hukers Re: OT - Wroclaw? 12.04.23, 11:49 Wrocław. Podobno jak biegła, wybiła sobie dwie jedynki. Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: OT - Wroclaw? 12.04.23, 19:42 hukers napisał: > Wrocław. > Podobno jak biegła, wybiła sobie dwie jedynki. Może to policjant który ją złapał to zrobił, bo strasznie się wtedy wydzierała. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: OT - Wroclaw? 12.04.23, 15:31 Zastanawiałem się czy wrzucić ale stwierdziłem że mnie by osadzili znow za pisowca który nie toleruje ubogacenia kulturowego Odpowiedz Link Zgłoś
schweppes1 Re: OT - Wroclaw? 12.04.23, 16:38 trypel napisał: > Zastanawiałem się czy wrzucić ale stwierdziłem że mnie by osadzili znow za piso > wca który nie toleruje ubogacenia kulturowego Albo na zwykłego zwyrodnialca bez empatii do ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
bigimax44 Re: OT - Wroclaw? 12.04.23, 16:53 Kolejny soy boy wyszedl z szafy Jakis murzyn z wielka kutanga przekonal cie ze multikulti jest fajne? Odpowiedz Link Zgłoś
schweppes1 Re: OT - Wroclaw? 12.04.23, 17:09 bigimax44 napisał: > Kolejny soy boy wyszedl z szafy > Jakis murzyn z wielka kutanga przekonal cie ze multikulti jest fajne? Ty jesteś najlepszym przykładem tego, do jakich zwyrodnień prowadzi monokultura. Polska stoi historią multikulturową, jak każdy normalny kraj. Tylko ostatnie kilkadziesiąt lat to monokulturowy bolszewizm, który wysrywa głównie takie półzwierzęta jak ty i trypel, który po potrąceniu staruszki nie ze swojej winy najchętniej by ją jeszcze opluł. Jesteście efektem zdziczałego chowu wsobnego, a przez brak wielokulturowości Polska jest krajem zamkniętych na świat, ograniczonych i prymitywnych chamów, którzy nawet w pracy w obsłudze klienta nie potrafią być mili dla ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT - Wroclaw? 12.04.23, 17:41 No, cos w tym jest.... W zwyklej wiosce w Bawarii obok Bawarczykow jest mnostwo Prusakow, ludzi z Badenii-Wirtembergii, itd... DO tego sa Italiano ( tych jest najwiecej ), Polacy, Czesi, Slowacy, murzyni z roznych krajow, Arabowie, turasy ( tych tez jest sporo ), itd. itd... I jakos ze soba razem wytrzymuja, a to wioska.... PL jest monokulturowa w wiekszosci i to jest bardzo zle, na tym bazuje kacza partia, bo uczy niecheci, wrecz nienawisci do obcych... A kazdy kto nie Polak to obcy, to zly Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT - Wroclaw? 12.04.23, 17:43 WIekszosc ludzi w PL ma taka ksenofobiczna i szownistyczna propagande w d... i chwala im... Ale elektorat kaczej partii i konfederacji to lyka.... Odpowiedz Link Zgłoś
schweppes1 Re: OT - Wroclaw? 12.04.23, 18:04 Jest taki kanał na yt André Traveler, na którym czarnoskóry londyńczyk zwiedza m.in. Polskę. Najwięcej otwartości i życzliwości otrzymał od, oprócz oczywiście młodych ludzi w dużych miastach, od ludzi w bardzo podeszłym wieku rzędu 70+ lat, którzy byli wychowywani przez rodziców i nauczycieli przedwojennych. Największego cringu doznał w małych miasteczkach od ludzi w średnim wieku, czyli u typowych zacofanych bolszewików. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT - Wroclaw? 