumie nie dziwię się Kubkowi, że mu się czara goryczy przelała... Choć mam nadzieje, że szybko zleje debila i zauważy, że jednak większość na forum jest po jego stronie...
          • trypel Re: Urlop od forum. 03.09.21, 10:24
            Ja wiem ze miał ostatnio wystarczająco dużo atrakcji ale tym bardziej przejmowanie się anonimowym onanistą który najwyraźniej bije Niemca po kasku po każdej odpowiedzi qqbka jest bez sensu.
            • tbernard Re: Urlop od forum. 03.09.21, 10:33
              Bicie Niemców po kasku to już odległa historia. Mniej odległa historia to bicie zomowca po kasku. Teraz to raczej można narciarza, motocyklistę, rowerzystę lub rolkarza bić po kasku. Oczywiście jak sobie na to zasłużą.
        • nousecomplaining Re: Urlop od forum. 03.09.21, 10:40
          > Ja nikogo nie dodaje do kosza. Po prostu ignoruje misiaczkow i innych tego typu
          I to jest najlepszy sposób na takich.
          • x49xx Re: Urlop od forum. 03.09.21, 12:09
            Ja dodałam prawie wszystkich z tarnobrzeskiego forum i nie żałuję.
            • pixma59 Re: Urlop od forum. 09.09.21, 14:31
              Jest się czym chwalić? To co, sama ze sobą rozmawiasz jak toczy się dyskusja, chore to.
    • hukers Re: Urlop od forum. 03.09.21, 11:47
      qqbek napisał:

> Mam kilka innych uciesznych aktywności w planach, a do tego szukam nowego auta
      > - mam co robić.

No i elegancko, przecież istnieje życie poza forum.
      Zresztą uważam, ze jeżeli ktoś codziennie wchodzi na forum, tygodniami, miesiącami i tu się udziela to musi mieć jakieś deficyty (nie dotyczy emerytów, rencistów i emigrantów).
      • x49xx Re: Urlop od forum. 03.09.21, 12:07
        Serio?
        • hukers Re: Urlop od forum. 03.09.21, 12:45
          Serio.
          Życie toczy się gdzie indziej.
          • x49xx Re: Urlop od forum. 03.09.21, 12:52
            Ja nikogo nie rozliczam z tego, co robi w wolnym czasie.
            • hukers Re: Urlop od forum. 03.09.21, 13:35
              Ja też nie, niech każdy robi to co lubi.
              • nousecomplaining Re: Urlop od forum. 03.09.21, 15:06
                > Ja też nie, niech każdy robi to co lubi.
                Twój wcześniejszy wpis temu przeczy: „Zresztą uważam, ze jeżeli ktoś codziennie wchodzi na forum, tygodniami, miesiącami i tu się udziela to musi mieć jakieś deficyty (nie dotyczy emerytów, rencistów i emigrantów).”
                • x49xx Re: Urlop od forum. 03.09.21, 15:20
                  Też to zauważyłam:-)
                  • hukers Re: Urlop od forum. 03.09.21, 15:32
                    Ktoś ma deficyty i ja go z tych deficytów nie rozliczam. Może spędzać na forach całe dnie, tygodnie i miesiące, jeżeli to lubi.
                    • januszekxxl Re: Urlop od forum. 03.09.21, 15:40
                      hukers napisał:
                      > Ktoś ma deficyty i ja go z tych deficytów nie rozliczam. Może spędzać na forach
                      > całe dnie, tygodnie i miesiące, jeżeli to lubi.

A`propos deficytów i spędzania na forach dni, tygodnii miesięcy, to podam link.
                      forum.gazeta.pl/forum/search,.html?pageNumber=1&query=&author=hukers&title=&forum=
                      • hukers Re: Urlop od forum. 03.09.21, 15:45
                        Januszek, wytłumaczę Ci, bo ty raczej do osób szczególnie bystrych nie należysz. Słowo klucz CODZIENNIE. Ja tu pisuję od kilkunastu lat, ale średnią mam pewnie pół posta na dzień. Nie odpisuj, bo spierdalam z tego forum na jakiś czas, podobnie jak Qubek.
      • gzesiolek Re: Urlop od forum. 03.09.21, 14:27
        A Ty do której grupy się zaliczasz krajanie? Bo mi wyszło, że mam deficyty...
        To pewnie tak już jest...
        • hukers Re: Urlop od forum. 03.09.21, 15:38
          gzesiolek napisał:

> A Ty do której grupy się zaliczasz krajanie? Bo mi wyszło, że mam deficyty...
          > To pewnie tak już jest...

Ja to jestem jeden wielki deficyt, ale na forum pisuję rzadko.
          • gzesiolek Re: Urlop od forum. 03.09.21, 16:02
            E tam ostatnio kilka razy w tygodniu ;) Generalnie jak widzę czyjeś nowy posty jak się sam loguje prawie codziennie, to już uważam takowego za codziennego... Choć jak tam kiedyś każdy się chwalił w ile lat ile postów to moja statystyka była poniżej średniej na forum...
            • januszekxxl Re: Urlop od forum. 03.09.21, 16:08
              gzesiolek napisał:
              > ) Generalnie jak widzę czyjeś nowy posty
              > jak się sam loguje prawie codziennie, to już uważam takowego za codziennego...

Wystarczy się nie wylogować i jest się cały czas zalogowanym.
              Nie wiedziałeś o tym?
      • januszekxxl Re: Urlop od forum. 03.09.21, 15:31
        hukers napisał:
        > Zresztą uważam, ze jeżeli ktoś codziennie wchodzi na forum, tygodniami, miesiąc
        > ami i tu się udziela to musi mieć jakieś deficyty (nie dotyczy emerytów, rencis
        > tów i emigrantów).

A ty jak często się udzielasz?
        forum.gazeta.pl/forum/search,.html?pageNumber=1&query=&author=hukers&title=&forum=
        • hukers Re: Urlop od forum. 03.09.21, 15:36
          Kiedyś tu założyłem wątek, kto jest od kiedy na forum i ile postów spłodził i ja bodajże miałem 3 tys. z hakiem przez kilkanaście lat, więc jakiś super aktywny nie jestem. A obecność na forum takich pizdek jak ty, jeszcze bardziej mnie do tego forum zniechęca.
          • januszekxxl Re: Urlop od forum. 03.09.21, 15:43
            hukers napisał: obecność na forum takich pizdek jak ty, jeszcze bardziej mnie do tego forum zniechęca.

No to spiesznie się oddalaj z tego forum.

• bywalec.hoteli Re: Urlop od forum. 03.09.21, 12:50
      teraz każdy się zastanawia czy jemu tez chuj w dupe i kotwica w plecy? :)

zdrówka Kuba!
      • januszekxxl Re: Urlop od forum. 03.09.21, 13:49
        bywalec.hoteli napisał:
        > teraz każdy się zastanawia czy jemu tez chuj w dupe i kotwica w plecy? :)

Nie każdy. Ja się nie zastanawiam.
        • gzesiolek Re: Urlop od forum. 03.09.21, 14:25
          Ty nie musisz się zastanawiać, Ty to wiesz i zapewne nawet czujesz...
          • januszekxxl Re: Urlop od forum. 03.09.21, 14:54
            gzesiolek napisał:
            > Ty nie musisz się zastanawiać, Ty to wiesz i zapewne nawet czujesz...

Wiem i czuję ze bywalcowi chodziło o tigesa?
    • jeepwdyzlu Re: Urlop od forum. 03.09.21, 13:51
      Rzygać mi się chce na to co się tutaj dzieje, na to jaką obleśną kloaką, areną zmagań podśmierdujących futrzaków i niedowartościowanych Januszków się to forum stało.
      ---
      Ciesz się, że nie napisali że jestes chujowym ojcem, bydlakiem, że nigdy nie byłeś za granicą, że powinieneś się cieszyć, że rząd łaskawie pozwala Ci prowadzić firmę, że jak się nie podoba to wypierdalaj, że na chuj piszesz opinię o swoim aucie nie chwal się kurwa itd....
      • nousecomplaining Re: Urlop od forum. 06.09.21, 15:31
        > Ciesz się, że nie napisali że jestes chujowym ojcem, bydlakiem, że nigdy nie byłeś za granicą, że powinieneś się cieszyć, że rząd łaskawie pozwala Ci prowadzić firmę, że jak się nie podoba to wypierdalaj, że na chuj piszesz opinię o swoim aucie nie chwal się kurwa itd....
        No to poniżej dostałeś yntelygentnom odpowiedź grubego januszka (taki nowy pajacyk tutaj, spędzający godziny na dyskusjach z kretynami – cóż, jakiś sens życia trzeba mieć), który nawet nie sprawdził, komu odpowiada🤣🤣🤣 :

jeepwdyzlu napisał:
        > Rzygać mi się chce

To rzygaj.
      • duze_a_male_d_duze_m Re: Urlop od forum. 29.09.21, 17:09
        Nie, no, dorośli faceci, a ruszają was wirtualne co? Każdy pisząc/czytając tu, chyba wie na co się decyduje. Większość z nas chyba jest na tyle zgodnych i "mocnych", żeby gówno które tu się pojawia skontenerować i wypluć.
    • januszekxxl Re: Urlop od forum. 03.09.21, 14:39
      qqbek napisał:
      > Żal, że tiges sobie odpuścił społeczne moderowanie,

To kto teraz przenosi wątki na oślą ławkę? Admistracja zawodowa, po wysłaniu prośby przez forumowiczów?
      Na przykład ten wątek: forum.gazeta.pl/forum/w,396,172069373,172069373,Chyba_sie_tu_przeniose_z_forum_emama.html?p=172230111
    • schweppes1 Re: Urlop od forum. 03.09.21, 15:45
      Czyli co, jednak tymczasowe aresztowanie?
      • hukers Re: Urlop od forum. 03.09.21, 15:49
        Ty Schweppson, może byś założył jakąś listę debili rozmawiających z Januszkiem.
        Masz już doświadczenie w tego typu akcjach i myślę, że forumowicze byliby Ci wdzięczni.
        • januszekxxl Re: Urlop od forum. 03.09.21, 15:51
          hukers napisał:
          > Ty Schweppson, może byś założył jakąś listę debili rozmawiających z Januszkiem.
          >
          > Masz już doświadczenie w tego typu akcjach i myślę, że forumowicze byliby Ci wd
          > zięczni.

Masz upoważnienie do wypowiadania się w imieniu wszystkich forumowiczów?
          • szeryfzteksasu Re: Urlop od forum. 03.09.21, 17:26
            Rzygać to mi się chce czytając stek twoich wyzwisk i przekleństw.
            Wątek o niczym do tego bez kultury.
            Co znaczy zawieszam pisanie? Nie chcesz to nie pisz. Łaski nam nie robisz.. Odpoczniemy od twoich wulgaryzmów. Proste.
            Nie musisz się z tym obwieszczać publicznie.
            • szeryfzteksasu Re: Urlop od forum. 03.09.21, 17:27
              Miś jaki jest taki jest, ale nie przeklina i nie rzuca chujami !
        • schweppes1 Re: Urlop od forum. 04.09.21, 01:01
          hukers napisał:

> Ty Schweppson, może byś założył jakąś listę debili rozmawiających z Januszkiem.
          >
          > Masz już doświadczenie w tego typu akcjach i myślę, że forumowicze byliby Ci wd
          > zięczni.

Ja jestem za pluralizmem, również jeśli chodzi o forumowych przygłupów. Misiaczek już nie ma monopolu.
          • gzesiolek Re: Urlop od forum. 04.09.21, 07:30
            No to tym bardziej nie powinieneś w pluralizmie jednych gnębić odpuszczając innym... ;)
    • marekggg Re: Urlop od forum. 03.09.21, 22:02
      no to rozszerzami liste futrazkow o "szeryfzteksasu"
    • bywalec.hoteli Re: Urlop od forum. 03.09.21, 22:39
      qqbek masz chyba PTSD (niestety to nie żart)
    • tomek9991 Re: Urlop od forum. 05.09.21, 18:36
      Akurat twoja osoba jest takim samym niszczycielem forum jak misiaczek i januszek
      • januszekxxl Re: Urlop od forum. 05.09.21, 18:42
        tomek9991 napisał:
        > Akurat twoja osoba jest takim samym niszczycielem forum jak misiaczek i janusze
        > k
        >

Dlatego na wszelki wypadek głosuję na PiS
        forum.gazeta.pl/forum/w,17007,28908327,28908327,Czy_slyszeliscie_o_Tusku_cytuje.html?p=28956053
        I wszystko jasne.
    • wislok1 Re: Urlop od forum. 05.09.21, 21:02
      W Y KA S O W A C

trolli

z uczestnikow forum

I koniec zabawy

Inaczej dyskutujacy z trollami sami siebie zniszcza.....
    • wislok1 Urlop od ROZUMU 05.09.21, 21:10
      Fajna decyzja....

K A P I T U L A C J A

Cienki bolek jestes,

SPier.olic, uciec, a potem bek, bo kaczor znowu wygral wybory, z pomoca trolli....

Jestes totalny cienias
    • colorworld Re: Urlop od forum. 05.09.21, 21:45
      A paszoł won. Wrzuć se luz.
    • x49xx Re: Urlop od forum. 06.09.21, 11:42
      Kto to jest ten Misiek, bo nie kumam:-)
      • marekggg Re: Urlop od forum. 06.09.21, 12:11
        kariere rozpoczal pod nickiem misiek12... cos tam

i potem tylko zmienial nicki, bo pieprzy glupoty jak potluczony. no coz, to tutejs fan PiSuarow i PiSuarowych teorii ekonomicznych, spalajacy byle jaki syf w piecu i chwli sie swoim 20-letnim zagazowanym polo.
        ma bardzo indywidualny sposob pisania i predzej czy pozniej to z niego znowu wychodzi i kolejny nick idzie do kosza.

jego nicki:

sazasca
        2menaley
        qubek112
        misio3
        reuter
        misiek101
        millord
        misio125
        mordkas
        kaczkadziwaczka
        xmen3
        czajkowski2
        czajkowski1
        zenekzewsi
        misiak997
        kawassaki
        pluszowy
        oliwia80
        misiaq009
        gonzalos
        margotofacet
        steward01
        onemoretime
        driver5
        futrzasty
        klm747
        uszatek531
        misiaczek12813
        misiaczek1281
        czajkasra
        pooryorick
        politycznie.niepoprawna
        przepyszny_jagielnik
        misiok212
        cebulakos
        misiek123411
        flisakowy
        gonzo4
        cebulako
        kokosanki3
        leopard2pl
        etylina95
        mieszko444
        gazda96
        wyborcapisu
        minicuper2
        amarida
        kaczor00007
        colorworld
        porschepanamerka
        garbus1022
        januszekxxl
        szeryfzteksasu
        • x49xx Re: Urlop od forum. 06.09.21, 13:22
          Dzięki:-) Trochę się ich uzbierało:-)
        • januszekxxl Re: Urlop od forum. 06.09.21, 13:50
          marekggg napisał:
          > jego nicki:
          > januszekxxl

Nawet porucznik Zubek by się tak nie wygłupił.
        • wislok1 Re: Urlop od forum. 06.09.21, 15:16
          Dzieki, podopisywalem kilka nickow do listy skasowanych....
          • porschepanamerka Re: Urlop od forum. 07.09.21, 13:50
            Pokazałem że mnie się nie da zablokować i wasze dopisywanie nowych nicķów do czarnej listy nic nie daje dlatego tworzyłem nowe. Wolność słowa wygrała. Cenzorzy dopiszcie samych siebie do czarnej listy
      • porschepanamerka Re: Urlop od forum. 07.09.21, 13:53
        x49xx napisała:

> Kto to jest ten Misiek, bo nie kumam:-)

Jestem królem tego forum....rok-dwa temu tworzyłem wątki z tak emocjonującym tematami że posiadały aż 300-400 wpisów....nikt inny tego nie dokonał a te pajace z nienawiści próbują mnie blokować ....zazdroszczą bo sami tak nie potrafią
        • porschepanamerka Re: Urlop od forum. 07.09.21, 13:58
          Np. słynny wątek "nowe z salonu traci 50% w 3 lata". Ci co kupili nowe chcieli misia zjeść że im prawdę powiedziałem że to frajerstwo tak tracić kasę topić w błoto
          • porschepanamerka Re: Urlop od forum. 07.09.21, 14:00
            Dzięki mnie to forum tętniło życiem po kilkaset wpisów na wątek....dziś ledwie zipie 40 wpisów to max
      • gzesiolek Re: Urlop od forum. 07.09.21, 16:50
        Człek który trolowaniem próbuje zawsze prowokować do dyskusji. Do tego oporny zupełnie na argumenty...
        Choćbyś mu na konkretnych przykładach udowodniła, że nie ma racji dalej będzie pieprzył o autach tracących 20-30% w chwili wyjazdu z salonu i 50% w trzy lata... I że tylko nowe tracą a używane wręcz nabierają wartości jak jego wirtualne Polo które od chyba 7lat ma tych lat 11... Ot zwykły troll który za cel stawia sobie to by ktoś mu odpisał... Jak wszyscy zaczęli go blokować to zakładał nowe konta... Tylko by wkurzać...
        Nie dociera do niego, że jest jednym z powodów dla których wiele wartościowych osób przestało się tu wypowiadać... No cóż pozostaje ignorować i nie odpowiadać... Jego irytację można poznać po tym, że zaczyna odpowiadać sam sobie... A jak zaczyna do tego wykorzystywać różne konta to już jest szczyt irytacji...

Aha raz na tydzień miewa przebłyski normalności... Ale rzadko plus go to nie bawi więc szybko wychodzi z niego zwykły misiaczek... Aha wg mnie albo misiak ma rozdwojenie jaźni albo Januszek to jednak zupełnie inna osoba... On ma za cel dopierdolenie się i pokazanie sobie samemu, że jest lepszy... Misiaczek w swej futrzastej naturze nie jest tak ofensywny wobec innych... Irytujący tak, trolujacy także, ale nigdy atakujący dla atakowania...
        • porschepanamerka Re: Urlop od forum. 07.09.21, 18:05
          No zgoda....żebyś nie pisał żem odporny na argumenty : zgoda nowe nie traci 50% w 3 lata....traci 50% w 4 lata....zgodzimy się że to też bardzo dużo....że 4 klatek nie ma 50% zużycia....5 latek też nie ma 50% stopnia zużycia bo po 10 latach szedł na złom....wniosek? Utrata wartości nowego auta jest niewspółmiernie nieproporcjonalnie wysoka w stosunku do stopnia zużycia, np 5 letnie auto utrata wartości 50% zużycie 20-30%. Więc sam jesteś troll hehe
    • waga170 Re: Urlop od forum. 09.09.21, 09:13
      .
      • januszekxxl Re: Urlop od forum. 09.09.21, 09:25
        waga170 napisała:
        > .

Krótko i bez wulgaryzmów. Mam nadzieję że wszystkie twoje następne wpisy będą tak wyglądały.
    • qqbek Re: Urlop od forum. 09.09.21, 09:36
      Jestem, czytam, dużo mnie widzę nie ominęło.
      Sprawa na razie w zawieszeniu (teść posiedział w szpitalu łącznie 9 dni, ale tylko 1/3 tego na obserwacji z powodu wypadku, resztę z powodu wcześniejszego schorzenia - więc nie wiadomo, jak to zakwalifikują).
      Samochodu nadal nie mam, bo się Warta grzebie, a nie chcę kupić czegoś "na chwilę", by potem bujać się nie wiadomo ile ze sprzedażą.
      Ale już na tyle doskwiera brak auta, że jak mi do soboty Warta nic nie wypłaci, to jadę w sobotę obejrzeć kanapę na kołach (W204 220CDI), która jest za znośne pieniądze w okolicy - najwyżej, jak mi "przypasi" na dłużej, to z odszkodowania trochę kredyt na dom nadpłacę, zanim stopy procentowe podniosą.
      Z adwokatem już gadałem, stwierdził, że szanse na sprawę mam nikłe, bo trudno to będzie im to pod wypadek podciągnąć.
      • duze_a_male_d_duze_m Re: Urlop od forum. 09.09.21, 09:56
        Jak ja byłem bez docelowego auta wiosną, to szukałem sobie Alfy 159 lub Saaba 9-3. Silnik benzynowy, może automat. Budżet ok.10k. Fajne auta
        • qqbek Re: Urlop od forum. 09.09.21, 10:08
          Alfy się boję, Saaba (z niesławnym modułem komfortu) jeszcze bardziej.
          159 miał sąsiad (z GM-owskim 3.2) i najszczęśliwszy był, jak ją w końcu sprzedał - była tak zawodna, że na urlop jeździli (2 dzieci!) Volvo C30 żony sąsiada, bo się Alfy bali.
          Saab-a (95 a nie 93) miał brat cioteczny żony (też fajna wersja, bo 250KM - Aero) i bardzo fajne auto, ale drogie w serwisowaniu.

Za to W204 pociąga mnie jak ciepłe piwo, albo gruba dziewczyna... za to uchodzi za auto ze wszech miar udane.
          • duze_a_male_d_duze_m Re: Urlop od forum. 09.09.21, 11:04
            Jak chcesz auto na lata, to może i są to jakieś argumenty. Pojeździć kilka miesięcy, bez wielkich wypraw, w miarę sprawdzonym egzemplarzem poniżej 200KM, powinno się udać.
            • qqbek Re: Urlop od forum. 09.09.21, 11:57
              Problem nie leży w tym, żeby kupić auto na kilka miesięcy.
              To nie sztuka.
              Sztuką jest to auto po kilku miesiącach sprzedać.
              • duze_a_male_d_duze_m Re: Urlop od forum. 09.09.21, 12:18
                Sprzedać auto warte 10 za 8, co może pójść nie tak? :)
                • tbernard Re: Urlop od forum. 09.09.21, 13:38
                  duze_a_male_d_duze_m napisał:

> Sprzedać auto warte 10 za 8, co może pójść nie tak? :)

Może pójść nie tak jeszcze konieczność wpompowania do niego powiedzmy około 2 tysięcy, co w przypadku aut za 10 tysięcy jest całkiem prawdopodobne. Samopoczucie może się popsuć przy sprzedaży po kilku miesiącach za 8 tysięcy samochodu na który wydało się 12 tysięcy.
                  • duze_a_male_d_duze_m Re: Urlop od forum. 09.09.21, 13:41
                    Jak masz w auto na starcie wpakować 20% to źle kupiłeś.
                    • duze_a_male_d_duze_m Re: Urlop od forum. 09.09.21, 13:44
                      Ew. się w nim zakochałeś, ale to już inna historia.
                      • qqbek Re: Urlop od forum. 09.09.21, 14:31
                        duze_a_male_d_duze_m napisał:

> Ew. się w nim zakochałeś, ale to już inna historia.
                        >

Stąd też pomysł na W204 - ryzyko zakochania się w tym czymś jest minimalne :)
          • nousecomplaining Re: Urlop od forum. 09.09.21, 11:05
            > Alfy się boję
            W sumie trójka znajomych ma 159 i sobie chwalą bardzo. Ale z silnikami dieslowskimi, dwóch kumpli ma 2.0, a siostra znajomego 1.9. Kumpel jeździ siódmy rok i nie ma zamiaru sprzedawać. Ładne, w środku dobrze zrobione, dynamiczne. Ja bym teraz już nie kupił, bo za nisko się siedzi jak na mój kręgosłup.
            • qqbek Re: Urlop od forum. 09.09.21, 11:59
              No nie wiem.
              Sąsiad od 159 to był prawdziwy "Alfista", wcześniej miał 156 z najprawdziwszym Busso, a jeszcze wcześniej 164... i go ta 159 na amen z Alf wyleczyła.
              • nousecomplaining Re: Urlop od forum. 09.09.21, 12:36
                > i go ta 159 na amen z Alf wyleczyła
                Kumpel jak kupował swoją to zrobił solidny research wśród znajomych mechaników (BTW sam jest zawodowym kierowcą), którzy zgodnie twierdzili, że te auta z dieslem są naprawdę dobre. Poprawiono błędy znane ze 156. Ale faktycznie kumpel absolutnie odrzucił wersje benzynowe, w tym te z silnikiem 3.2.
                • qqbek Re: Urlop od forum. 09.09.21, 13:06
                  U mnie dochodzi jeszcze wymóg żony - AT i nic innego.
                  Te z Mercedesa są pancerne, Q-Tronic (a właściwie Aisin) z AR - przeciętna, Selspeed to porażka.
                  • nousecomplaining Re: Urlop od forum. 09.09.21, 15:10
                    > U mnie dochodzi jeszcze wymóg żony - AT i nic innego. Te z Mercedesa są pancerne, Q-Tronic (a właściwie Aisin) z AR - przeciętna, Selspeed to porażka.
                    Nie za bardzo te wymogi wyśrubowane jak na zakup używki? A „pancerność” też może zależeć od egzemplarza.
                    • tbernard Re: Urlop od forum. 10.09.21, 07:50

> A „pancerność” też może zależeć od egzemplarza.

