Gość: pele IP: *.lubin.dialog.net.pl 09.11.04, 10:26 Fajny artykuł.Ale co mnie to obchodzi? Wolałbym poczytać o czymś bardziej przyziemnym, a nie o aucie za kilkaset tysięcy euro. Skąd u autora zainteresowanie takim autem? Niespełnione marzenia? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: tmk Re: Laraki Fulgura IP: *.malopolska.mw.gov.pl 09.11.04, 11:27 trudno, zeby autorzy artykułów dostosowywali się do twoich możliwości finansowych. chyba ciekawie jest przeczytac o czyms innym, niż ferrari czy lamborghini. na dodatek o aucie równie ekskluzywnym, a wogóle nie znanym. to tyle Link Zgłoś
Gość: 126p Re: Laraki Fulgura IP: *.upc-h.chello.nl 11.11.04, 19:36 >>Fajny artykuł.Ale co mnie to obchodzi? >>Wolałbym poczytać o czymś bardziej przyziemnym, a nie o aucie za kilkaset >>tysięcy euro. Skąd u autora zainteresowanie takim autem? >>Niespełnione marzenia? Jak interesuja Cie przyziemne auta to wyjdz przed dom i sobie poogladaj, pogadaj z sasiadami, pospaceruj po parkingu. To jest artykul dla ludzi o nieco szerszych zainteresowaniach i ciekawszych marzeniach (czasem warto je miec)! Link Zgłoś
Gość: foodrink Re: Laraki Fulgura IP: *.vline.pl / *.vline.pl 12.11.04, 12:50 absurd! marzenia musza byc takie ktore sa trudno do spelnienia albo wrecz kosmiczne; takie artykuly sa jak najbardziej na miejscu - co mam znowu czytac o kolejnej dacii logan albo jakims kompakcie ktory jest i tak takim samym samochodem jak te konkurencji? ludzie troche wyobrazni - dzieki takim fura jak ta z artykulu swiat motoryzacji jest ciekawy; Link Zgłoś