12.04.23, 19:22 Dawna NRD jest prawie tak monokulturowa jak PL i tam coraz wieksze poparcie ma nacjonalistyczna, szowinistyczna i ksenofobiczna Alternatywa dla Niemiec, taka niemiecka kacza partia i konfederacja w jednym... W duzych miastach dawnej NRD ma poparcie niewielkie, ale w miasteczkach i wioskach zgarnia ponad 30% wedlug sondazy, tam prawie 100 procent ludnosci to miejscowi, a obcy to wrog... Jak w PL Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: OT - Wroclaw? 12.04.23, 19:39 Trochę to dziwne, bo NRD to Niemiecka Republika Demokratyczna. Z nazwy wynikało by, że to najbardziej demokratyczne niemieckie państwo w historii Niemiec. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT - Wroclaw? 12.04.23, 20:00 Nazwa tej kolonii rosyjskiej w srodku NIemiec swiadczy o poczuciu humoru Dzugaszwilego.... Mial specyficzne... Odpowiedz Link Zgłoś
bigimax44 Re: OT - Wroclaw? 13.04.23, 11:52 Jest taki kanał na yt André Traveler, na którym czarnoskóry londyńczyk zwiedza m.in. Polskę. Angielski zasilkowiec pojawil sie w polsce i szwepsiu ma pelne gacie z tego powodu Brakuje ci poczucia wlasnej wartosci a to i nie czasy ze przed kazdym z zachodu trzeba bic poklony Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: OT - Wroclaw? 13.04.23, 13:26 bigimax44 napisał: > Brakuje ci poczucia wlasnej wartosci a to i nie czasy ze przed kazdym z zachodu > trzeba bic poklony Ciekawe stwierdzenie, przynajmniej jak pamiętamy, że pochodzi z klawiatury młodszego specjalisty ds. filetowania dorsza. Odpowiedz Link Zgłoś
bigimax44 Re: OT - Wroclaw? 13.04.23, 15:43 Jakies zale ze sie odbiles od zachodu i wyladowales w tej wschodniej dzurze gdzie konie hujami wode pija? Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: OT - Wroclaw? 13.04.23, 15:50 bigimax44 napisał: > Jakies zale ze sie odbiles od zachodu i wyladowales w tej wschodniej dzurze gdz > ie konie hujami wode pija? Nie kacapska onuco. Zdałem sobie po dwóch latach sprawę, że choć mam biurową pracę i niezłe zarobki, to będąc Polakiem: 1. "wyżej chuja nie podskoczę" - tj. może i mam stanowisko kierownicze, może i jeszcze jest jakaś przestrzeń do awansu, ale i tak będę dla dowolnego pracodawcy białym murzynem, 2. dla sąsiadów też jestem Polakiem - mi to zwisało, żonie przeszkadzało. 3. nigdy z Polski nie wyjadę... już i tak latałem do Polski nawet na weekendy (piątek przylot, sobota dentysta i chlanie ze znajomymi, w niedzielę obiad u babci i wieczorem/w poniedziałek rano znów w Liverpool-u) - mam tylko jednego znajomego, który tak "na dobre" wyjechał z Polski (był tutaj 2 razy od 2005 roku - raz na weselu u siostry, drugi raz na pogrzebie ojca), cała reszta jest w rozkroku - nawet jak nie latają co kilka miesięcy, to urlop obowiązkowo nad Bałtykiem, albo w Tatrach, albo na Mazurach... jakby na świecie nie było ładniejszych (i tańszych!) miejsc. To ja już wolę "dziurę gdzie konie chujami wodę piją"... inna sprawa, że nadal kusi emigracja, tym razem przez to jak tą dziurę przez ostatnie 8 lat obsrali rządzący. Odpowiedz Link Zgłoś
bigimax44 Re: OT - Wroclaw? 13.04.23, 16:12 Faktycznie jak nie masz wiedzy i umiejetnosci to nigdzie nie podskoczysz Sasiedzi sa na czesc i tyle h mnie interesuje co mysla czy nie mysla Na marginesie powiem ci ze po moim pierwszym zachodnim wyjezdzie do stanow w 2001 to bylem pewien ze w polsce mieszkac nie chce i zadnego rozkroku nie bylo bo to glupie jest Odpowiedz Link Zgłoś
schweppes1 Re: OT - Wroclaw? 13.04.23, 16:41 qqbek napisał: > To ja już wolę "dziurę gdzie konie chujami wodę piją"... inna sprawa, że nadal > kusi emigracja, tym razem przez to jak tą dziurę przez ostatnie 8 lat obsrali r > ządzący. Na twoim miejscu, jeśli wybory wygra PO, zostałbym w Polsce, ale jeśli znów wygra PiS (w co wątpię), to wyjechałbym do UK. PS: Czemu wyjechałeś akurat do knurskiego Liverpoolu? Nagrana robota, znajomi, czy losowo? Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: OT - Wroclaw? 13.04.23, 20:23 schweppes1 napisał: > > PS: Czemu wyjechałeś akurat do knurskiego Liverpoolu? Nagrana robota, znajomi, > czy losowo? Nagrana przez znajomych robota, z którą nie do końca wyszło tak "jak miało wyjść". Ledwo miałem "za co", to się wyprowadziłem poza to smutne jak posiwiała pizda miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: OT - Wroclaw? 13.04.23, 21:11 Grałbym w klubie Liverpool! Bohdan Bohdan trzymaj się! Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: OT - Wroclaw? 14.04.23, 16:46 qqbek napisał: > bigimax44 napisał: > > 1. "wyżej chuja nie podskoczę" - tj. może i mam stanowisko kierownicze, może i > jeszcze jest jakaś przestrzeń do awansu, ale i tak będę dla dowolnego pracodawc > y białym murzynem, > 2. dla sąsiadów też jestem Polakiem - mi to zwisało, żonie przeszkadzało. > 3. nigdy z Polski nie wyjadę... już i tak latałem do Polski nawet na weekendy ( > piątek przylot, sobota dentysta i chlanie ze znajomymi, w niedzielę obiad u bab > ci i wieczorem/w poniedziałek rano znów w Liverpool-u) - mam tylko jednego znaj > omego, który tak "na dobre" wyjechał z Polski (był tutaj 2 razy od 2005 roku - > raz na weselu u siostry, drugi raz na pogrzebie ojca), cała reszta jest w rozkr > oku - nawet jak nie latają co kilka miesięcy, to urlop obowiązkowo nad Bałtykie > m, albo w Tatrach, albo na Mazurach... jakby na świecie nie było ładniejszych ( > i tańszych!) miejsc. > > To ja już wolę "dziurę gdzie konie chujami wodę piją"... inna sprawa, że nadal > kusi emigracja, tym razem przez to jak tą dziurę przez ostatnie 8 lat obsrali r > ządzący. Twoje rozkminy i brak poszanowania ludzi wyklucza Cię z rozmowy .Przykre panie drobny cwaniaczku . Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg To nam wytlumacz teodorku 14.04.23, 23:01 > Twoje rozkminy i brak poszanowania ludzi wyklucza Cię z rozmowy .Przykre panie > drobny cwaniaczku . to dlaczego jezdzisz do nie miec machac lopata a nie zostajesz w wolsce piSSiorskiej? bo cie ludzie nie lubia? albo ty ludzi nie lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
schweppes1 Re: OT - Wroclaw? 13.04.23, 14:40 bigimax44 napisał: > Jest taki kanał na yt André Traveler, na którym czarnoskóry londyńczyk zwiedza > m.in. Polskę. > > > Angielski zasilkowiec pojawil sie w polsce i szwepsiu ma pelne gacie z tego pow > odu > > > Brakuje ci poczucia wlasnej wartosci a to i nie czasy ze przed kazdym z zachodu > trzeba bic poklony I tu właśnie wychodzi twoje chamstwo wynikające ze zwyrodnialstwa spowodowanego chowem wsobnym. Traktujesz bycie życzliwym jako bicie pokłonów. Dlatego w Polsce jakość obsługi klienta jest gorsza od jakiegokolwiek kraju zachodniego. Odpowiedz Link Zgłoś
bigimax44 Re: OT - Wroclaw? 13.04.23, 15:56 Jestem zyczliwy , przeciez jak by murzyn cos sie pytal to bym go nie oplul tylko mu powiedzial co tam chce Co do obslugi , to wole polskie chamstwo ale jest zrobione a nie slodkie pierdolenie z ktorego nic nie wynika Odpowiedz Link Zgłoś
schweppes1 Re: OT - Wroclaw? 13.04.23, 16:43 bigimax44 napisał: > Jestem zyczliwy , przeciez jak by murzyn cos sie pytal to bym go nie oplul tylk > o mu powiedzial co tam chce > Co do obslugi , to wole polskie chamstwo ale jest zrobione a nie slodkie pierdo > lenie z ktorego nic nie wynika Na targowisku w małym mieście bolszewickie pół-zwierzęta robiły sobie żarty z jego koloru skóry. To była Polska na jednym obrazku. Odpowiedz Link Zgłoś
bigimax44 Re: OT - Wroclaw? 13.04.23, 17:11 Smiech to zdrowie, stalo sie cos wiecej poza smiechami? Np w azji biali sa w huj dyskryminowani Jakos qurwa tego nie przezywasz, moze huja wiesz co sie dzieje na swiecie i uprawiasz poddanczosc wobec murzynow z nieznanych powodow Takie glupki jak ty co wyjechaly ze wsi na zachod i sa bardziej zachodnio europejscy niz eurpoejczycy to jest qurwa jeden wielki smiech z ich woke pierdoleniem Odpowiedz Link Zgłoś
schweppes1 Re: OT - Wroclaw? 13.04.23, 17:17 bigimax44 napisał: > Smiech to zdrowie, stalo sie cos wiecej poza smiechami? > Np w azji biali sa w huj dyskryminowani > Jakos qurwa tego nie przezywasz, moze huja wiesz co sie dzieje na swiecie i upr > awiasz poddanczosc wobec murzynow z nieznanych powodow > > Takie glupki jak ty co wyjechaly ze wsi na zachod i sa bardziej zachodnio europ > ejscy niz eurpoejczycy to jest qurwa jeden wielki smiech z ich woke pierdolenie > m To się stało, że czuł się upokorzony i poniżony. www.youtube.com/watch?v=__V7zzukUUU O to to, właśnie o takim bolszewickim zezwierzęceniu mówię. Takie chamy jak ty uprzejmość nazywają poddańczością. Ciebie nawet nie trzeba prowokować, ty sam obnażasz się ze swojego wschodniego prostactwa. Nie rozumiesz co oznacza szacunek do ludzi, bo w bolszewickim chowie wsobnym cię tego nie nauczyli, prymitywie. Po prostu nie rozumiesz kultury ludzi cywilizowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
bigimax44 Re: OT - Wroclaw? 13.04.23, 17:34 O qurwa opierdol mu gale to sie moze lepiej poczuje Ty wiesz gdzie mam odczucia angielskiego zasilkowca tam gdzie stefana stojacago pod zabka czyli h mnie to interesuje Jak trafie to ci podesle youtuba murzyny co sie przeniosla do polski i wszedzie widzi rasism, a ja widze krecenie dramy i ja jade po rajtach jak sie nie podoba wypierdalaj do afryki Odpowiedz Link Zgłoś
schweppes1 Re: OT - Wroclaw? 13.04.23, 17:46 bigimax44 napisał: > O qurwa opierdol mu gale to sie moze lepiej poczuje Próbowałeś i działa? Ja jednak podziękuję. Toleruję homosiów, ale osobiście nie praktykuję. > Ty wiesz gdzie mam odczucia angielskiego zasilkowca tam gdzie stefana stojacago > pod zabka czyli h mnie to interesuje Bo jesteś sowieckim prymitywem o wrażliwości cepa. Takich bydlaków jak ty rekrutowano do SS. > Jak trafie to ci podesle youtuba murzyny co sie przeniosla do polski i wszedzie > widzi rasism, a ja widze krecenie dramy i ja jade po rajtach jak sie nie podob > a wypierdalaj do afryki Bo jesteś bolszewickim prymitywem, prostakiem i chamem, który nawet nie potrafi poprawnie pisać we własnym języku. Kultura człowieka cywilizowanego jest tobie obca. Odpowiedz Link Zgłoś
bigimax44 Re: OT - Wroclaw? 13.04.23, 18:57 Masz syndrom klemensa Pierdolisz w kolo to samo Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: OT - Wroclaw? 13.04.23, 21:13 bigimax44 napisał: > Masz syndrom klemensa > Pierdolisz w kolo to samo Qrde, bigimax, czy ty kiedykolwiek w życiu byłeś spokojny, uśmiechnąłeś się do kogoś, 5 minut bez przekleństwa wytrzymałeś itp. itd. etc. ... Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: OT - Wroclaw? 15.04.23, 17:06 dodekanezowiec napisał: > bigimax44 napisał: > > > Masz syndrom klemensa > > Pierdolisz w kolo to samo > > Qrde, bigimax, czy ty kiedykolwiek w życiu byłeś spokojny, uśmiechnąłeś się do > kogoś, 5 minut bez przekleństwa wytrzymałeś itp. itd. etc. ... Jak się tu można uśmiechać jak ciągle się ciebie czepiają .Nie można . Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: OT - Wroclaw? 15.04.23, 17:16 Chłopie, bronisz onucy która wielokrotnie słusznie dostała opierdziel a mimo to, masochista, dalej napierdzielal proruska propaganda i dalej zbierał baty. To po wuj tu włazi jak się go czepiają? Żyć bez forum auto moto nie może? Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: OT - Wroclaw? 13.04.23, 16:54 w belgii obsluga klienta czasami wola o pomste do nieba. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT - Wroclaw? 12.04.23, 18:07 Wladze Wroclawia po 1989 roku sa otwarte na swiat i samo miasto na tym bardzo dobrze wychodzi, zero ksenofobii szownizmu, za to bardzo duzo zagranicznych inwestycji.... Odpowiedz Link Zgłoś
bigimax44 Re: OT - Wroclaw? 12.04.23, 18:30 PL jest monokulturowa w wiekszosci i to jest bardzo zle To jest jedno z najwiekszych aktyw i atutow Polski Oczywiscie biali europejczycy jak najbardziej niech przejezdzaja do polski, Odpowiedz Link Zgłoś
schweppes1 Re: OT - Wroclaw? 12.04.23, 18:37 bigimax44 napisał: > PL jest monokulturowa w wiekszosci i to jest bardzo zle > > > To jest jedno z najwiekszych aktyw i atutow Polski > > > Oczywiscie biali europejczycy jak najbardziej niech przejezdzaja do polski, Czyli jak być znożowanym, to przez najebanego, polskiego, białego, katolickiego Sebastiana? Ok, rozumiem twoje pisowskie, półzwierzęce preferencje. Mam nadzieję jednak, że cywilizowana część narodu cię przegłosuje, zwyrolu. Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: OT - Wroclaw? 12.04.23, 19:46 bigimax44 napisał: > PL jest monokulturowa w wiekszosci i to jest bardzo zle > > > To jest jedno z najwiekszych aktyw i atutow Polski > > > Oczywiscie biali europejczycy jak najbardziej niech przejezdzaja do polski, Trochę różnorodności w puli genowej zawsze dla populacji dobrze robi. Nawet twój kacapstan z silną domieszką azjatycką (a na tronie dla odmiany z niemiecką) lepiej wyszedł na rywalizacji niż nasz pańszczyźniany chów wsobny. Odpowiedz Link Zgłoś
schweppes1 Re: OT - Wroclaw? 12.04.23, 20:24 tbernard napisał: > bigimax44 napisał: > > > PL jest monokulturowa w wiekszosci i to jest bardzo zle > > > > > > To jest jedno z najwiekszych aktyw i atutow Polski > > > > > > Oczywiscie biali europejczycy jak najbardziej niech przejezdzaja do polsk > i, > > Trochę różnorodności w puli genowej zawsze dla populacji dobrze robi. > Nawet twój kacapstan z silną domieszką azjatycką (a na tronie dla odmiany z nie > miecką) lepiej wyszedł na rywalizacji niż nasz pańszczyźniany chów wsobny. Daj spokój, w rodzinie bigimaxa od pokoleń dyma się wyłącznie kuzynki i wszystko jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
bigimax44 Re: OT - Wroclaw? 12.04.23, 18:26 No fajnie fajnie , tylko zebys ty ogarnial ile trzeba zaplacic zeby nie zyc wsrod multikulti tylko wsrod bialych , to jest wrecz luxus Odpowiedz Link Zgłoś
schweppes1 Re: OT - Wroclaw? 12.04.23, 18:28 bigimax44 napisał: > No fajnie fajnie , tylko zebys ty ogarnial ile trzeba zaplacic zeby nie zyc wsr > od multikulti tylko wsrod bialych , to jest wrecz luxus Nikogo nie interesuje twój zwyrodniały, rasistowski bełkot. Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: OT - Wroclaw? 12.04.23, 19:10 schweppes1 napisał: > tniej by ją jeszcze opluł. Jesteście efektem zdziczałego chowu wsobnego, a prze > z brak wielokulturowości Polska jest krajem zamkniętych na świat, ograniczonych > i prymitywnych chamów, którzy nawet w pracy w obsłudze klienta nie potrafią by > ć mili dla ludzi. widze ze zamieszkanie poza granica piSSiorskiego kaczystanu ci dal troche do myslenia. i dobrze. gratuluje zmiany pogladow, oby ci wytrzymalo. Odpowiedz Link Zgłoś
schweppes1 Re: OT - Wroclaw? 12.04.23, 20:25 marekggg napisał: > schweppes1 napisał: > > > tniej by ją jeszcze opluł. Jesteście efektem zdziczałego chowu wsobnego, > a prze > > z brak wielokulturowości Polska jest krajem zamkniętych na świat, ogranic > zonych > > i prymitywnych chamów, którzy nawet w pracy w obsłudze klienta nie potra > fią by > > ć mili dla ludzi. > > widze ze zamieszkanie poza granica piSSiorskiego kaczystanu ci dal troche do my > slenia. > > i dobrze. gratuluje zmiany pogladow, oby ci wytrzymalo. Ale ja zawsze gardziłem rasizmem i ksenofobią. Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: OT - Wroclaw? 12.04.23, 20:28 i glosowales na konfe o ile dobrze pamietam. ale OK, kazdy robi w zyciu bledy. Odpowiedz Link Zgłoś
schweppes1 Re: OT - Wroclaw? 12.04.23, 20:35 marekggg napisał: > i glosowales na konfe o ile dobrze pamietam. > > ale OK, kazdy robi w zyciu bledy. Nie. Ostatnio głosowałem w 2015 roku na KNP, zanim jeszcze się połączyli z naziolami. Wcześniej głosowałem na PO. Dla mnie narodowcy to pół-zwierzęta. Odpowiedz Link Zgłoś
donvito52 Re: OT - Wroclaw? 12.04.23, 20:40 Pozwolę sobie ... Z imigrantami jak z kuchnią. Przyprawy dodane w sam raz dodaje smaku. Jak za dużo staje się niesmaczne i niestrawne. Ja w sumie lubię ostre i egzotyczne potrawy, ale ... jak za dużo to niesmacznie i niezdrowo. A Pani z filmu, może ma coś z głową, może coś zażyła. Kiedyś się wyjaśni ( lub nie ) tyle, że już większość będzie miało ugruntowaną opinię. W sumie, na ile dało się zobaczyć całkiem interesująco wyglądała ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec_hoteli Re: OT - Wroclaw? 12.04.23, 20:00 Czy ktoś wie dlaczego afrowrocławianka aż tak lekko się ubrała? Wszakże kwiecień plecień co przeplata trochę zimy trochę lata... za zimno by w stroju plażowym chodzić po parku. Staw prawdopdobnie nie nadaje się do kąpieli. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec_hoteli Re: OT - Wroclaw? 12.04.23, 20:03 Podoba mi się komentarz "Kolejny dowód na wyraźne ocieplenie klimatu." i drugi "Klimat zmienia ludzi, kiedyś byłam biała" Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: OT - Wroclaw? 12.04.23, 20:13 bywalec_hoteli napisał: > Czy ktoś wie dlaczego afrowrocławianka aż tak lekko się ubrała? Am-witamina, ecstasy, albo podobnie działające stymulanty. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec_hoteli Re: OT - Wroclaw? 12.04.23, 20:19 jednakze patrząc na dyskusje powyżej szłepsa, bigiego i iinych można podejrzewać o inne stymulanty albo o pensjonariuszy halfway house, którym udostępniono internet Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: OT - Wroclaw? 13.04.23, 13:01 Chodzi o Park Tołpy? Myślę że i miasto, i kolor skóry czy narodowość to przypadek. Takie rzeczy dzieją się pod każdą długością i szerokością geograficzną, działy się i dziać będą... Ostatecznie Park Tołpy jest na wschód od Odry a obecni na forum Wrocławianie, np. trypel czy tbernard, mieszkają na zachód od Odry :) Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: OT - Wroclaw? 14.04.23, 09:41 dodekanezowiec napisał: > Chodzi o Park Tołpy? Myślę że i miasto, i kolor skóry czy narodowość to przypad > ek. Takie rzeczy dzieją się pod każdą długością i szerokością geograficzną, dzi > ały się i dziać będą... > Ostatecznie Park Tołpy jest na wschód od Odry a obecni na forum Wrocławianie, n > p. trypel czy tbernard, mieszkają na zachód od Odry :) Ten aspekt jakoś mi wcześniej do głowy nie przyszedł. Skoro jednak go poruszyłeś, to nie sposób przemilczeć, że do stacji "Wrocław Zachodni" mam około 900 metrów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: OT - Wroclaw? 14.04.23, 12:46 tbernard napisał: > Ten aspekt jakoś mi wcześniej do głowy nie przyszedł. Skoro jednak go poruszyłe > ś, to nie sposób przemilczeć, że do stacji "Wrocław Zachodni" mam około 900 met > rów ;) Za to bigimax by se zaśpiewał Wroclaw Zachodni Wrocław Zachodni Tu Ukrainiec co drugi chodnik :) Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: OT - Wroclaw? 14.04.23, 14:23 Ja nic nie mam do Ukraińców tak długo jak mi jakiś konkretny nie zrobi czegoś złego. Ale gdyby zrobił coś złego któryś, to do tego konkretnego miał bym pretensje. Tak jak nie mam pretensji do wszystkich ludzi o niebieskich oczach za to, że jakiś osobnik o niebieskich oczach coś złego zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: OT - Wroclaw? 14.04.23, 14:44 A ze tak zapytam bez zwiazku z Ukraincami- jakbys dostal wpierdol po raz siodmy od czlowieka o niebieskich oczach a nigdy od tych o innych kolorach oczu to bys dalej nie mial do nich pretensji czy jednak jakies watpliwosci by sie pojawily? Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: OT - Wroclaw? 15.04.23, 21:09 Jeśli statystycznie jakaś cecha bardzo wyróżnia pewnych złoczyńców, to rzecz jasna nie sposób w pewnym momencie oderwać się od stereotypowej oceny. W czasie wojny podczas akcji, gdzie ułamek sekundy zawahania może kosztować życie, to raczej bym nie wnikał, czy ten konkretny, to akurat dobry Niemiec, co za jakiś czas nakarmi Szpilmana. Co nie znaczy, że wszystkich Niemców uważam za złych. Odpowiedz Link Zgłoś