Gość: IS300 IP: *.dyn.optonline.net 29.04.02, 00:22 Co myslicie o tym aucie, Co wam sie w nim podoba albo nie podoba ( Zewnacz/Wewnatrz) Zobaczylem te autko na ulicy wczoraj, troche mu sie przyjzalem i nawet fajnie wyglada. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Marek Re: G35 Sedan IP: *.atl.ec.equifax.com / 172.18.118.* 29.04.02, 12:47 Bardzo fajny samochod. Podoba mi sie: - rozmiar (maly) - silnik (mocny) - rozwiazanie systemu nawigacyjnego (wysuwany ekranik nie zagracajacy deski) - jakosc wykonczenia Nie podoba mi sie: - cena ($29.900 za wersje podstawowa, jak dolozysz troche bajer to $39.900 wychodzi) - tylne swiatla ("ale to juz bylo i nie wroci wiecej" - niestety wrocilo) Link Zgłoś
Gość: IS300 Re: G35 Sedan IP: *.dyn.optonline.net 29.04.02, 21:54 Gość portalu: Marek napisał(a): > Bardzo fajny samochod. Podoba mi sie: > - rozmiar (maly) > - silnik (mocny) > - rozwiazanie systemu nawigacyjnego (wysuwany ekranik nie zagracajacy deski) > - jakosc wykonczenia > > Nie podoba mi sie: > - cena ($29.900 za wersje podstawowa, jak dolozysz troche bajer to $39.900 > wychodzi) > - tylne swiatla ("ale to juz bylo i nie wroci wiecej" - niestety wrocilo) > Nie mialem okazji zobaczyc wnetrza tego samochodu osobiscie, jedyne co widzialem to na zdjeciach na necie, i nie zbyt mi sie podoba. Ale rzeczy na zdjeciach wygladaja nie tak samo jak w rzeczywistosci, to moze zebym wsiadl do srodka to to moze bym mial inna opinie. Link Zgłoś
Gość: Marek Re: G35 Sedan IP: *.atlanta-41-42rs.ga.dial-access.att.net 30.04.02, 02:09 Z Infiniti G35 i moja opinia o nim bylo tak: - najpierw jak poczytalem o silniku, osiagach i cenie to mi sie bardzo spodobal - potem jak zobaczylem zdjecia to doszedlem do wniosku ze wyglad mozna mu wybaczyc. - potem jak zaparkowalem kolo niego to przestal mi sie podobac - jest o dobre pol metra krotszy i zdecydowanie wezszy od mojego - a w koncu jak sobie w nim na Atlanta Auto Show posiedzialem to mi sie znowu zaczal podobac - bardzo ladne i mile wykonczone wnetrze, acz z tylu miejsca jak w Accord'dzie (niewiele). Link Zgłoś
is300 Re: G35 Sedan 30.04.02, 02:26 Gość portalu: Marek napisał(a): > Z Infiniti G35 i moja opinia o nim bylo tak: > - najpierw jak poczytalem o silniku, osiagach i cenie to mi sie bardzo spodobal > - potem jak zobaczylem zdjecia to doszedlem do wniosku ze wyglad mozna mu > wybaczyc. > - potem jak zaparkowalem kolo niego to przestal mi sie podobac - jest o dobre > pol metra krotszy i zdecydowanie wezszy od mojego > - a w koncu jak sobie w nim na Atlanta Auto Show posiedzialem to mi sie znowu > zaczal podobac - bardzo ladne i mile wykonczone wnetrze, acz z tylu miejsca > jak w Accord'dzie (niewiele). Rozmiar to tez ciezka sprawa trudno komu dogozic, albo za duze auto albo zamale Poruwnywac rozmiarem tez nie ma sensu, BMW Seria 3 jest prawie takiej samej dlugosci jak Honda Civic, a miendzy dwoma samochodami ruznica miedzy ziemia a niebem. Link Zgłoś
Gość: Marek Re: G35 Sedan IP: *.atlanta-41-42rs.ga.dial-access.att.net 30.04.02, 02:31 Mam klasyczne poglady na samochody: - ma byc duzy (5 metrow) i szeroki - ma miec szerokie kola (225 minimum) - ma miec wyraznie zaznaczone trzy czesci nadwozia z dlugim przedialem silnikowym - najchetniej dwoje drzwi - silnik conajmniej 6 cylindrow, 200 KM minimum + duzy moment obrotowy Link Zgłoś
is300 Re: G35 Sedan 30.04.02, 02:48 Gość portalu: Marek napisał(a): > Mam klasyczne poglady na samochody: > - ma byc duzy (5 metrow) i szeroki > - ma miec szerokie kola (225 minimum) > - ma miec wyraznie zaznaczone trzy czesci nadwozia z dlugim przedialem > silnikowym > - najchetniej dwoje drzwi > - silnik conajmniej 6 cylindrow, 200 KM minimum + duzy moment obrotowy > = Amerykanski Samochod ( Nic nie mam do Amerykanskich aut) Apropo jednego to nie rozumiem, " ma miec wyraznie zaznaczone trzy czesci nadwozia z dlugim przedialem silnikowym ", co to ma wogule do rzeczy. Wazne jest jak ci autko w oko wpadnie, z przedzialem albo bez nie wazne. Z silnikiem tez sie zgadzam 200 + musi byc. Cala twoja deskrypcaj, to jest wlasnie twoj samochod, jedna marka co moze spelnic te wymagania. Link Zgłoś
Gość: Marek Re: G35 Sedan IP: *.atlanta-41-42rs.ga.dial-access.att.net 30.04.02, 03:22 Nie. Z samochodow obecnie produkowanych/obiecanych mam ochote na: - Cadillac CTSi (tego z silnikiem od Corvette - ma sie pojawic pod koniec roku) - Lincoln McLaren LS (tez 400 KM w bardzo klasycznej sylwetce) - Mazde RX8 (ale to tylko marzenie - zona mi nigdy na ten samochod nie pozwoli) - nowego Mercedesa CL 600 (ale na ten mnie nie stac) - nowego Pontiac'a Grand Prix (jak/jezeli go w koncu puszcza do produkcji) - nowego Pontiac'a GTO (acz bedzie trudno zone przekonac ze silnik 5.7L jest lepszy niz druga para drzwi) Link Zgłoś
Gość: is300 Re: G35 Sedan IP: 2.4.STABLE* / *.njit.edu 30.04.02, 16:50 Gość portalu: Marek napisał(a): > Nie. Z samochodow obecnie produkowanych/obiecanych mam ochote na: > - Cadillac CTSi (tego z silnikiem od Corvette - ma sie pojawic pod koniec roku) > - Lincoln McLaren LS (tez 400 KM w bardzo klasycznej sylwetce) > - Mazde RX8 (ale to tylko marzenie - zona mi nigdy na ten samochod nie pozwoli) > - nowego Mercedesa CL 600 (ale na ten mnie nie stac) > - nowego Pontiac'a Grand Prix (jak/jezeli go w koncu puszcza do produkcji) > - nowego Pontiac'a GTO (acz bedzie trudno zone przekonac ze silnik 5.7L jest > lepszy niz druga para drzwi) Jedyne co powiem to, aaaaaaaaaa oki Link Zgłoś
Gość: Marek Artykul o Lincoln LSE McLaren IP: *.atlanta-01-02rs.ga.dial-access.att.net 01.05.02, 00:07 Zajrzyj na: www.autoweek.com/cat_content.mv? port_code=autoweek&cat_code=reviews&content_code=04308521 (musisz sobie posklejac URL) Link Zgłoś
is300 Re: Artykul o Lincoln LSE McLaren 01.05.02, 00:45 Gość portalu: Marek napisał(a): > Zajrzyj na: > <a href="http://www.autoweek.com/cat_content.mv?"target="_blank">www.autoweek.c > om/cat_content.mv?</a> > port_code=autoweek&cat_code=reviews&content_code=04308521 > > (musisz sobie posklejac URL) > Nie wiem; Kaszanka, Lincoln to bardziej limuzyna i mowi o sobie jako wygoda, a nie performance. I cena to tez nie mala. Wiem ze za 5tke spiewaja $73tys base, ale ten Lincoln to tez nie jest warty tyle, lepiej Q45. Link Zgłoś