Gdy cokolwiek kupuje się, to nie mamy za dużej wiedzy o egzemplarzu, szczególnie jak zachowa się w przyszłości. Mając wiedzę jedynie o statystykach możemy co najwyżej bardziej ufać, że w jednym zbiorze łatwiej upolować dobry egzemplarz a w innym znacznie trudniej.
          • porschepanamerka Re: Urlop od forum. 09.09.21, 11:21
            Jak można kupić auto które nie podoba Ci się? Mi się podoba Polo i dlatego to kupiłem. Jeżdżenie autem które się nie podoba to jak seks z grubą dziewczyną która nam się nie podoba i chwalenie się że seks jest ze wszechmiar udany...
      • januszekxxl Re: Urlop od forum. 09.09.21, 10:29
        qqbek napisał:
        > Sprawa na razie w zawieszeniu (teść posiedział w szpitalu łącznie 9 dni, ale ty
        > lko 1/3 tego na obserwacji z powodu wypadku, resztę z powodu wcześniejszego sch
        > orzenia - więc nie wiadomo, jak to zakwalifikują).

Ile lat ma teść? To co mu zrobiłeś, może mu skrócić życie o wiele lat.

> Z adwokatem już gadałem, stwierdził, że szanse na sprawę mam nikłe, bo trudno t
        > o będzie im to pod wypadek podciągnąć.
        >

To był wypadek a nie kolizja drogowa.
        Zmień adwokata.

O wypadku drogowym mówi się wówczas, gdy w wyniku tego zdarzenia drogowego, co najmniej jeden uczestnik został poważnie ranny (czas powrotu do zdrowia/hospitalizacji poszkodowanego wynosi powyżej 7 dni) lub odniósł śmiertelne obrażenia na miejscu. Spowodowanie wypadku drogowego jest przestępstwem

Kolizja (potocznie nazywana stłuczką) to zdarzenie drogowe, wskutek którego uczestnicy nie odnieśli żadnych obrażeń lub obrażenia, w związku z którymi czas powrotu do zdrowia/pobyt w szpitalu jest nie dłuższy niż 7 dni.

www.uniqa.pl/porady-komunikacja/wypadek-a-kolizja-jakie-sa-roznice/
        • porschepanamerka Re: Urlop od forum. 09.09.21, 11:00
          Ale januszek qqubka zaskoczył. 9 dni to zdecydowanie powyżej 7 dni i nie trzeba być adwokatem by to wiedzieć hehe
          • januszekxxl Re: Urlop od forum. 09.09.21, 11:44
            porschepanamerka napisał:
            > Ale januszek qqubka zaskoczył. 9 dni to zdecydowanie powyżej 7 dni i nie trzeb
            > a być adwokatem by to wiedzieć hehe

qqbek też potrafi zaskakiwać. Manewrami na drodze.
            I swoim podejściem do sprawy też.
            A najbardziej zaskakujący jest ten adwokat, wymyślony przez qqubka.
        • nousecomplaining Re: Urlop od forum. 09.09.21, 17:12
          > Ile lat ma teść? To co mu zrobiłeś, może mu skrócić życie o wiele lat.
          A ten wpis to diagnoza obrażeń teścia qqbeka, wyrażona przez ciebie jako specjalistę, który go zbadał, czy też przez pizdowatego grubaska wrzucającego komentarze mające na celu spowodowanie w tym przypadku większego poczucia winy u innej osoby?
          • gzesiolek Re: Urlop od forum. 09.09.21, 17:58
            Ktoś komu odpowiadasz to psychopata... Przynajmniej tylko psychopata prowadziłby tak dyskusję. Ignoruj...
            • nousecomplaining Re: Urlop od forum. 09.09.21, 18:50
              > Ktoś komu odpowiadasz to psychopata... Przynajmniej tylko psychopata prowadziłby tak dyskusję. Ignoruj...
              Racja. Sio grubasku januszku. Bez do widzenia.
              • qqbek Re: Urlop od forum. 09.09.21, 21:49

> > Ktoś komu odpowiadasz to psychopata... Przynajmniej tylko psychopata prow
                > adziłby tak dyskusję. Ignoruj...
                > Racja. Sio grubasku januszku. Bez do widzenia.

Tak się zastanawiałem, z kim piszecie :)
                Jeszcze się śmiać nie mogę za bardzo, bo wszystko odbite o żebra z drugiej strony i nadal boli, a wy mnie próbujecie rozśmieszać.
                • januszekxxl Re: Urlop od forum. 09.09.21, 22:04
                  qqbek napisał:
                  > Jeszcze się śmiać nie mogę za bardzo, bo wszystko odbite o żebra z drugiej stro
                  > ny i nadal boli, a wy mnie próbujecie rozśmieszać.
                  >
                  >

Już się nie żal. Teścia załatwiłeś gorzej.
                • porschepanamerka Re: Urlop od forum. 10.09.21, 11:23
                  qqbek napisał:

> nousecomplaining napisał(a):
                  >
                  > > > Ktoś komu odpowiadasz to psychopata... Przynajmniej tylko psychopat
                  > a prow
                  > > adziłby tak dyskusję. Ignoruj...
                  > > Racja. Sio grubasku januszku. Bez do widzenia.
                  >
                  > Tak się zastanawiałem, z kim piszecie :)
                  > Jeszcze się śmiać nie mogę za bardzo, bo wszystko odbite o żebra z drugiej stro
                  > ny i nadal boli, a wy mnie próbujecie rozśmieszać.
                  >
                  >
                  Że mną piszą z misiem który nie powoduje wypadków i nie gada głupot że jak 9 dni to nie podchodzi pod wypadek choć prawo mówi że powyżej 7 dni to wypadek. Ja za to mogę się śmiać haha
                • nousecomplaining Re: Urlop od forum. 10.09.21, 14:51
                  > Tak się zastanawiałem, z kim piszecie :)
                  Ja już nie. pizdospamerka i grubasek januszek poszli do kosza.
                  • szeryfzteksasu Re: Urlop od forum. 10.09.21, 16:17

> > Tak się zastanawiałem, z kim piszecie :)
                    > Ja już nie. pizdospamerka i grubasek januszek poszli do kosza.

ty też poszedłeś do kosza hehe
                  • wislok1 Re: Urlop od forum. 12.09.21, 21:00
                    Dopoki ktos bedzie z trollami dyskutowal, to oni forum nie opuszcza w podziece za ich karmienie....

• gzesiolek Re: Urlop od forum. 12.09.21, 21:18
                  Ja tam z patodyskutantami już nie dyskutuję.
                  Choć jak zrozumiałem Futrzasty zaczął się podpinać pod posty Januszka, że to jednak on...
                  Więc to już skrajną schizofrenia...
                  Mimo prowokacji nie odpisuje - chorym ludziom trzeba współczuć, ale nie karmić schorzeń...

• only_the_godfather Re: Urlop od forum. 12.09.21, 21:22
                    futrzasty to już nie tylko schizofrenia ale także niebinarność. Zaczął się podpisywać jako pannajoanna6.
                    • qqbek Re: Urlop od forum. 12.09.21, 21:26
                      only_the_godfather napisał:

> futrzasty to już nie tylko schizofrenia ale także niebinarność.

Prawdę powiadają więc ci, którzy twierdzą, że za każdym kornerem czai się dżender.

A taki był Wolski - śmieciami w piecu palił, jadem pluł, na PiS głosował... i patrzcie co mu się przez ten cały PiS stało. Był "miś" jest "Joanna"... cytując "Seksmisję" - "To nas tu o mało nie wykastrowali a ty cyganie bedziesz sobie cycki przyprawiał?"
                      • wislok1 Re: Urlop od forum. 12.09.21, 22:12
                        qqbek napisał:

> only_the_godfather napisał:
                        >
                        > > futrzasty to już nie tylko schizofrenia ale także niebinarność.
                        >
                        > Prawdę powiadają więc ci, którzy twierdzą, że za każdym kornerem czai się dżend
                        > er.
                        >
                        > A taki był Wolski - śmieciami w piecu palił, jadem pluł, na PiS głosował... i p
                        > atrzcie co mu się przez ten cały PiS stało. Był "miś" jest "Joanna"... cytując
                        > "Seksmisję" - "To nas tu o mało nie wykastrowali a ty cyganie bedziesz sobie cy
                        > cki przyprawiał?"
                        >
                        >

MISIAK jako ksiadz zmienil plec, ciekawy przypadek....
                        Teraz jest kacza ksiedzowka....
              • bwv1080 Re: Urlop od forum. 09.09.21, 21:55
                > Sio grubasku januszku. Bez do widzenia.

Które to już z kolei następne ostateczne pożegnanie?
            • porschepanamerka Re: Urlop od forum. 10.09.21, 11:25
              gzesiolek napisał:

> Ktoś komu odpowiadasz to psychopata... Przynajmniej tylko psychopata prowadziłb
              > y tak dyskusję. Ignoruj...

Nìe psychopata...mam argumenty...a Ty kto skoro
              nie potrafisz prowadzić dyskusji tylko ignorujesz?
          • januszekxxl Re: Urlop od forum. 09.09.21, 18:12
            > A ten wpis to diagnoza obrażeń teścia qqbeka, wyrażona przez ciebie jako specja
            > listę, który go zbadał, czy też przez pizdowatego grubaska

To diagnoza wyrażona przez pizdowatego qqubka. Nie wiadomo czy pełna, bo teść był na obserwacji w szpitalu 9 dni.
            Gorzej, że teścia, który jechał ze mną, zatrzymali na obserwacji (połamane żebra, pęknięty mostek).
            forum.gazeta.pl/forum/w,20,172267697,172267697,I_chuj_Golfa_niet_.html?p=172267743

• bywalec.hoteli Re: Urlop od forum. 09.09.21, 14:20
        widzę, że długo nie wytrzymałeś bez forum? :)
        • qqbek Re: Urlop od forum. 09.09.21, 14:31
          Zajrzałem jeszcze we wtorek, nic nie pisząc, więc tylko 5 dni :)
          Mam słabą silną wolę ;)
          • pixma59 Re: Urlop od forum. 09.09.21, 14:36
            To robi z Tobą co chce ;-)
          • szeryfzteksasu Re: Urlop od forum. 09.09.21, 15:55
            qqbek napisał:

> Zajrzałem jeszcze we wtorek, nic nie pisząc, więc tylko 5 dni :)
            > Mam słabą silną wolę ;)
            >

kiepska psychika panie:)
            Prawdziwy post trwa 40 dni :)
            • tbernard Re: Urlop od forum. 10.09.21, 07:55
              szeryfzteksasu napisał(a):

> kiepska psychika panie:)
              > Prawdziwy post trwa 40 dni :)

Więc zabieraj te wszystkie swoje schizofreniczne jaźnie na 40-dniowy post. Nie musisz czekać aż zwolni się miejsce w psychiatryku.
              • porschepanamerka Re: Urlop od forum. 10.09.21, 11:20
                tbernard napisał:

> szeryfzteksasu napisał(a):
                >
                > > kiepska psychika panie:)
                > > Prawdziwy post trwa 40 dni :)
                >
                > Więc zabieraj te wszystkie swoje schizofreniczne jaźnie na 40-dniowy post. Nie
                > musisz czekać aż zwolni się miejsce w psychiatryku.

Ja nie powoduje wypadków i nie gadam bzdur o adwokacie który nie odróżnia wypadku (Powyżej 7 dni)od kolizji (do 7 dni) , a było 9 dni,wiec ja nie potrzebuje zamykać sobie samemu ust by nie gadać przez chwilę głupot
    • x49xx Re: Urlop od forum. 15.09.21, 21:38
      Zawieszam się do niedzieli, dobranoc.
      • gzesiolek Re: Urlop od forum. 15.09.21, 21:41
        Zrób sobie reset czy choć czyszczenie pamięci to nie będziesz się wieszać, aż tak...
      • januszekxxl Re: Urlop od forum. 15.09.21, 21:43
        x49xx napisała:
        > Zawieszam się do niedzieli

Mam nadzieję że do wielkanocnej.
      • x49xx Re: Urlop od forum. 17.09.21, 20:32
        Nie dotrzymałam słowa, przepraszam.
        • hukers Re: Urlop od forum. 17.09.21, 20:46
          x49xx napisała:

> Nie dotrzymałam słowa, przepraszam.

Masz słabą silną wolę.
          • x49xx Re: Urlop od forum. 17.09.21, 20:54
            Wiem
          • x49xx Re: Urlop od forum. 21.09.21, 14:46
            Muszę się "zresetować" i wy też odpoczniecie ode mnie, pozdrawiam. Dziękuję za rozmowę:-)
          • x49xx Re: Urlop od forum. 27.09.21, 15:25
            Zróbcie coś z tym forum, bo coraz większe głupoty tu wypisujecie. Nie chcę się do tego przyczyniać, może kiedyś tu wrócę, pozdrawiam.
            • gzesiolek Re: Urlop od forum. 27.09.21, 15:54
              Hmmm... Jeśli zarzucasz głupoty to je wskazujesz, w innym przypadku Twój post niczym się nie różni od tych najgłupszych... Niestety...
              Zresztą jako nauczycielka powinnaś o tym wiedzieć, że krzyczenie do całej klasy że są bandą tumanów nie daje nic poza ew. poprawą Twojego samopoczucia... A indywidualne obgadanie daje choć nadzieje, na minimum efektów...
              • x49xx Re: Urlop od forum. 29.09.21, 06:47
                Nie mam na to czasu, by każdemu na forum indywidualnie zwracać uwagę o każdego " c.uja" itp. Nigdy nie wyzywałam dzieci. Staram się indywidualnie rozmawiać z dziećmi, to daje większe efekty. Skoro moje posty uważasz za najgłupsze, to nie musisz ze mną rozmawiać.
                • gzesiolek Re: Urlop od forum. 29.09.21, 08:03
                  Więc, albo kierujesz imiennie swoje "ale", albo tak jak wspomniałem brzmi to jak zwracanie się ogólnie do całej klasy.

Zresztą nigdzie nie napisałem, że uważam Twoje posty za najgłupsze. Napisałem, że konkretnie ten Twój post nie jest w niczym lepszy od tych najgłupszych i poza ew. fermentem nic nie da. Wyjaśniłem też dlaczego tak sądzę poprzez porównanie do mówienia do klasy. Tak by było łatwiej zrozumieć co było mocno nie ok w Twym poście. Tak samo właśnie uważałem, że nigdy nie zachowywałas się tak wobec klasy, dlatego użyłem tego przykładu by uwidocznić bezcelowość Twojego postu.
                  Aha i nie jedna wypowiedź z przekleństwem niesie więcej treści o spełnia swoją funkcję lepiej niż Twoje "zróbcie coś z tym forum bo coraz większe głupoty wypisujcie"
                  Pozdrawiam
                  • x49xx Re: Urlop od forum. 29.09.21, 13:41
                    Bardziej dotrę do was przeklinając? Wybacz, ale mnie przekleństwa nie imponują. Niemniej to wasz garaż:-) Pozdrawiam
                    • gzesiolek Re: Urlop od forum. 29.09.21, 16:52
                      A gdzie to wyczytałaś? NIgdzie nic takiego nie napisałem.
                      Broń Boże nie przekliknaj...

Ale przecież są tu osoby nie przeklinające lub prawie nie przeklinające...
                      Jak ich nie dostrzegasz tzn. że te przekleństwa które mają w jakiś sposób przykuć uwagę czytelnika - działają... I przykuwają Twoją tak, że nie dostrzegasz tych bez przekleństw...

• x49xx Re: Urlop od forum. 29.09.21, 17:12
                        Tu już przegiąłeś!
                        • gzesiolek Re: Urlop od forum. 29.09.21, 17:15
                          Dlaczego? I czym?

Warto nauczyć się wychwytywać treści a choć trochę olewać formę... Wtedy przekleństwa mniej rażą... A tym co rażą po prostu nie odpowiadasz...
                          • x49xx Re: Urlop od forum. 29.09.21, 17:52
                            Nie pisz za mnie i w moim imieniu, bo tego nie lubię.
                            • gzesiolek Re: Urlop od forum. 29.09.21, 19:46
                              Wskaż mi proszę gdzie pisałem za Ciebie i w Twoim imieniu.
                              Bo rozumiem to, że tego nie lubisz, ale nie rozumiem gdzie coś takiego dostrzeglas...
                              • x49xx Re: Urlop od forum. 29.09.21, 21:53
                                "Ale przecież są tu osoby nie przeklinające lub prawie nie przeklinające...
                                Jak ich nie dostrzegasz tzn. że te przekleństwa które mają w jakiś sposób przykuć uwagę czytelnika - działają... I przykuwają Twoją tak, że nie dostrzegasz tych bez przekleństw..."

To jest Twoja nadinterpretacja. Jeśli w szkole podchodzę do swojej bardzo licznej klasy, to zazwyczaj więcej czasu od progu szkoły poświęcam chłopcom, bo np. nie mają zmiennego obuwia, używają wulgaryzmów, gapią się w komórki i na nich grają. To nie znaczy, że dziewczynki nie są dla mnie ważne. Nie zaczynam rozmowy z klasą od pochwał dla dziewczyn, ale od upomnień chłopców. To samo dotyczy mojego rodzeństwa. Nie chwale braci za to, że nie palą papierosów, tylko opierniczam siostry o to, że palą. Nie insynuuj na forum, że mi wulgaryzmy imponują
                                • gzesiolek Re: Urlop od forum. 29.09.21, 22:16
                                  Przykuwają uwagę nie równa się imponują.
                                  Właśnie potwierdziłas w przykładzie, że szczególną uwagę zwracasz na rzeczy złe które chcesz wyplenić... Czyli przykuwają Twoją uwagę... Czyż nie? Czyli Ci "normalni" są jakoby przezroczyści, bo nie kują w oczy i uszy...

Zauważ też, że w swoim poście od którego rozpoczęła się nasza dyskusja tutaj, nie zwróciłas się do konkretnej grupy osób zwracając konkretną uwagę tylko generalnie zróbcie, głupoty wypisujecie... Bo jak sama przed chwilą wspomniałaś w życiu tak nie postępujesz...

A uzasadniając moje podejście które Ci polecałem by po prostu starać się ignorować
                                  przekleństwa: zwykle jak ktoś przeklina w wypowiedzi pisanej to po to przy coś podkreślić lub by zwrócić na siebie uwagę... Niekoniecznie pozytywną. Ale chce by jego wypowiedź nie pozostała bez echa. Prowokuje.
                                  Gdy zwracasz na to szczególną uwagę to tak jakbyś nieco spełniała jego życzenie... I tylko to chciałem wyrazić swoją wypowiedzią.

Pytanie czy ja nadinterpretowalem, czy Ty stwierdzając, że oczekuję abyś przeklinała, a później, że uważam, że Ci przeklinanie imponuje. Ani tego, ani tego nawet przez chwilę nie pomyślałem...
                                  Więc wybacz jeśli poruszyłem Cię w negatywnym tego słowa znaczeniu, ale nie taki mi przyświecał cel...

• januszekxxl Re: Urlop od forum. 30.09.21, 00:14
                                    gzesiolek napisał:
                                    zwykle jak ktoś przeklina w wypowiedzi pisanej to po to przy coś
                                    > podkreślić lub by zwrócić na siebie uwagę... Niekoniecznie pozytywną. Ale chce
                                    > by jego wypowiedź nie pozostała bez echa. Prowokuje.

Używanie wulgaryzmów jest niezgodne z regulaminem.
                                  • x49xx Re: Urlop od forum. 30.09.21, 06:25
                                    Ja już tak mam. Może to wynika z zawodu nauczyciela. Zawsze zwracam dzieciom uwagę za brzydkie słowa, przenoszę to na forum. U dorosłych osób też mnie te słowa drażnią. Nie pisz za mnie, zawsze możesz mnie dopytać, co czuję, co myślę, pozdrawiam.
                                    • gzesiolek Re: Urlop od forum. 30.09.21, 08:07
                                      Ale przecież nigdzie nie napisałem co myślisz czy co czujesz... Skomentowałem post który wg mnie był niestosowny bo zbyt ogólnikowo potraktował wszystkich na forum oraz napisałem na co na forum zwracasz szczególną uwagę (co sama przyznałas) i czym może być to spowodowane, a nie co myślisz lub co czujesz...
                                      • x49xx Re: Urlop od forum. 30.09.21, 09:19
                                        Nie rozumiesz mnie, wyjaśniłam Ci wszystko, pozdrawiam.
                                        • gzesiolek Re: Urlop od forum. 30.09.21, 09:30
                                          I vice versa - dlatego mimo, że już wyjaśniałem, wciąż i nadal próbuję... Widocznie jestem bardziej wytrwały. Ale jakoś tak zależy mi nieco na obopólnym zrozumieniu.
                                          • x49xx Re: Urlop od forum. 30.09.21, 09:52
                                            Przyznaję, nie rozumiem, o co Ci chodzi. Może o to, że za mało uwagi poświęcam tym, którzy nie używają wulgarzymów na tym forum? Jeśli tak, to masz rację:-) Obiecuję poprawę:-)
                                            • gzesiolek Re: Urlop od forum. 30.09.21, 11:07
                                              Mnie więcej tak.
                                              Ot pomyślałem. że chyba jednak zbyt negatywnie reagujesz na forum i jego użytkowników ze względu na tych co czasami używają wulgaryzmów lub się wyzłośliwiają.
                                              A czasem chyba warto wyluzować i dostrzec też jakieś plusy ;)

>Jeśli tak, to masz rację:-) Obiecuję poprawę:-)
                                              I tego się trzymaj...
                                              • x49xx Re: Urlop od forum. 30.09.21, 11:17
                                                Masz rację, postaram się dać na luz:-)
                                          • x49xx Re: Urlop od forum. 30.09.21, 14:05
                                            gzesiolek
                                            Re: Wątek eksperymentalny - brak wulgaryzmów
                                            25.08.21, 19:01
                                            Ciekawe jest także to, że odpowiada Pani w imieniu januszka...
                                            Adwokat, czy wódz Dwa Imiona...

Nie tłumaczę się, gdy nie poczuwam się do winy. Nie piszesz za mnie? Nie posądzasz mnie? Mam dwa imiona, pozdrawiam.
                                            • gzesiolek Re: Urlop od forum. 30.09.21, 14:43
                                              Archeologia stosowana...

Nie pisałem za Ciebie tylko do Ciebie.
                                              I to w momencie gdy pojawiłaś się z nikąd i wtrąciłaś się do rozmowy z mocno wkurzającym człekiem, nie znając go i trochę poza kontekstem naszej dyskusji, stając całkowicie po jego stronie...

Stąd moje pytanie czy byłaś jego Adwokatem czy jego drugim kontem (bo on się pojawił w b. podobnym czasie) - stąd tekst o wodzu Dwa Imiona...

Tak posądziłem Cię, ale Januszek przesadzał i wciąż przesadza, ale na szczęście już go nie czytam...
                                              Zresztą sama zaledwie tydzień później się przekonałaś, że Januszowaty robił wszystko by wkurzać ludzi... i dość mocno wyprowadził Cię z równowagi... Czyż nie?
                                              • x49xx Re: Urlop od forum. 30.09.21, 14:56
                                                Tak
                                              • januszekxxl Re: Urlop od forum. 30.09.21, 14:57
                                                gzesiolek napisał:
                                                z nikąd

znikąd
                                                • x49xx Re: Urlop od forum. 30.09.21, 14:59
                                                  Nie znikąd, tylko z okolic Tarnobrzega:-)
                                • engine8 Re: Urlop od forum. 30.09.21, 02:45
                                  siooooo
                                  • perski_niebieski Re: Urlop od forum. 30.09.21, 14:17
                                    Baba została zablokowana, gdy tylko zaczęła się wymądrzać !!!
                                    Dlaczego pijecie - czemu klniecie ?
                                    Najprawdopodobniej, kobita nie ma prawa jazdy ...
                                    Konkurencja dla Misiaczkowej ???
                                    ;)

Nareszcie wiem, kto pisze te idiotyczne komentarze w Gazecie.
                                    Emerytowana budżetówka, co pierwsza we wsi miała maturę ...
                                    Do Solidarności nie wypadało się więc zapisać.

WO sobie odpuściłem - kwestia zdrowia, nie tylko psychicznego ?
                                    Walka cisów z terfami ....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka