bywalec.hoteli
10.09.22, 00:09
No panowie (i panie), jak się Wam podoba gra naszych siatkarzy? Jaki prognozujecie wynik, miejsce naszych?
Moim zdaniem maja duża szanse dojść do finału, ale jeśli spotkają tam Słowenię to może być wynik kaczynski (czyli srebrny). Ale to tylko takie moje zabawowe zgadywanki niepoparte wiedza fachowa o siatkówce.
Jak oceniacie mecz naszych z Amerykanami (ten wczorajszy)?
Mi się mega podobał, mimo iz rozprezyli się na set 3 i 4, to w tie-breaku się skupili i wygrali. Nie podobało mi się dużo strat z zagrywki - nie tylko Kurek ale nawet genialnie atakujący (94%? w ataku) Kochanowski walił aut/siatka wiele razy.
Podobała mi się nietęgą mina Amerykanow i ich trenera w trakcie meczu. Jakby czuli ze grają z takim przeciwnikiem ze nie maja co liczyć na półfinał. Amerykanie zreszta znakomicie znają Polskę bo połowa drużyny gra w Plus Lidze. A John Speraw spoko gość, którego dziadkowie mówili po polsku.
A najbardziej mi się podobała długa ławka Grbicia - obojętnie kogo wstawia na boisko - jest graczem światowego formatu 😀
Sam Grbic wyglada na spoko gościa - choć mało emocji okazuje 😂 to chyba do tych chlopakow trafia.
Bartek Kurek szacun - za punkty i za postawę wobec Śliwki - który zagrał wczoraj super.