Dodaj do ulubionych

Logan czy Stilo ?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.04, 13:22
Czy dobrze zrobię jak sprzedam Stilo 1,2 80 KM i kupię Logana 1,4 75 KM,a może jak starczy to i 1,6 90 KM ? Znudziło mi się Stilo - potrzebuję czegoś większego i z większym bagażnikiem. W niektórych krajach mówią że najgorsze są włoskie auta,a dopiero potem francuskie - czyli francuskie są lepsze od włoskich. Zresztą Dacia to "Groupe Renault" - czyli francuskie. A Renault ma 5 gwiazdek w teście zderzeniowym,czyli lepsze od Fiata który ma 4 gwiazdki.
Chyba zmienie na Dacie,a gdzie przyjmują zapisy na te Dacie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: EuroNCAP Re: Logan czy Stilo ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 15:10
      hyundai atos.wydaje sie maly ,a to prawdziwy potwór :-)
    • Gość: rtoip Re: Logan czy Stilo ? IP: 213.17.236.* 06.11.04, 18:53
      dobrze zrobisz
      • mareks11 Re: Logan czy Stilo ? 06.11.04, 21:40
        Kupuj, w końcu Logan to klasa średnia a nie jakiśtam kompakt:)
    • Gość: Marian Re: Logan czy Stilo ? IP: 212.180.161.* 06.11.04, 21:52
      Logan to dacia a dacia = megaprestyż.PROSTE!
      • Gość: gość Re: Logan czy Stilo ? IP: *.class146.petrotel.pl 07.11.04, 01:11
        Kup Tarpana 239D, bardzo duży bagażnik, siedzi się wysoko prawie jak SUV, bardzo
        tani (starczy na 3 i 1 zapasowego) no i można lać opał do niego. Prawie jak na
        gazie!
        • Gość: yo yo Re: Logan czy Stilo ? IP: *.zie.pg.gda.pl / *.zie.pg.gda.pl 07.11.04, 01:26
          Nigdy bym nie zamienil tak udanego autka jak stilo na jakies rumunskie gowno,
          a jak to jest zrobione przez francuzkie renault to juz musi byc szajs na
          maxa.
    • Gość: Kamil Re: Logan czy Stilo ? IP: 212.180.161.* 07.11.04, 01:32
      Bo fiaty to extra furki.Dozorca u mnie w kamienicy tez miał uno ale teraz
      fabieńką popyla,specjalnie wozik na parking odprowadza.
      • Gość: julek Re: Logan czy Stilo ? IP: *.espol.com.pl 07.11.04, 01:46
        nie wiem jak ten cały logan ale renault wbrew opini na tym forum wcale nie jest
        taki zły i wcale tak czesto sie nie psuje ,ja mam clio 2 z silnikiem 1.9 diesel
        przejechane 120tys i silniczek chodzi jak ta lala bezawaryjnie ,rutynowa
        wymiana filtrów i ostatnio świec no i paska rozrządu po100 tys.rzekoma
        awaryjnosć francuzów to tylko stereotypy i mity a silniki mają jedne z
        lepszych .
    • Gość: Jarek Re: Logan czy Stilo ? IP: 80.55.171.* 07.11.04, 07:49
      Ja bym nie zamieniał na rumuna bo to kiedyś był szajs ,poprzednie samochody o
      nazwie oltic miały czasami wstwaiane klocki z płyty co się meble robi i po 1000
      km hamulców nie było.Kup łade jak już coś dobre fury, części tanie a cena
      prawie taka sama .sam sprzedałem punto i sie ciesze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka