nousecomplaining 26.01.23, 17:33 To były duże, fajne, funkcjonalne auta. Zobaczymy, co wymyślili. auto.dziennik.pl/premiery/artykuly/8645385,renault-espace-cena-nowy-suv-hybryda-opinie-wideo.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donvito52 Re: Espace - może wyjdzie fajne auto 26.01.23, 21:08 Podobne do niczego ... Stare miały charakter i podobały, a nawet podobają mi się do dzisiaj. Może nawet se kupię. Lubię luz i duuuużo miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
donvito52 Re: Espace - może wyjdzie fajne auto 26.01.23, 21:10 donvito52 napisał: > Podobne do niczego ... > Stare miały charakter i podobały, a nawet podobają mi się do dzisiaj. > Może nawet se kupię. Lubię luz i duuuużo miejsca. > Użytek oczywiście ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Espace - może wyjdzie fajne auto 26.01.23, 21:51 Dlaczego teraz wszystko musi być SUV-em, albo crossoverem? Żeby te SUV-y i "SUV-iątka" miały jeszcze po 250-300 koni i stały napęd na 4 łapy... wtedy byłyby i lekko "Sports" i też trochę "Utility"... a tak dupa. SUV-ów ze stałym napędem na cztery chyba nikt już nie produkuje... nieekologiczne kufa mać. Moje X5 to był SUV, może lekko ociężały, ale zapierdalało to aż miło. To co teraz popełniają to nie SUV-y, to po prostu auta do odwożenia dzieci pod samą szkołę, z wysokim prześwitem, żeby się dało kawałek po chodniku pojechać i pod same drzwi dojechać. Odpowiedz Link Zgłoś
duze_a_male_d_duze_m Re: Espace - może wyjdzie fajne auto 26.01.23, 22:39 Opisałeś np. Alfę Stelvio. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Espace - może wyjdzie fajne auto 26.01.23, 22:44 Nie no, Alfa Stelvio ma wersję z koniczynką, która jest AWD. Jeździłbym. Odpowiedz Link Zgłoś
duze_a_male_d_duze_m Re: Espace - może wyjdzie fajne auto 26.01.23, 22:49 Większość wersji jest ze świetnym napędem na 4 łapki. Już to się w Stelantis nie wydarzy.. Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: Espace - może wyjdzie fajne auto 26.01.23, 23:55 teraz espace jest tylko troche nadmuchanym wiekszym niewiadomo czym. kolega z pracy jakies 14 lat temu kupil grand espace - bialy benzyniak 1,8, bo mu sie zepsula jego ukochana multipla. z trojka dzieci to byl najlepszy samochod. potem dzieci podrosly, wiec teraz ma jaguara jakiegos tam F-Pace czy jakiegos innego suv-a ja pare razy prowadzilem espace - to bylo proste jak drot. tak wiekszy samochod osobowy, akurat ze bylo wszystko widac. Odpowiedz Link Zgłoś