bigzaganiacz 06.05.22, 14:09 Widzieliscie ? Konkretny jest youtu.be/5XicWoou8C4 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bigzaganiacz Re: Bmw i7 06.05.22, 15:37 Telewizor faktycznie troche malo ergonomicznie umieszczony ale poza tym fura bajerancka Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Bmw i7 06.05.22, 21:05 bigzaganiacz napisał(a): > Telewizor faktycznie troche malo ergonomicznie umieszczony ale poza tym fura ba > jerancka Ty tak serio? Przecież to obleśne jest. Przy takim Mietku EQS wygląda jak mokry sen pryszczatego gnojka (a i zasięg ma mniejszy). Odpowiedz Link Zgłoś
bigzaganiacz Re: Bmw i7 07.05.22, 11:38 Eqs wyglada jak wylinialy morswin, szczegolnie przod mi sie nie podoba , calosc jest za malo intimidating ,w srodku poszaleli z ekranami i jest cygansko w porownaniu z tym bmw Odpowiedz Link Zgłoś
zimnadzidzia Re: Bmw i7 06.05.22, 14:35 Raczej cena jest konkretna, od 650 tys. PLN. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Bmw i7 06.05.22, 15:15 400 kW robi wrażenie. 19 kWh/100 km to potrafi sąsiadowi jego i3 zużyć, więc między bajki je trzeba włożyć. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Bmw i7 06.05.22, 16:48 zimnadzidzia napisał: > BMW poleciało sobie z fantazją... Gdyby nie ten masakrycznie wprost szkaradny grill z przodu (służący zapewne w elektryku głównie do zwiększania oporu powietrza, a tym samym zużycia energii) i wysoko poprowadzona linia maski (znów, zupełnie niepotrzebnie w elektryku) to mogłoby to być ładne auto. Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: Bmw i7 06.05.22, 17:02 dokladnie. tesla bez grilu coprawda wyglada jak zaba, ale napewno lepiej niz to brzydactwo. to tylko zaganiacza podnieca, no ale on ma inny gust niz ja. Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: Bmw i7 06.05.22, 17:09 jak ten i7 jedzie, to ten podmuch powietrza spycha podludzi z drogi. wiec cx nikogo nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Bmw i7 06.05.22, 17:12 marekggg napisał: > dokladnie. tesla bez grilu coprawda wyglada jak zaba, ale napewno lepiej niz to > brzydactwo. to tylko zaganiacza podnieca, no ale on ma inny gust niz ja. Jeżdżą przynajmniej dwie Tesle u mnie po wsi i o ile X wygląda jak "ić stont", to biała "model 3" jest już całkiem zgrabna. Odpowiedz Link Zgłoś
duze_a_male_d_duze_m Re: Bmw i7 06.05.22, 20:03 Myślę, że target 7er będzie zadowolony. Niech żyje motoryzacyjne urozmaicenie! Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Bmw i7 06.05.22, 20:11 Też racja. Od czasów E65/E66 Bangla mi się "7" nie podobają, a już poliftową G11 uważam za obleśną. No, ale ja jestem raczej "target" dla "3-er"... które mi się wszystkie podobają, nawet najnowsze G20. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Bmw i7 06.05.22, 20:30 Konkuruja z nowa marka Lucid Air. www.hotcars.com/bmw-i7-electric-versus-lucid-air-ev/ Both the BMW i7 and the Lucid Air bring their own personalities to this face-off. But if we had to choose, it will depend on where we sit. The BMW i7 is for those who like to be driven around. The Lucid Air is for those who like to drive. Cos sie zmienilo. A do tego czasu przeciez BMW bylo autem dla tych co chca auto prowadzic a nie byc wozonym? To byla domena MB? I naraz BMW wyladowalo na tylnym siedzeniu Lucid Air? Odpowiedz Link Zgłoś