Dodaj do ulubionych

RODZICE KUPILI MI GOLFA 4

IP: 80.51.254.* 04.11.04, 17:57
RODZICE KUPILI MI GOLFA 4 silnik 3.0 20 v moc 300 wy wiecie co to może mieć
pod maskom byle jaki frajer nie dał by mi rady nawet jak by miał bmw 3.0
wszyscy klubowicze bmw myślicie z kąd mają tyle kasy bo okradajom innych
ludzi a potem chwalom sie na ulicach w starych bmw a jak sie przyjżeć z
bliska to wszedzie rdza i nic wiecej cfaniaki !!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: A Re: RODZICE KUPILI MI GOLFA 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 18:08
      O co chi chodzi nieuku?
    • Gość: TurboBoss Re: RODZICE KUPILI MI GOLFA 4 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.11.04, 18:27
      Baranie nie ma Golf`a z takim silnikiem
    • Gość: Bumper Re: RODZICE KUPILI MI GOLFA 4 IP: 80.51.73.* 04.11.04, 18:28
      Jeleniu gdzies ty sie wychowal i gdzie ty do szkoly chodziles??
    • Gość: verte Re: RODZICE KUPILI MI GOLFA 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 19:01
      Gość portalu: MATEUSZ napisał(a):

> RODZICE KUPILI MI GOLFA 4 silnik 3.0 20 v moc 300 wy wiecie co to może mieć
      > pod maskom byle jaki frajer nie dał by mi rady nawet jak by miał bmw 3.0
      > wszyscy klubowicze bmw myślicie z kąd mają tyle kasy bo okradajom innych
      > ludzi a potem chwalom sie na ulicach w starych bmw a jak sie przyjżeć z
      > bliska to wszedzie rdza i nic wiecej cfaniaki !!!!!!!!!!!!

Postaraj się następnym razem bardziej.O bachorach co im starzy kupili auto
      mogłoby być i pewnie miałoby wzięcie ale musisz bardziej dopracować szczegóły.
    • Gość: TATA MATEUSZA Re: RODZICE KUPILI MI GOLFA 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 19:14
      Przepraszam bardzo wszystkich że niedopilnowałem że gó..arz dorwał się do
      komputera.Wybaczcie.Dziecko naprawdę tak się cieszyło że dostało tego resoraka.
    • Gość: Mietek Re: RODZICE KUPILI MI GOLFA 4 IP: 80.51.236.* 04.11.04, 20:59
      Gość portalu: MATEUSZ napisał(a):

> RODZICE KUPILI MI GOLFA 4 silnik 3.0 20 v moc 300 wy wiecie co to może mieć
      > pod maskom byle jaki frajer nie dał by mi rady nawet jak by miał bmw 3.0
      > wszyscy klubowicze bmw myślicie z kąd mają tyle kasy bo okradajom innych
      > ludzi a potem chwalom sie na ulicach w starych bmw a jak sie przyjżeć z
      > bliska to wszedzie rdza i nic wiecej cfaniaki !!!!!!!!!!!!

Po pierwsze ty cymbale !!!!
      Weź ćwoku słowniczek ortograficzny do łapy i go dobrze poczytaj baranie jeden.
      Po drugie ?? skąd takie debile biorą się na necie ???
    • Gość: lexgm Re: RODZICE KUPILI MI GOLFA 4 IP: *.transpost.com.pl 05.11.04, 12:40
      ... ale zapomnieli ci kupić słownika ortograficznego !
    • to-nie-ja Re: RODZICE KUPILI MI GOLFA 4 05.11.04, 12:53
      Dziecko zamiast za kółko wracja do szkoły i naucz się poprawnie pisać w
      ojczystym języku. Co do golfa to może dowcip: Facet chciał zostać członkiem
      klubu nowobogackich, dzwoni a facet po drugiej stronie zadaje mu pytanie: ma
      Pan najnowszy model VW - nie, ma Pan dwupiętrową willę - nie no to może ma Pan
      chociaż naszyjnik z drogimi kamieniami - nie. No trudno jak Pan będziesz miał
      to niech Pani zadzwoni. Zmartwiony facet dzwoni do domu i woła do telefonu
      służącego a następnie mówi: Janie, sprzedaj nasze Bentleye i kup to niemieckie
      gó.., którym wszyscy teraz jeżdża, zburz ostatnie piętro naszej will,zabierz
      Burkowi obroże i przywieź ją natychmiast do mnie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka