lajtova 09.10.21, 16:23 Naszykowałam sobie na sześć dni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galtomone Re: Moja dieta puełkowa 09.10.21, 16:53 Wygląda na to, że się sypiesz... Jesteś już po 60tce? Odpowiedz Link Zgłoś
lajtova Re: Moja dieta puełkowa 09.10.21, 17:20 Gdyby zabrać suplementy nie byłoby tak efektownie:) No i piję coziennie wodę Zuber. Odpowiedz Link Zgłoś
x49xx Re: Moja dieta puełkowa 09.10.21, 17:28 Dużo, ja tyle w ciągu roku nie zjem. Odpowiedz Link Zgłoś
lajtova Re: Moja dieta puełkowa 09.10.21, 17:50 Jak się szalało 25 lat to potem trzeba to odpokutować. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Moja dieta puełkowa 09.10.21, 23:50 O kurła. A ja nic nie łykam, choć pewnie starszy jestem od ciebie sporo. A wannę wódki to wypiłem jeszcze na studiach (już nie wspominam o tym, co się wtedy paliło, bo to były bardzo wesołe, dzienne studia). Nie wierzę w suplementy diety, nie łykam tego badziewia, żyję. Największego kopa w życiu dało mi rzucenie palenia. Pomimo tego, że prawie natychmiast przytyłem (i do dziś nie jestem w stanie zrzucić) to teraz jak robię 30 kilometrów na rowerze, to nie muszę robić 4 postojów. Odpowiedz Link Zgłoś